Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozmawiam z teściową

Polecane posty

Gość gość
zdajecie sobie sprawę ,że obserwują was wasze dzieci i postąpią z wami tak jak wy postępujecie wobec swoich matek ,rodziców i teściów ? xx no właśnie dzieci nas obserwują i wycigają wioski, że skoro mama czy tata nie lubi babci tzn. że babcia coś mamie zrobiła, czyliic nie dzieje się bez powodu:) proste i logiczne, zasada analogiczna jak w piaskownicy, nawet dziecko zrozumie

Gość gość
dajecie sobie sprawę ,że obserwują was wasze dzieci i postąpią z wami tak jak wy postępujecie wobec swoich matek ,rodziców i teściów ? xx haha ja nagrywam teściową jak po mnie jeździ i przekażę te nagrania dzieciom, żeby nie miały żadnych wątpliwości, choś wątpie by je miały, bo babka je olewa koncertowo i nie mają z nią żadnej więzi z jej winy

Gość gość
Ja jestem teściową .Synowej nie lubię ale nigdy jej tego nie okazałam .Syn na szczęście przejrzał sam na oczy.Trwało to trzy lata,ale się udało. Teraz są w trakcie rozwodu.To był jego wybór.Najgorzej mam teraz ja bo do mnie synowi wydzwania, ale ja się nie mieszam mimo,że jej nie lubię.

Gość gość
Współczuję Wam. Moja teściowa bywa denerwująca i widzę, że traktuje mnie jakbym była jej rywalką, ale nie ma mowy o awanturach, konfliktach, wtrącaniu się. Pomagamy sobie nawzajem i nasze relacje są poprawne.

Gość gość
Syn na szczęście przejrzał sam na oczy.Trwało to trzy lata,ale się udało. Teraz są w trakcie rozwodu. xx masakra, życzyć synowi rozwodu i jeszcze sie z tego cieszyć, i ty uważasz sie za matke??? pewnie jeszcze wielka katoliczka...

Gość gość
Nie jestem teściową i nie wiem czy będę ,czy moje dzieci założą rodziny kiedy dorosną.Jak tu zakładać związki z taką swołoczą. W domu mają syf,można się przykleić do blatu stołu,łachy nie prasowane bo łapy do wszystkiego ale nie do tego co trzeba za to siedzenie przy komputerach od rana do nocy i na jęzorach tylko słowo teściowa. Strach się bać takich łachuder.

Gość gość
20:12] To największe szczęscie jakie mogło cie spotkać że francy się pozbył.Może trafi na coś porządnego,w co wątpię ale głowa do góry

Gość gość
do gościa z godziny 20:12 A po chusteczkę babce potrzebne twoje wypierdki?