Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość agus267
Planowana na 23.02

Gość rybkaaga
Hej kobitki:-) widzę że nie tylko ja się męczę z infekcją :-( wy chociaż dostałyście leki przy których można współżyć. Ja się stresuję czy zdąże przed owulacją czy cykl będzie stracony. Jutro kupię testy owulacyjne i zobaczę czy coś pokażą.

Gość rybkaaga
Trzymam kciuki za dziewczyny które są przed @ żeby nie przyszła. W końcu muszą być te dwie kreseczki;-)

Gość Paulka89
Staraczki 2018 :D Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@23.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@nie wiadomo. 1 cykl starań

Gość agus267
Eeee też bym chciała zobaczyć już te II kreski. Wiadomo, że im dłużej to bardziej się człowiek stresuje że może być coś nie tak.

Gość Paulka89
Agus267 kazda by chciała :D ,a moze bedzie tak ze jak poleci jeden pozytyw to konca nie bedzie i wszystkim sie uda ;p

Gość Paulka89
Natalia97 a my to mozemy zatestowac razem ;) bo @ mamy mieć 12 :p

Gość Paulka89
Kotwica tak sobie przypomniałam ty mowilas ze temperatura Ci spada w którym dniu cyklu i czy to jednorazowe było bo jeśli tak to mógł byc moment zagniezdzania i wtedy jest jednorazowy spadek temperatury ;)

Gość Just0220
Zapomnialam zapytac, bierzecie kwas foliowy? jak dlugo? I jaki? W aptekach jest tego mnustwo... ja biore Folik, dopiero od tygodnia- nie wiem czy nie zaczelam brac go zbyt pozno :(

Gość Natalia97
Paulka a kiedy. Wdziewa testować ? :)

U mnie to nie był jednorazowy spadek temperatury. U mnie ten wykres wygląda dziwnie, raz spada raz rośnie. Na pewni ten wykres nie wygląda jak wykres kobiety w ciąży. Widziałam te wykresy kobiet w ciąży i mój niestety się różni. Ja biorę kwas foliowy od początku cyklu, w którym postanowiliśmy się starać.

Gość Paulka89
Czesc ;) dziewczyny Just0220 ja tez od niedawna biore kwas foliowy Znaczy ja to mam pregna plus :p Natalia97 ja się wiele nie spodziewam tym testowaniem bo spisuje ten cykl na straty tak w 90% :( :( ale w niedzielę następna był by wiarygodny :p

Gość agus267
Najważniejsze że zaczęłaś brać folik. Wiadomo, że czym szybciej tym lepiej. A ja wam powiem że po wiesiolku i siemie lnianym mam super poślizg :-). Jak w zeszłym miesiącu była susza tak w tym, a mam 8 dc jest super! Nawet mimo tego że mam infekcje. Kotwica a ile Ci się różni? Bo ja mierze ok kilku dni i raz 36,5 a raz 36,4. A dzisiaj np 36,6. Ale owu żeby wystąpiła musi wzrosnąć o ok 0,5.

Gość agus267
Ja biorę Prenatal Uno. Paulka a czemu spisujesz cykl na straty?

Gość Paulka89
Agus267 bo nic mnie nie boli ani jajniki ani piersi tak nic sie nie dzieje. a no i w dzień owulacji zaczelo mnie zbierać chorobsko to mógł być bezowulacyjny i co jeszcze to jak mierzyłam cykle poprzednie to po owulacji miałam cały czas wysoka temperaturę tak 36.89 ,37.10 co dnia @ a teraz nie mam takiej. Teraz nie mam nic ;)

Gość Claudii97
Hej laseczki :) jak tam ?:) ja właśnie wstałam, fajnie nawet było :) Co do kwasu foliowego biorę folik :) Natalia 97 i Paulka 89 kiedy testujecie razem może ja z wami było by raźniej :) niby u mnie @ ciut wcześniej ale można by razem :) a ja znowu śpiąca, cycki mam wrażenie że mi wybuchnął za chwilę takie bolące :(

Gość Paulka89
Więc wiesz co juz wole sie spisać na straty niz później sie rozczarować ;p

Gość gość
Więc wole juz spisać sie na straty niz później rozczarować ;p

Gość Paulka89
Sorka dwa razy sie wpisało :p Claudii97 no wez ze juz zatestuj ;) nie trzymaj nas tak w niepewności

Gość Claudii97
Jeszcze 6 dni , nie chce mi się lecieć na bete, jak poczekamy, to się dowiemy i tak :) Szybko zleci :)

Gość agus267
Gdzieś ostatnio przeczytałam że pierwsze oznaki ciąży zaczynają się 1 dzień przed spidziewana @. Więc może jeszcze nie pora. Nie stresuj się tylko czekaj niecierpliwie. To że byłaś chora nie znaczy że nie miałaś owu. Trzymam kciuki żeby to był ten miesiąc, w którym akurat Ty się najmniej tego spodziewasz :-)

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość Claudii97
Kotwica 2018, może za wcześnie jeszcze :) może lepiej beta hcg zrób z krwi jutro , będzie wiarygodny wynik :) Domowe testy nie zawsze wychodzą nawet w dniu spodziewanej @ wish glows do gory , nie wszystko stracone :)

Gość Claudii97
Więc głowa do góry miało być :)

Termin miesiączki mam na 6 lutego, czyli jeszcze dwa dni. Ale czytałam, że niektórym dziewczynom już 4 dni przed wychodzą pozytywne. A u mnie nawet cienia nie ma. No ale w tym tygodniu się okaże

Gość agus267
Kotwica zdecydowanie za wcześnie na test. Dwa dni to jeszcze sporo. Co do żelu to powiem Ci tyle pozytywnych opinii o nim słyszałam że chyba w tym miesiącu to kupię.