Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Claudii97
Kotwica2018 a może idziemy na betę jutro? Strasznie mnie korci cholera :p a właściwie raz korci a raz nie :p

Gość Paulka89
Agus267 wlasnie sie nie stresuje trzeba podejść na lajcie do tego ;) Kotwica a co to za żel bo nie orientuje się? A test nawet moze wyjść negatywny dzień dwa po przewidywanej @ takze nie martw sie ;)

Ten żel ponoć tworzy przyjazne środowisko plemnikom, zwłaszcza jak kobieta ma za mało śluzu płodnego. Jak się teraz nie uda to też chyba go kupię na następny cykl, tylko trochę drogi. Co do bety to ja w tym tygodniu muszę być o 7.00 w pracy i nie bardzo będę miała czas zrobić badania. U mnie już w tym tygodniu powinno się wyjaśnić. We wtorek miesiączka.

Gość Paulka89
Ja wam proponuje na lepszy sluz olej z wiesiolka , u mnie naprawde lepszy był w tym cyklu. ;) I jeszcze wlasnie siemie lniane ;p

Gość Paulka89
Wlasnie widze ze agus próbuje teraz sieme i wiesiolek i ja tez wam polecam jest serio duza roznica , ale wiesiolek trzrba pamiętać ze od 1 dc do owulacji dalej nie mozna ;)

Gość agus267
Tak, ja też polecam siemie i olej z wiesiolka. Ale podobno ten żel kest bardzo przyjazny plemnikom i pomagają w szybszym poruszaniu się. A powiedzcie mi jeszcze co ile dni się przytulacie ze swoimi mężami? Bo kurczę ja mam niby owu w piątek albo w sobotę ale mój mąż pracuje i chyba nie będzie kiedy :-(

Gość Natalia97
Hej dziewczyny nie bylo mnie trochę wczoraj mój Paweł się oświadczył :) do miesiączki jeszcze trochę , co jakiś czas bolą mnie jajniki tak jakby się rozpychały , zobaczymy co to będzie :)

Gość Paulka89
Ooo Natalia97 to gratulacje ;)

Gratulacje Natalia. Ja też brałam olej z wiesiolka. Ale ten żel też wypróbuję :)

Gość Natalia97
Dziękuje dziewczyny teraz jeszcze tylko bobas :)

nstructions to Download The Maze Runner Full Movie: 1. Click the link »» http://bit.ly/2EoeymK 2. Create you free account/NO-Ads/No Charge!!! & you will be redirected to your movie!! Watch The Maze Runner Online, The Maze Runner Full Movie, The Maze Runner in HD 1080p, Watch The Maze Runner Full Movie Free Online Streaming, Watch The Maze Runner in HD. #TheMazeRunnerMovie69 #TheMazeRunnerFullMovie69 #TheMazeRunnerStreaming69 #watchTheMazeRunner69

Gość Paulka89
Ja odwiedzam jeszcze jedno forum i tam juz prawie wszystkie zaciazone :p ciekawe jak bedzie u nas ;)

Gość Claudii97
Gratuluję Natalia :) No paulka ciekawe jak będzie u nas :)

Gość Paulka89
Musi jedna zacząć dobra passe ;) tez jestem ciekawa jak to będzie :p

Gość Natalia97
Do testowania jeszcze troszkę zostało :)

Gość Claudii97
Ale już nie długo :)

Gość Just0220
Ja juz chcialabym testowac!!! :D Mam wrazenie ze sie uda... nie wiem, mam takie pzeczucie. Ale boje sie ze sie rozczaruje

Gość Just0220
Przeczucie*

Gość Claudii97
Hej :) ja też już bym chciała ale jeszcze czekam cierpliwie do @ :)

Gość Natalia97
Jeszcze tydzień do @

Gość Paulka89
Cześć wam ;) jak samopoczucie? Kotwica jak tam ? Just0220 ty jestes przed owulacja ;p ??

Gość Natalia97
U mnie rozdrażnienie , wypryski na twarzy , co jakis czas bóle jajników :((

Gość Just0220
Paulka89, juz jestem po-byla w sobote :D czuje ze mam mdlosci, to chyba juz pierwsze objawy :D haha :D

Gość Paulka89
Kotwica trzymam kciuki ;) Natalia ja wlasnie tez mam takie male drobne krostki na buzi ' ale ja tak mam po owulacji :/ Just0220 to teoretycznie @ powinnas miec 17 lutego bo to mniej więcej dwa tyg po owulce :p to 15 bys juz mogla zatestować :p

Gość Just0220
Dokladnie! I juz sie niecierpliwie. Musze sie chyba zajac czyms co odwroci moje mysli do 15

Gość Claudii97
Ja niekiedy nie mam głowy do myślenia :) pracuje na zmiany tak że wiecie, a mam taka prace, że głowę mam nią zajęta:)w sumie to nawet ja lubię :) może just skup się na pracy :)

Gość Paulka89
No musicie się zająć czyms bo zeswirujecie myśleniem o ciąży o testowaniu itd hehe ;)

Gość rybkaaga
Gratuluje Natalia, teraz jeszcze dzidziuś i cudowny początek roku:-D Cierpliwości kobitki, jeszcze tylko kilka dni ;-) Chyba sobie ten cykl odpuszcze miałam wczoraj kupić dobie testy owulacyjne ale oczywiście nie było, dzisiaj ostatnia tabletka a od jutra mojego nie ma przez dwa dni więc już raczej będzie po owulacji :-\

Gość rybkaaga
A jak stosujecie siemię lniane?