Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd bierze się poparcie dla PO i Nowoczesnej?

Polecane posty

Gość gość

Skąd te 20% poparcia dla pierwszych i 9% dla drugich??? Czy wyście wszyscy oc***eli? :O Toż to banda IDIOTÓW, KRETYNÓW, SPRZEDAWCZYKÓW, ZŁODZIEJI, MANIPULATORÓW i ZDRAJCÓW...:O Proszę o silne argumenty albo jakiekolwiek :O które przemawiają za tym, że macie rację..:O

Gość gość
wiesz, przed tym jak pan K odszedł w niebyt polityczny pytałem znajomych na kogo głosują. odpowiedż brzmiała: na K oczywiście, bo inaczej bedzie wojna z rosją i oni mowili to poważnie....

Gość gość
ogólnie pisiory to debile

Gość gość
Że oni sprzedają nas dla kasy przeklęte Judasze to rozumiem, choć za to powinni zawisnąć na stryczku , natomiast wy kodziarze i wam podobni, co wy z tego macie ja się pytam? Lubicie być ulegli? Chcecie służyć szwabom? Masa ćwiećinteligentów..:O Rzygać mi się chce jak was widzę, jesteście po prostu tępi..:O ZDRAJCY UKOCHANEJ POLSKI. ZDYCHAJCIE TĘPE PATOLE..

Gość gość
dziś uduwodnij kretynie, że ci co ich wymienisz to zdrajcy.

Gość gość
jasne, ja tez wole szóstego króla.. przystojny i da sie żonce z rąk wyjąć- po przepisaniu majatku na żonę, co już dowiódł i świadczy, że koleś wart jest starań :D

Gość gość
dziś ty chory psychicznie jesteś czy co? kto ci takich bzdur do głowy nawtykał?

Gość gość
gość dziś Dobrze, a ja się pytam co w związku z tym? ;)

Gość gość
dziś kto co sprzedaje, masz kopie jakichś faktur z tej sprzedarzy?

Gość gość
kolejny pisior, co mu do głów bzdur nakładli, a on powtarza jak osioł

Gość gość
poparcie dla nowoczesnej bierze się m.in. z tego, że pisiory potrafiły wprowadzać ustawy w 3 dni, a duda w nocy podpisywał.

Gość gość
gość dziś Sprzedawczyki i złodzieje, szmaty do wycierania doop i podłogi. Oto PO. Tusk w parlamencie europejskim znaczy tyle co nic, nie ma w ogóle szacunku choć powinien być przyjmowany jako przyjaciel, bo przecież notorycznie próbuje wkradać się tam w łaski rządzących lewaków, a jednak NIKT nie lubi sprzedawczyków bez honoru.. ;)

Gość gość
ale najlepsze były te mistrale za dolara, ktoś antkowi podrzucił fejka a ten uwierzył jak szalony i krzyczał w tefałpe i radiu milionera rydzyka

Gość gość
dziś same bzdury wypisujesz, aż śmiech bierze czytać jak nie wiesz synek, to jedz do siedziby parlamentu europejskiego i się przekonaj, bo takie głupoty wypisujesz, że wstyd.

Gość gość
pisirowi propaganda pisiorska wyprała mozgi i chodzi i powtarza bzdety

Gość gość
Bez kwestionowania LOT za czasów PO był nierentowny, do zamknięcia ;) jak i kopalnie i inne firmy, wystarczy poszukać ;) Za PiS i Lot i kopalnie stały się rentowne, a zyski przynoszą większe niz wskazywały na to prognozy..:O to co to k****a ma być??

Gość gość
My też że znajomymi się zastanawiamy kto na nich głosuje? Po tylu aferach, po 8 latach kolesiostwa, złodziejstwo, marazmu i nic nierobienia nadal ktoś ich popiera... Ech Polacy, WSTYD!

Gość gość
Nie jestem aż tak za pisem, ale na pewno przeciwko bezczelnym szmatom z po i nowoczesnej.

Gość gość
dziś same bzdury. która kopalnia jest całkiem rentowna, jeśli nie otrzymuje pieniędzy od państwa?? latam lotem od wielu lat, nie słyszałem, żeby był nierentowny

Gość gość
dziś jakie kolesiostwo? masz na myśli misiewicza co pracował w aptece? czy komucha piotrowicza?

Gość gość
dziś to że do twojego łba nabito głupot to widać, a jakieś konkretne zarzuty?

Gość gość
pisior nie jest w stanie zrozumieć mechanizmów światowej gospodarki. piisor będzie przekonany, że poprawa koniunktury na świecie jest dzięki człowiekowi od drabiny i dzięki człowiekowi od energii geotermalnej.

Gość gość
gość dziś W necie jest nawet smutne przemówienie tuska jak to będzie trzeba zamknąć spółkę LOTu poniewaz jest dla Polski zbednym balastem, ech.. jest tego tyle, że nie starczyłoby nocy żeby opisać co narobiły albo planowały zrobić Polsce te żałosne pajace. Kopalnie dają nam jakieś bezpieczeństwo energetyczne, którego niemcy chcieli nas pozbawić, a te psy były gotowe wyprowadzić plan w życie. :O Dajcie mi broń, a sama ich wyeliminuję z obiegu, po czym sama stawię się na komendę, przyznam się dumna do czynu i pójdę dobrowolnie siedzieć szczęśliwa do końca moich dni, bo będę pamiętać, że było warto.

Gość gość
dziś dal linka do tego przemówienia tuska

Gość gość
Też się włąśnie nad tym zastanawiałam, dziś opublikowali najnowszy sondaż a tam PO ... 20% POParcia :D

Gość gość
dziś no i co z tego?

Gość gość
No proszę, tyle afer, tyle dowodów na złodziejstwo i kolesiostwo a ci dalej swoje! Ludzie, leczcie się z głupoty.

Gość gość
gość dziś Śmiech na sali.. albo raczej płacz i żenada. Jednym słowem porażka.

Gość gość
dziś jakie dowody na afery?? jakieś sprawy przez sąd udowodnione?