Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Go艣膰 Claudii97
Kotwica2018 a mo偶e idziemy na bet臋 jutro? Strasznie mnie korci cholera :p a w艂a艣ciwie raz korci a raz nie :p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Paulka89
Agus267 wlasnie sie nie stresuje trzeba podej艣膰 na lajcie do tego ;) Kotwica a co to za 偶el bo nie orientuje si臋? A test nawet moze wyj艣膰 negatywny dzie艅 dwa po przewidywanej @ takze nie martw sie ;)

Udost臋pnij ten post

Ten 偶el pono膰 tworzy przyjazne 艣rodowisko plemnikom, zw艂aszcza jak kobieta ma za ma艂o 艣luzu p艂odnego. Jak si臋 teraz nie uda to te偶 chyba go kupi臋 na nast臋pny cykl, tylko troch臋 drogi. Co do bety to ja w tym tygodniu musz臋 by膰 o 7.00 w pracy i nie bardzo b臋d臋 mia艂a czas zrobi膰 badania. U mnie ju偶 w tym tygodniu powinno si臋 wyja艣ni膰. We wtorek miesi膮czka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Ja wam proponuje na lepszy sluz olej z wiesiolka , u mnie naprawde lepszy by艂 w tym cyklu. ;) I jeszcze wlasnie siemie lniane ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Wlasnie widze ze agus pr贸buje teraz sieme i wiesiolek i ja tez wam polecam jest serio duza roznica , ale wiesiolek trzrba pami臋ta膰 ze od 1 dc do owulacji dalej nie mozna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agus267
Tak, ja te偶 polecam siemie i olej z wiesiolka. Ale podobno ten 偶el kest bardzo przyjazny plemnikom i pomagaj膮 w szybszym poruszaniu si臋. A powiedzcie mi jeszcze co ile dni si臋 przytulacie ze swoimi m臋偶ami? Bo kurcz臋 ja mam niby owu w pi膮tek albo w sobot臋 ale m贸j m膮偶 pracuje i chyba nie b臋dzie kiedy :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia97
Hej dziewczyny nie bylo mnie troch臋 wczoraj m贸j Pawe艂 si臋 o艣wiadczy艂 :) do miesi膮czki jeszcze troch臋 , co jaki艣 czas bol膮 mnie jajniki tak jakby si臋 rozpycha艂y , zobaczymy co to b臋dzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Ooo Natalia97 to gratulacje ;)

Udost臋pnij ten post

Gratulacje Natalia. Ja te偶 bra艂am olej z wiesiolka. Ale ten 偶el te偶 wypr贸buj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia97
Dzi臋kuje dziewczyny teraz jeszcze tylko bobas :)

Udost臋pnij ten post

nstructions to Download The Maze Runner Full Movie: 1. Click the link 禄禄 http://bit.ly/2EoeymK 2. Create you free account/NO-Ads/No Charge!!! & you will be redirected to your movie!! Watch The Maze Runner Online, The Maze Runner Full Movie, The Maze Runner in HD 1080p, Watch The Maze Runner Full Movie Free Online Streaming, Watch The Maze Runner in HD. #TheMazeRunnerMovie69 #TheMazeRunnerFullMovie69 #TheMazeRunnerStreaming69 #watchTheMazeRunner69

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Ja odwiedzam jeszcze jedno forum i tam juz prawie wszystkie zaciazone :p ciekawe jak bedzie u nas ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Claudii97
Gratuluj臋 Natalia :) No paulka ciekawe jak b臋dzie u nas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Musi jedna zacz膮膰 dobra passe ;) tez jestem ciekawa jak to b臋dzie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia97
Do testowania jeszcze troszk臋 zosta艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Claudii97
Ale ju偶 nie d艂ugo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Just0220
Ja juz chcialabym testowac!!! :D Mam wrazenie ze sie uda... nie wiem, mam takie pzeczucie. Ale boje sie ze sie rozczaruje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Just0220
Przeczucie*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Claudii97
Hej :) ja te偶 ju偶 bym chcia艂a ale jeszcze czekam cierpliwie do @ :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia97
Jeszcze tydzie艅 do @

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Cze艣膰 wam ;) jak samopoczucie? Kotwica jak tam ? Just0220 ty jestes przed owulacja ;p ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia97
U mnie rozdra偶nienie , wypryski na twarzy , co jakis czas b贸le jajnik贸w :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Just0220
Paulka89, juz jestem po-byla w sobote :D czuje ze mam mdlosci, to chyba juz pierwsze objawy :D haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
Kotwica trzymam kciuki ;) Natalia ja wlasnie tez mam takie male drobne krostki na buzi ' ale ja tak mam po owulacji :/ Just0220 to teoretycznie @ powinnas miec 17 lutego bo to mniej wi臋cej dwa tyg po owulce :p to 15 bys juz mogla zatestowa膰 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Just0220
Dokladnie! I juz sie niecierpliwie. Musze sie chyba zajac czyms co odwroci moje mysli do 15

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Claudii97
Ja niekiedy nie mam g艂owy do my艣lenia :) pracuje na zmiany tak 偶e wiecie, a mam taka prace, 偶e g艂ow臋 mam ni膮 zaj臋ta:)w sumie to nawet ja lubi臋 :) mo偶e just skup si臋 na pracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulka89
No musicie si臋 zaj膮膰 czyms bo zeswirujecie my艣leniem o ci膮偶y o testowaniu itd hehe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybkaaga
Gratuluje Natalia, teraz jeszcze dzidziu艣 i cudowny pocz膮tek roku:-D Cierpliwo艣ci kobitki, jeszcze tylko kilka dni ;-) Chyba sobie ten cykl odpuszcze mia艂am wczoraj kupi膰 dobie testy owulacyjne ale oczywi艣cie nie by艂o, dzisiaj ostatnia tabletka a od jutra mojego nie ma przez dwa dni wi臋c ju偶 raczej b臋dzie po owulacji :-\

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybkaaga
A jak stosujecie siemi臋 lniane?

Udost臋pnij ten post