Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co zwracają mężczyźni i kobiety przy wyborze partnera lub kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Na co zwracają mężczyźni i kobiety przy wyborze partnera lub kobiety. No kobiety :-) ja jako facet przede wszystkim zwracam uwagę" minus niewyparzona morda kłamczucha arogantka beszczelna leń wiecznie płacze i narzeka nadstawia mordę :-) i tyłek do dymania :-) cały czas coś chce nie dając nic w zamian

Gość gość
mnie irytują kobiety które stawiają 100% na wygląd, bo to puste lalki. Malują tego ryja do granic możliwości, wszystkie "wdzięki" na wierzchu jak jakieś kur/wy, no ludzie. A rozumu ma to to zero i nawet wode na herbate przypali, haha. uroda to mniej niż 20% ważny atut dla myślącego faceta, choć pustaki lecą na pustaczki to fakt ale to długo nie pociągnie bo się sobie szybko znudzą. Najlepsza jest kobieta przeciętna w każdej kategorii i skromna, nie rzucająca się w oczy :)

Gość gość
Kobiet nie ma w wątku bo dla nich liczy się: BADBoY KASA Penis róchajdło Bajkopisarz Uwodziciel

Gość gość
wiekszość kobiet jest tak durnych że downy przy nich to jak Einstein

Gość gość
na to czy nie jest pustakiem i nie leci tylko na wyglad na to czy nie dymal prostytutek na to czy nie jest zje bem

Gość gość
Jestem facetem i szukam w kobietach urody twarzy (można makijażem lekko skorygować), ładnej figury (bez nadwagi), młodości i płodności (w dłuższej perspektywie zdrowe potomstwo, czyli przed 30) oraz w miarę jako takie ogarnięcie życiowe (żeby nie trzeba było się kłócić o każdą kwestię, żeby kobieta choć trochę rozsądnie myślała). Z doświadczenia wiem, że kobiety szukają głownie pieniędzy, tylko inaczej to nazywają (tzn. jesteś dyrektorem, jesteś silny, masz fajne auto itd.).