Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

Czesc, przychodze do was z pewnym problemem Ostatnio kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz i wszedl we mnie doslownie 5 razy bez gumki po wczesniejszym seksie oralnym(nie doszedł). Pozniej zalozylismy prezerwatywe i dokonczylismy...Jak duza jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze? Dodam jeszcze ze byl to dzien po okresie, jednak nie wiem czy byly to dni plodne bo ostatnia miesiaczka spoznila mi sie tydzien.

Gość gość
znikome prawdopodobieństwo ciąży

Gość gość
Witam. Wiem, że zaraz będą henry typu, że biorę się za seks, a nie wiem o co chodzi itd. Ale chce, żebyście mi pomogli. Miesiąc temu odbył się mój ostatni "stosunek". Wyglądało to w ten sposób, że penis znalazł się w mojej pochwie że 2/3 razy, do tego nie dokonca wszedł bo robiłam to pierwszy raz bez gumek i się bałam,absolutnie sperma się nie dostała. Nie miałam żadnych obaw ani nic. Dziś okres spóźnia mi się 18 dni (tym bym się nie przejmowała, bo okres potrafi spóźnić mi się nawet do 26 dni), mam mdłości, ale przed okresem mi się one zawsze pojawiały nawet jak mi się spóźnial, ale najbardziej martwi mnie zgaga. Od dwóch dni, wyczytałam, że zgaga jest częstym objawem ciąży. Tak się strasznie boję. Nie mogę być w ciąży... Dodam również, że choruje na nerwice i te objawy mogą być urojone, no ale nie wydaje mi się. Od dnia dzisiejszego mam taki Strach, że nie mogę wydusic z siebie słowa. Testu nie mogę zrobić, Bk musiałabym poprosić mamę o pieniądze, skomplikowana sprawa. Proszę o pomoc!!! Błagam

Gość koooolooooo
hej staram sie o dziecko 2 cykl, cykle mam 34-37 dniowe, miesiaczke mialam 5 .01 w tym cyklu starania byly 11,12dc oraz 16,18,19dc , 24.01 bylam u ginekologa i powiedzial ze owulacja byla 5-7 dni temu czyli wypadla na 14 lub 16 dc , ale moje objawy w dniu 16dc byl sluz gest przezroczysty jak białko kurzego jaja wiec mysle ze wtedy byla owulacja, od tamtego czasu kluly mnie bardzo jajniki zwlaszcza lewy, do teraz mnie pobolewaja, do tego widac na moich piersiach zyly ktorych nie bbylo , mam teraz sluz bialy i gesty nie jest go duzo ale jest i ciagle czuje sie tam mokra, czy sa szanse na ciąże , kiedy powinnam wykonać test? nastepna miesiaczke mam 6.02.2018

Gość gość
Współżyjesz bez prezerwatywy - możesz zajść w ciążę. Test wykonuje się w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Obawiasz się, że to ciąża? www.netporadnia.pl

Gość Cleo1976
Jezu. Boi się poprosić mamę o test ciążowy (to ile Ty masz lat dziewczyno? 15? Nie masz kieszonkowego?) ale na seks bez prezerwatywy to się "dorośle" zdecydowała...:((( Sytuacja wygląda tak, księżniczko.Jeżeli miesiączka spóźnia się ponad 7 dni, zawsze można podejrzewać ciążę (u dziewczyn z nieregularnymi cyklami te 7 dni dodajemy do długości najdłuższego cyklu, jaki miałaś do tej pory).Osobiście w Twoim przypadku stawiałabym na zaburzenia w związku z paniką, ale żeby wykluczyć ciążę BĘDZIESZ MUSIAŁA wykonać test albo iść do lekarza.No, chyba że wolisz zaczekać na poród, ale wtedy mama i tak dowie się o wszystkim...

Gość Cleo1976
Kooolooo, test najlepiej wykonać 21 dni po stosunku, z którego podejrzewasz zapłodnienie.Powinien wtedy być już w pełni wiarygodny.Powodzenia.

Gość gość
Quickhitest Twoim przyjacielem...