Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Claudii97
No właśnie, czwartek-piątek poszła bym, już może by wyszło :) Beta z krwi szybciej niż test ciążowy domowy. Działaj Paulka :)

Gość Paulka89
No to lec i zapytaj się tam kobitek czy juz można czy nie ;) ale to mowisz o tym czwartku co nie ?

Gość Claudii97
Tak :)

Gość Paulka89
No to leć i dawaj znac ;p

Gość rybkaaga
Czytałam, że na betę można tak od 10 dnia po stosunku

Ja na betę pójdę dopiero jak test ciążowy wykryje ciążę :-) Zresztą czuję bóle podbrzusza jak na okres

Gość Natalia97
Trzymam kciuki za wszystkie z Pan :)

Gość Paulka89
Cześć dziewczyny ;) mnie tak chorobsko rozwalilo ze masakra :/ gardło to mnie tak boli że szok :( ....

Gość gość
Dziewczyny czy miala ktoras z was problem z nieplodnoscia? Co pomoglo?

Gość Paulka89
Gosc no ja niestety nie pomoge :/

Gość Kotwica2018
Ja dopiero co zaczęłam starania więc nie wiem czy będę miała problem z plodnoscia. Mnie też chorobsko dopadło :(

Gość rybkaaga
Cześć kobitki u nas dzisiaj szaro i deszczowo za oknem, tylko w domku siedzieć:-\ Przy takiej pogodzie to nie trudno o jakiegoś wirusa, kurujcie się dziewczynki;-)

Gość Paulka89
Pół dnia posta dodać nie moge

Gość Paulka89
ja jeszcze się naczytalam ze choroba moze spowodować cykl bezowulacyjny :/ , u mnie wczoraj na tescie ow były dwie mocne kreski a dzisiaj mnie rozwalilo na maxa. Co sadzicie o tym ?

Gość rybkaaga
Wydaje mi się, że nie powinno mieć wpływu:-)

Gość Paulka89
Jedne pisza ze tak bedzie cykl bezowulacyjny a inne ze zaszly w ciaze mając przeziębienie , grypę itp. ehh chyba zależy od organizmu co bedzie :/ No nic trzeba czekać i tyle.

Gość Just0220
Hej dziewczyny! :) Jestem nowa, czytam wasze wpisy, macie regarne cykle a i tak to nie jest takie proste wiec ze mna pewnie bedzie duuuzo gorzej :( Odkad panietam mam nieregularne, czasem co 25 czasem co 35... bywalo i tak ze 2-3 miesiace okresu nie mialam :( Jakis czas temu zaczelismy starania ale po trzech miesiacach nic z tego nie wyszlo wiec dalismy sobie spokuj bo przeprowadzka stresy itd. W miedzyczasie skonsultowalam to z moja ginekolog ktora stwierdzila ze prawdopodobnie mam cykle bez owulacyjne i polecila zebym na trzy miesiace zaczela brac tabletki a po tym czasie od razu zaczac starania. Niestety po tabletkach bardzo zle sie czulam i musialam je odstawic po miesiacu. Wiec teraz jestem w pierwszym cyklu staran, nawet nie wiem jak wyliczyc owulacje bo nie mam zadnego punktu zaczepienia... a moze wcale jej nie bedzie... juz zaczynam sie stresowac :(

Gość Paulka89
Czesc just0220 jak chcesz wyliczyć owulacje to moze testy owulacyjne zakup i wtedy zobaczysz albo mierzyc temperature.

Gość Just0220
Tak tylko ze w tym miesiacu nie wiem nawet mniej wiecej kiedy powinna wystapic bo po odstawieniu anty mialam taki niewielki niby okres (moj normalny jest obfity i trwa 7 dni). I nie wiem czy od tego powinnam liczyc? Temperature mierze codziennie rano narazie jest bez zmian. Moze faktycznie kupie te testy i bedzie latwiej

Gość Paulka89
Tak Kup testy bedzie łatwiej :p ale moze i powinnas liczyc juz 1 dzień cyklu nawet od tego pierwszego plamienia

Gość Paulka89
Po chińsku jakos napisalam hehe ' kup testy bedzie łatwiej . a według mnie juz 1 dzień powinnas liczyc od tego dnia tych małych plamien.

Gość Claudii97
Witaj Just0220:) Pulka89 Pani poradziła mi w poniedzialek, a więc tak też uczynię :) Nie będę miała czasu o tym myśleć, mój dwulatek zaczyna mi robić kawę na niby itp, więc mamy ubaw ze starym :p Jutro druga zmiana mnie w pracy czeka , dobrze że sobota i niedziela wolne bo imprezka firmowa :)a potem poniedziałek i wtorek według planu pracy mam wolne do w poniedziałek zrobię Beta hcg :) szybko zleci :)

Gość Paulka89
Claudii97 ale Ci dobrze ze już prawie na dniach będziesz wiedziec :p Ehhh mnie choroba dobija a katar to normalnie szału idzie dostać :/ ide pod koldre wezme sobie paracetamol :/

Gość Just0220
Claudii97 trzymam kciuki zeby wyszlo pozytywnie!!! :) Ile macie lat? Probujecie pierwszy raz czy juz macie dzieci?

Gość Paulka89
Just0220 jak chcesz dopisz się do tabelki Skopiuj i wpisz się ;) Nick ile lat kiedy następna @ i który cykl starań Staraczki 2018 ;) ;) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań

Gość Just0220
Staraczki 2018

Gość Just0220
Staraczki 2018 :) :) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lara...@nie wiadomo (nie regularne cykle) :( ... 1 cykl starań

Gość gość
Hej dziewczyny u mnie po owulacji a śluz nadal jest. Wczoraj wieczorem kuły mnie jajniki dzisiaj już trochę mniej. Nie wiem co to oznacza :(

Gość Natalia97
Wyżej to ja zapomniałam się podpisać

Gość Paulka89
Czesc dziewczynki jak tam ? Natalia97 hmm ja tak miałam tez ze test owu był pozytywny a sluzu było jeszcze przez kilka dni a moze od wiesolka masz tyle sluzu ?:p Ja znowu wiecie co dziewczyny we wtorek o 20 robiłam test ow wyszedł pozytyw i mowie a zrobie sobie jeszcze jeden w srode tez ok godz20 i wyszedł negatyw :/ niewiem co jest grane , przy wcześniejszych cyklach wychodziły pozytywne 3 dni tak gdzies :/