Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się dziewczyna.

Polecane posty

Gość gość
a nie możesz w ciągu dnia podejsc do niej do jej stanowiska pracy i po prostu zagadnąc? zapytac sie o cos, poprosic o pomoc?

Gość gość
Nie bo pewnie nie jest kolega tylko ja nadzoruje i co podejdzie i powie: hej ale masz ladne kolczyki. A ona: yyyyy....chce mnie poderwac czy zwolnic? Yyyyy... Nadzorujesz ja czy tak? Dlatego nie chcesz bezposrednio tylko subtelnie:D?

Gość gość
Nie napisze tu za dużo wlz wiadomych względów.

Gość gość
A moze ta dziewczyna nie chce klopotow i zebys ja podrywal. Moze nie chce zebys podchodzil. I nie chce cie poznawac.

Gość gość
Zauważe to jeśli tak będzie

Gość gość
I co jej chcesz zaoferowac? Romansik biurowy? Popsucie reputacji? Nienawisc kolezanek z pracy? A na koniec zwolnienie? A moze wielka milosc?

Gość gość
Pewnie niejedno juz zauwazyles. Lubisz ja obserwowac?

Gość gość
I na co najczesciej sie gapisz jak ona nie widzi?

Gość gość
Co bys z nia robil ?

Gość gość
No powiedz szczerze chcesz suubtelnie ja zdobywac a nie glodne teksty ale ostatecznoe zaproponujesz glodny romansik tak? To watpliwe zeby choodzilo ci o cos innego bo analizujesz to czyli nie wyplywa z uczuc ...

Gość gość
Moze Ona od dawna wie o tym ze Ci sie podoba ale udaje ze nie widzi i nie robi nic szczegolnego przy Tobie bo mysli sobie: nie ze mna te numery kolezko z pracy.

Gość gość
Jak mogą być uczucia jak się nie znamy. Na razie to sympatia tylko i wyłącznie.

Gość gość
Tak mowia kolesie ktorzy licza na drapane i ze znajda naiwna co to da sie owinac wokol paluszka

Gość gość
Normalnie moga byc uczucia wyobraz sobie widzisz kogos i sie zakochujesz. Ale jak sie szuka u kogos tylko jednego to sie dziwi jak moga byc uczucia. Ta laska cie oleje.

Gość gość
Nie znam cie ale takie wpisy nie wzbudzaja zaufania. Ja bym sie od ciebie trzymala bardzo daleko unikala cie i patrzyla ze strachem w oczach zebys czasem nie podchodzil

Gość gość
Nie wiem jaki jestes ale te wpisy sugeruja mi ze jestes zimny wyrachowany sztuczny i obliczasz na zysk. Wcale nie chcesz zadnych uczuc, byc moze juz jestes w jakiejs relacji. I to stopniowe subtelne zblizanie w sposob przemyslany wskazuje na strategie nie na uczucia oraz to ze przyznales ze nie wzbudza zadnych uczuc. Dla mnie bylbys juz spalony i odwracalabym glowe na twoj widok i patrzyla w druga strone

Gość gość
Mylicie się, podoba mi się itd. ale to jeszcze nie ten etap.

Gość gość
Wkleiłem wpis na zły temat więc wklejam jeszcze raz. Może dlatego tak mam bo długo przeżywałem poprzednią miłość, i chłodno do takich spraw podchodzę.

Gość gość
To sa wlasnie te glodne kawalki. Tak mowi zonaty do kochanki. Tak mowi kolo ktory chce miec przyjaciolke do jednego. Tak mowi facet niedojrzaly ktory chce wychodzic z kolegami na nocne wypady. Tak mowi facet ktory w glowie ma kalkulator i wylicza na kalkulatorze ile uczuc za jaka cene i tym handluje. Inteligentni ludzie wyczuwaja te niuanse chocby ktos twierdzil w zaparte co innego. Tak tak oczywiscie ci wierze ze masz dobre intencje hehe A testy juz wymysliles?

Gość gość
I kolejny suchar. Metoda na biednego misia - dlugo cierpialem i cierpialem zaluj mnie - wzbudzanie zaufania, a w rzeczywistosci prawda jest zapewne taka ze dlugo nie mogles nazwac tych uczuc znaczy uczucie nie przyszlo bo nie nadszedl ten etap... Moze laske na to nabierzesz ale nie inteligentna kobiete. Przejrzy cie na wylot hehe

Gość gość
Nie zgrywaj już psychologa, bo kiepsko Ci idzie i nic nie wiesz o mnie. Kariery w tej dziedzinie to Ty nie zrobisz

Gość gość
Teraz uzywasz "wykrecanie kota ogonem" i odwracanie uwagi i twoje nerwy swiadcza o tym ze przyznajesz mi wlasnie racje. Po prostu chlopie mnie to zwisa ale pytales jak poderwac wiec ci odpowiadam ze nie uda ci sie wyhaczyc inteligentnej laski bo i tak cie przeswietli.

Gość gość
Głupoty gadasz więc już nic nie mów.

Gość gość
Zabrzmialo jak gdybys ty juz zrobil " w tym" kariere zupelnie nie wiem czemu az samo sie narzucilo hehe W kazdym razie czy topik nie powinien brzmiec"mam ochote na dziewczyne" bo czuje sie oszukana. Gdybym wiedziala ze chodzi o cos bez uczuc nie wpisalabym tu zadnego posta i skladam do ciebie reklamacje do rozpatrzenia w trybie pilnym.

Gość gość
Twoja gadka: glupoty gadasz przypomina jak wraca maz do domu ze szminka na policzku i zona na to: zdradzasz mnie a maz na to: glupoty gadasz

Gość gość
Ciebie nie zbam ale twoje posty znam. I to wystarczy. Tez glupoty gadasz ze podoba ci sie dziewczyna. Po prostu chcesz ja uwiesc.

Gość gość
Ludzie ktorzy cedza slowa sa przewaznie wrednu i falszywi. Nie otwieraja sie zeby jak najmniej informacji by sie szybko ulotnic i wymiksowac.

Gość gość
Za bardzo ufasz swoim paranojom i to tyle. Ja nie mam złych zamiarów.

Gość gość
Wejdz do niej do gabinetu pusc baka i powiedz przepraszam. To zabrzmi tak samo jak twoje glodne kawalki i suchary o paranojach.

Gość gość
Co tu się odp*****la, Janusze podrywu? Ja się pytam.