Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakaz badań kobiet przez lekarzy płci męskiej.

Polecane posty

Gość gość
Pokazuje poprostu niektórym osobom jakich błędów uniknąć jeżeli chcecie być ze sobą szczęśliwi. No a jeżeli nie to żyjcie w tym swoim zakłamaniu. Nie wszyscy są tacy zakłamani jak ty.

Gość gość
Kobieta która idzie do innego faceta rozbiera się przed nim i daje mu się dotykać traci nasz szacunek i nie dostanie od nas nic.

Gość gość
Nawet jeżeli jej życie od tego zależy? No madralo, co w sytuacji jeżeli twoja żona miałaby np wadę serca lub raka piersi?

Gość gość
Niektórzy ludzie żyją dłużej z wadami serca i rakiem piersi niż ludzie bez tych wad. Niektórzy umierają podczas operacji. Mądralo.

Gość gość
Ale przyglupy. Istna paranoja analfabety. Naprawdę myślisz że każdy facet lekarz podnieca się twoja kobietą? Aż tak wyjątkowa nie jest jak sądzę. Leczyć się powinieneś jeśli coś takiego powoduje chęć zabicia się.

Gość gość
Ale co tam lepiej straszyć ludzi i macać.

Gość gość
Zboczeńcy

Gość gość
Ale ktoś ma psyche zryta. Co to za różnica czy facet czy baba? Lekarz to lekarz. Ja będąc w ciąży miałam krwotok i przyjął mnie pan doktor i co? Życie mojego dziecka było zagrożone a ja bym miała protestować, bo nie chce żeby mnie mężczyzna badał? Ludzie opanuje się bo pieprzycie głupoty, takie od których niż się w kieszenie otwiera.