Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada ,maz wybaczyl ale jego rodzina wciaz mniei meza wyzywa

Polecane posty

Gość gość

Witam , do zdrady doszlo 5 lat temu i maz mi wybaczyl.Czasami wraca do tego ale jest to zrozumiale bo nigdy nie bedzie w stanie o tym zapomniec. Teraz kiedy Nam sie uklada ,zaczela sie wtrancac moja szwagierka( siostra meza) .Z tego co mi wiadomo u niej w zwiazku nie jest za wesolo , jej maz ostatnio do nas pisal ze nie moze z nia wytrzymac ,ze sie zmienila i jemu takze dogryza. Pare dni temu zaczela pisac do mojego meza smsy ,ze zdradzalam go wielokrotnie, ze ona wszystko wszystkim powie ,potem zaczela mnie oraz meza wyzywac poprzez smsy.Maz jej odpisywal ze ma sie od nas odczepic ,ze to jego sprawa czy on jest ze mna ,ze nie powinna sie wtrancac.Doradzcie co zrobic w tej sytuacji .... bo juz nie mam sil i czasami nachodza mnie mysli zeby odejsc i zakonczyc ten rozdzial ,chociaz kocham meza i od tamtej pory nie zdradzilam nigdy meza .zaczelismy doceniac siebie nawzajem i naprawde super sie dogadujemy dopoki nie zaczynaja sie wtracac osoby trzecie...Dodam jeszcze ze matka mojego meza jak tylko dowiedziala sie o zdradzie zaczela obdzwaniac swoja rodzine zeby im to powiedziec.Nie moge tego zrozumiec ,jak matka moze zrobic to swojemu synowi...

Gość gość
takie rzeczy powinno się trzymać tylko między małżonkami ewentualnie terapeutą, błąd był taki, że oni się o tym dowiedzieli.

Gość gość
dokladnie zgadzam sie w 100% ale juz po fakcie ,jakby czlowiek mogl to by cofnal czas i by sie 2 razy zastanowil...

Gość gość
jak twój mąż jest szczęśliwy to oni powinni to uszanować, to jego wybór.

Gość gość
różnie bywa między ludźmi i to nie jest ich sprawa nie mogą się w to wtrącać!

Gość gość
Maz tez im to powtarzal ale oni dalej swoje . Nie utrzymujemy z nimi kontaktu ( tak zadecydowal maz) ale i tak szwagierka pisze obrazliwe smsy...

Gość gość
musicie się odciąć niestety, zablokować zmienić numer, ewentualnie postraszyć policją, że was stalkuje, nęka

Gość gość
Mysle ze bedzie to najlepsze rozwiazanie... probowalismy po dobroci porozmawiac ale z nimi sie nie da:( Dziekuje za porade ,mam nadzieje ze to ustapi