Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Paulka89
Kotwica2018 to moze akurat sie udalo ;) Uuu to sie kiepsko przytrafiło bratowej :/wspolczuje. Ale nie możesz sie zrażać tym.

Gość Paulka89
Wiesz co ja mierzylam dwa cykle tempertaure i już daje sobie spokój bo juz myślałam ze sie udało bo w dniu spodziewanej @ miałam 37.1 to liczyłam ze sie udało a tu godzina dwie chwila przed @ temp spadla i czar prysl ze tak powiem. Jedynie co używam to testów okupacyjnych

Gość Paulka89
Owulacyjnych miało być nie okupacyjnych hehe ;) wymyśla ten słownik :p

Gość Natalia97
Ja się tez nie nakręcam teraz :) zobaczymy od teraz 2 tygodnie czekania czy się udało :)

Gość Paulka89
No Natalia to teraz musisz sie zająć czyms bo to beda dwa dłuuuugie tygodnie mowie Ci :p

Gość Claudii97
A ja myślałam żeby sobie beta hcg zrobić wcześniej troche, bo podejrzanie zaczęły mi krosty znikać a miałam kilka na szyi i jakoś mi tak w ustach metaliczne. Z pierwszym miałam właśnie metaliczny posmak w ustach : ) Jak nie wytrzymam to pojde :) zawsze przed okresem się nasiliły mi krostki a teraz w ciągu dnia zniknęły praktycznie :)

Gość Paulka89
Claudii97 a przypomnij nam kiedy masz miec spodziewana @ albo juz jestes po ??

Gość rybkaaga
Cześć dziewczynki, wkońcu was znalazłam;-)

Gość Claudii97
10.02 kolejna, ale nie wiadomo czy owi miałam wcześniej czy później więc u nas okres starań to taki dosyć rozległy co drugi dzień tydzień przed planowana owu aż do teraz i jeszcze trochę może :) poszła bym po weekendzie zobaczyć :)

Gość Natalia97
Rybkaaga no i super :) Paulka to teraz jesteśmy wszystkie No wiadome mamy nowe koleżanki :) a co do mnie to tak wiem ze muszę się zająć teraz czymś innym. Cała uwagę przelewam teraz na moja kicie i dużo czasu spędzam w kuchni żeby gotować i piec :) co u was dziewczyny jak się dzień zaczyna ?

Gość Paulka89
Czesc

Gość Paulka89
:/:/ urwało mi posta nooo !!!! Czesc Cześć dziewczyny ;) Ooooo jestes Rybkaaga ,myślałam ze nas nie znajdziesz ale jednak udało się ;) co u Ciebie ? Wpisz się nam do tabelki. ;) ej claudii97 Ty tez wpisz sie :p Nick , ile lat , kiedy nast @, cykl starań Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27 .....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań

Gość Paulka89
Wy wszystkie juz czekacie czy udalo sie czy nie a ja jeszcze czekam na owulke :( chyba będzie dzisiaj albo jutro albo we czwartek hehe bo na testach kreska coraz mocniejsza :p

Gość agus267
Hej dziewczyny co u Was? U mnie dziś trzecie dzień @. Biorę wiesiołek, witaminę magneb6, b12, pije siemię lniane i oczywiście tabletki dl kobiet w ciąży. Ava123123 super że się nie poddajecie i walczycie. Napisz coś więcej co bierzesz na wywołanie owulacji? Leczysz się w jakiejś klinice? Kotwica2018 i jak u Ciebie? Kiedy testujesz? Paulka89 no to działaj już dzisiaj. Ja ostatnio robiłam testy owulacykne i przez 4 dni wychodziły mi po 2 kreski. Najlepiej chyba mierzyć temperature. Claudii97 jak ostatnio byłam u gina to mi powiedział żebyśmy się skupiali tylko ja seksie w czasie owu tylko wtedy kiedy mamy ochotę tzn przez cały miesiąc i najlepiej co drugi dzień. Tak więc, może i trafiły rzolnierzyki we właściwe miejsce :-).

Gość rybkaaga
Hej:-) u mne 5dc ale ten cykl też raczej stracony,bo po @ muszę przyjmować globulki i wyleczyć infekcję:-( ale za was kobitki trzymam kciuki:-D

Gość rybkaaga
Paulka89 jak możesz to mnie dopisz do tabelki bo nie dam rady na telefonie;-) Rybkaaga wiek 33, @ 22.02 lub 25.02 , 3 cykl starań

Gość Paulka89
Ale ci dobrze kotwica2018 ;) jak coś trzymam kciuki , u mnie starania w toku :p hehe chociaz chorobsko mnie zbiera fatlnie sie czuje :/ nic mi sie nie chce wkurzaja mnie prawie wszyscy hehe ;) humoru nie mam :p.

Gość Paulka89
Staraczki 2018 ;) ;) ;) Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27 .....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań

Gość Paulka89
No ja kotwica2018 mam najwięcej :p heh ale niby piąty cykl starań ale tak poważnych testowanych 3 :p

Gość gość
Pisałam to już kiedyś, ale powtórze: Olej z wiesiołka, najlepiej polski Gal, stosujemy od 1 dnia okresu aż do wystąpienia owulacji. Wiesiołek wpływa na śluz, jego właściwości i zwiększenie ilości. Wielu kobietom pomógł w zajściu w ciążę.

Gość Claudii97
Czekanie najgorsze. Dzisiaj jak wróciłam o pierwszej zmianie z pracy jak padłam tak dwie godziny spałam jak nie ja :) ja jedynie biorę folik, ale biorę go od kąt mnie neurolog mojego synka uświadomił że nie zna sie dnia ani godziny jeżeli chodzi o zajście w ciążę, czy biorę go regularnie od ślubu :) Aj jak ja bym chciała już poniedziałek :) My niby nie nakręceni żeby jakoś tak bardzo zawzięcie, ale co trzeba zrobiliśmy do te pory, i dalej robimy :p chociż ciekawa jestem czy jakbym w piatek poszła zrobić czy wyszła by, mamy bal firmowy w sobote i tak się zastanawiam właśnie :)

Gość Paulka89
Jak na moje oko to jak masz miec @ dopiero 10 lutego to trochę za wcześnie na bete , idz moze zapytaj sie pielęgniarki co pobiera krew czy juz można czy nie.

Gość Natalia97
My zrobiliśmy co mogliśmy teraz czekamy. Oby @ nie było :) nie ma co się nakręcać :)

Gość Paulka89
Claudii97 chociaz wiesz co wyczytałam teraz ze mozna iść 7-10 dni po wspolzyciu :p to jak minął u cb tydzień to śmiało mozesz isc :p

Gość Paulka89
To kotwica2018 ty tez już mozesz isc na betę :p

Gość Paulka89
A ja wlasnie robiłam test owulacyjny i jest mocna kreska testowa mocniejsza niż kontrolna ;) a rano robiłam i była blada :p nic trzeba dzialac ;)