Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się własnej żony

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem już 30 lat. Od jakichś 10 lat żona przestała całkowicie pociągać mnie seksualnie. Nigdy nie była zbyt atrakcyjna, ale po urodzeniu dzieci roztyła się i jedyne co ją interesuje ton gotowanie i przepisy kulinarne. Rozumiem, jedzenie jest ważne, ale dla mnie ważniejszy jest seks. Moja żona zawsze w łóżku leżała jak kłoda. Teraz jest jeszcze gorzej. Co robić.

Gość gość
Pogodzić się z własną głupotą.

Gość gość
Głupia babo, zostaw już tą żonę, bo jest od Ciebie o wiele lepsza i mądrzejsza . Dlatego Cię zostawił. Zostawił cię również dlatego, że dajesz d/u/p/y w krzakach kążdemu , kto chce. Takie jak ty , są na raz albo na kilka razy, później kopa w d....

Gość gość
Autorko komentarza z góry. , porannej dawki leków nie należy pomijać...

Gość gość
Proszę o rozsądne odpowiedzi zdrowych psychicznie ludzi. Schizofreniczka od "krzaków" won.

Gość gość
Ach to znowu ten , co go utrzymuje chora żona na cukrzycę i po dwóch zawałach czy udarach . Może teraz odpowiesz z czego żyjesz , za co jeździsz na wczasy w góry, dlaczego ona jeszcze musi pracować , bo poprzednio, jak padły pytania, to uciekłeś z podkulonym ogonem.

Gość gość
Pracuję i zarabiam. Mam firmę budowlaną. Żona też pracuje. Uczy biologii w liceum. Rzeczywiście ma cukrzycę i nie chce się leczyć. Teraz jest na zwolnieniu dla poratowania zdrowia.

Gość gość
Tak, rzeczywiście to mój stary temat. Chyba mogę go powtórzyć. Niektórzy wklejają to samo dziesiątki razy.

Gość gość
To jednak nie wrócił do ciebie i ten kop w d.......ę był na stałe. Nie możesz w to uwierzyć, że nie udało ci się ich rozwieść.

Gość gość
Żona miała dwa zawały, bo jest otyła i się nie chce przejść na dietę.

Gość gość
Mówiłem, że nie będę rozmawiał z schizofreniczką od krzaków. Nikt mnie w doopę nie kopnął. To ja się zastanawiam czy jest sens ciągnąć to małżeństwo.

Gość gość
A jak tam twoja kochanka?. Czeka czy odeszła?

Gość gość
W pewnym okresie rzeczywiście miałem młodszą kochankę. Ale ona już wyszła za mąż. Ja dalej męczę się z żoną. Ale zawsze mogę odejść.

Gość gość
Stary, zostaw tą żonę jak najszybciej.Daj jej spokój , daj jej szansę na szczęście i życie . Zasługuje na to.

Gość gość
Ty się lepiej zastanów czy jest sens ciągnąć ten wątek bo ludzie mają już dosyć Twojego narzekania na żonę.

Gość gość
Jęczysz jak baba

Gość gość
Jeśli możesz odejść to odejdź , Nie męcz się biedactwo dłużej. Nie rób łaski i nie czekaj na kopa .

Gość gość
Żona w każdej chwili może przejść na rentę. Ale ona jest strasznie skąpa i nie chce, bo szkoda jej pieniędzy. Nigdy też nie chce jeździć na zagraniczne wakacje, chociaż nas na to stać, bo jej kasy szkoda. Tylko ciągle polskie góry i od czasu do czasu morze. To skąpstwo to wyniosła z domu. Jej rodzice tacy byli.

Gość gość
Pomacaj się w majtkach i sprawdź czy masz jaja.

Gość gość
Sam już nie wiem. Jedni znajomi mówią, że powinienem się nią opiekować inni, że powinienem ułożyć sobie życie na nowo i być szczęśliwy. Nie kocham żony. Jestem z nią z poczucia obowiązku. Mamy dzieci i kiedyś ją kochałem, a teraz się nią brzydzę.

Gość gość
Po co tu siedzisz i jęczysz ,narzekając na chorą żonę ? Spierniczaj , jeśli jesteś taki skrzywdzony .

Gość gość
Piszesz takie p...ły, że wątpię czy pisze to facet. Najgorsze są k...y które nie rozumieją, jaka jest ich rola i kiedy się kończy

Gość gość
Jest szansa, że żona dostanie trzeciego zawału i.... będziesz w końcu wolny :-)

Gość gość
Zejdź ze sceny lala. Wszystkich tu już nudzisz.

Gość gość
autorze , uważasz się za faceta ???? Jestem zerem , małym robakiem pełzającym po ziemi . Nie masz honoru , wstydu i poczucia taktu , brak ci jakiejkolwiek odpowiedzialnosci życiowej . Nie mieści mi się w głowie by ktoś będąc z drugą osobą w związku żaliła się na kafe. Jesteś facetem bez jaj , podłym i obślizłym ... tyle w temacie .............

Gość gość
*jesteś

Gość gość
Moja żona tylko śpi albo ogląda seriale w TV, typu "Proste sprawy", "Dlaczego ja" albo "Chłopaki do wzięcia". Nie wiem jak w miarę inteligentna osoba z wyższym wykształceniem może pasjonować się takim badziewiem ? Lekarz mówi, że to cukrzyca uszkodziła jej mózg.

Gość gość
Jeśli nie przestrzega diety, to rzeczywiście cukrzyca mogła uszkodzić jej mózg.