Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost pomaga!

Polecane posty

Gość gość

Dziwię się wielu wysokim dziewczynom, które chciałyby być niższe. Ja mam 172 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie mieć mniej. Może to co powiem będzie beczelne, ale wzrost ułatwia życie na wielu polach. Mam taką budowę, że jestem szczupła, mam długie nogi, nie muszę robić wiele, by dobrze wyglądać, mogę założyć trampki ( co często robię, zero makijażu i tak wyglądam lepiej od wymalowanych lasek na niebotycznych obcasach mających ledwo powyżej 150 cm. Wzrost i długie nogi powodują, że znacznie łatwiej znaleźć mi pracę (chodzi mi o stanowiska menadżerskie), to z kolei przekłada się na większą pewność siebie. Z facetami też nigdy nie miałam problemu, mogłam dosłownie przebierać jak w ulęgałkach. Może to niepoprawne i dość prostackie, ale wzrost pomaga.

Gość gość
Ja mam 170cm może za wysoka nie jestem ale też lubie swoje długie nogi i w żadnym bądź razie nie chciałabym być niska.

Gość gość
11:07:dokładnie, dlatego dziwię się laskom, które chcą być niższe. Zauważasz, jakieś korzyści w życiu codziennym, o których pisałam?

Gość gość
W sumie to ja nie znam dziewczyn ktore chciałyby być niższe ale znam sporo takich które zadwolone by były gdyby choc o kilka cm były wyższe, i oczywiście uważam że wyższa osoba o wiele lepiej się prezentuje się.

Gość gość
O stanowiskach menadzerskich to ty chyba mozesz tylko pomarzyc, w zwiazku z deficytami intelektualnymi, wzrost nic nie pomoze.

Gość gość
11.15 a ty w jaki sposób odkryłś deficyty intelektualne u niej, zakompleksiona idiotko?

Gość gość
11:15: na takie komentarze można tylko się szeroko uśmiechnąć i nie psuć sobie humoru. To co małe często jest wredne, niestety:)

Gość gość
Sam wybor tematu swiadczy nie tylko o poziomie int. autorki ale rowniez o potrzebie korzystnego zaprezentowania swoich walorow, aby poglaskac troche naderwane ego.

Gość gość
nie, chciałam po prostu poznać opinie innych wysokich dziewczyn o korzyściach w życiu codziennym z tego tytułu. Nie mam powodów do żadnych frustracji.

Gość gość
Przyjelismy do wiadomosci, ze wygladasz lepiej od wielu innych kobiet, co chcialas koniecznie wszem i wobec oglosic pod plaszczykiem tematu o wzroscie. Teraz jeszcze ty sama musisz w to uwierzyc, aby kompleksy tak nie dokuczaly.

Gość gość
Tyle tylko że ciebie z godz 11:26 wkurza że ktoś ma powód do radości i nie koniecznie to dobrze świadczy o poziomie int.

Gość gość
Dziecinko, moje wypowiedzi swiadcza tylko o tym, ze zajmuje sie takimi problemami jak twoje zawodowo.