Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Epidemia ,sen

Polecane posty

Gość gość

Od wczorajszej dyskusji o aborcji taki miałam sen: Byliśmy w sporym budynku handlowym. Zauważyliśmy, że ochroniarz zbiera wszystkich w jednym miejscu. Powiedział, że dowiedział się od służb specjalnych, że na tym terenie rozprzestrzenił się jakiś wirus i prawdopodobnie jesteśmy zarażeni. Nic nam nie dolegało, mieliśmy wręcz świetny humor, więc zachowaliśmy spokój. Ochroniarz zabezpieczył wszystkie wyjścia i gdzieś poszedł. Dzieci bawiły się w najlepsze na szerokich schodach ruchomych, które jeździły do góry i na dół. Nagle zauważyłam, że niektóre były coraz słabsze i po prostu niby normalnie opadały na schodki, po czym nieruchomiały. Dorośli nie mieli żadnych objawów. Wymknęłam się stamtąd za ochroniarzem i przeszłam do innej sali ze schodami ruchomymi. Tam leżeli nieruchomi dorośli z wymieszanymi komórkami. Ochroniarz mnie zauważył, więc pobiegłam do reszty ludzi, a on za mą. Przy drzwiach odepchnął mnie i zaryglował drzwi od środka. Bałam się, że zaraz te zdeformowane ciała wstaną i mnie zarażą lub zjedzą. Obudziłam się, by się nie przekonać. Po dłuższym czasie znowu zasnęłam i było jeszcze gorzej. Ci którzy dobrze się czuli zaczęli się kłócić i denerwować tym co się stało z ich dziećmi. Im bardziej się denerwowali tym ich transformacja postępowała, ale zamiast głów ludzkich zaczęły pojawiać się zwierzęce. Tracili kontakt z rzeczywistością. Ja nie miałam tam znajomych więc byłam opanowana i nic mi nie było. Postanowiłam ich uspokoić, bo zaczęli atakować się paszczami. Odechciało mi się spać.

Gość gość
anty-aborcjoniści to pedofile, dewianci, ludzie zaburzeni, podli, chorzy.

Gość gość
10:23 - Każdy ma prawo do życia. Ty też się przecież urodziłeś. Twoi rodzice podjęli taką decyzję.