Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ciasna partnerka ból przy penetracji co robić?

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta była dziewicą jak ją poznałem. Uprawialiśmy różne pieszczoty i niepenetracyjne formy seksu. Pewnego razu chcieliśmy spróbować penetracji i wszedłem w nią bezboleśnie. Od tamtego czasu jednak, wszelkie próby penetracji kończą się dyskomfortem i bólem ze strony partnerki. Co mogę zrobić? Ona jest bardzo ciasna, a ja znowu nie taki duży ;) Jakkolwiek delikatna i płytka penetracja jest możliwa, tak głębsza i bardziej energiczna kończy się bólem z jej strony.

Gość gość
Żele nawilżające?

Gość gość
To ile masz w obwodzie ogierze?

Gość gość
Nie mierzylem, ale gruby jest

Gość gość
Wiesz jak ja byłam jeszcze ciemna w tych sprawach to miałam tak samo, w myślach tylko sie modliłam żeby mój chłopak już skończył. Aż po jakimś roku nie wiem jak to powiedzieć moja pochwa tak jakby sie przyzwyczaiła do rozmiaru penisa mojego partnera i stopniowo ból mijał aż w końcu było tylko przyjemnie ;) Nie poddawajcie sie z partnerką niech zaciśnie zęby a potem będzie już tylko lepiej. Fajnie też by było jakby była przed stosunkiem mega podniecona to też będzie mniej boleć. ;)

Gość gość
Zbyt mało pieszczot przed. Zbyt mało jest podniecona

Gość gość
Nie wiem czy zbyt mało pieszczot jest powodem. Zawsze lubię długa grę wstępną. Lubię rozluźnić partnerkę np masażem, później długie pieszczoty. Generalnie jest zawsze bardzo mokra. Rozmawiamy ze sobą otwarcie i mówi, że jest podniecona. Więc nie wiem w czym rzecz.

Gość gość
Staraj się dalej, czytaj rozpadł ja mocniej.

Gość gość
Dobra dzieki za rady, wyglada na to ze trzeba czasu i cierpliwosci!