Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ogląda młode dziewczyny w necie!

Polecane posty

Gość gość

Mówi, że zawsze był ciekawy jak to jest z taką młodą w łóżku, bo jak sam był młody to nie miał okazji sprawdzić, bo był nieśmiały. Moja koleżanka twierdzi, że mój mąż złapał kryzys wieku średniego Ma 40 lat ja 37. Te dziewczyny mają z 15-17 lat.. Jestem załamana ze mnie zdradzi!!

Gość gość
to pedofil, niech się leczy

Gość gość
- "Te dziewczyny mają z 15-17 lat" - "to pedofil, niech się leczy" xDDDD Ja pierdziu, skąd się takie debile biorą. Może nim zaczniesz rzucać epitetami to zapoznasz się ze znaczeniem używanych słów oraz z polskim prawem? Bo w twoim rozumowaniu jest poważny zgrzyt - w PL, wbrew temu, co ci móżdżek podpowiada, to 15 są legalne :D

Gość gość
w każdym cywilizowanym kraju każda poniżej 18 lat jest prawnie dzieckiem, ale polska to nie cywilizowany kraj tylko katolickie szambo

Gość gość
Nie ma się co dziwić. Jesteś stara i wszystko Ci już wisi a młoda ma jędrne ciałko.

Gość gość
Nie ma to jak młode ciałko mniam

Gość gość
"w każdym cywilizowanym kraju każda poniżej 18 lat jest prawnie dzieckiem." x To dawaj, wymień te kraje. Tylko w trzech-czterech krajach na całym świecie wiek przyzwolenia na seks jest równy albo wyższy pełnoletności.

Gość assembler
dziś Wydałabys córke 40 latkowi?? No co przecież to legalne :) Niezłą masz patole w domciu ;) Może w KK nie jest pedkiem ale kazdy zdrowy, inteligentny, elokwentny, szanujący się człowiek powie że to pedofil. To ja mam 24 lata i mnie obrzydzaja takie dziewuszki :)

Gość gość
15 lat to idealny wiek na rozpoczęcie inicjacji seksualnej. Nie za dużo i nie za mało. Miałam równo 15. Niech żałuję, rozwija się świadomość seksualna.

Gość gość
sama jestes facetka

Gość gość
Nie przejmuj się tylko zahartuj bo przed tobą jeszcze kilka takich kryzysów. Za każdym razem jak sie facetowi cyferka z przodu zmienia zaczyna się jakiś dramat.

Gość gość
19:17 faktycznie ;D z moim to samo!!!

Gość gość
no ja bym niepowiedzial że np 30tek z 13tką to pedofil, to musi być jakaś fascynacja dziecmi...

Gość gość
Co ludzie sobie ubzduraliście z tą pedofilią w odniesieniu do dziewczyn 15, 16 a nawet 17 lat? Znacie w ogóle znaczenie tego słowa oraz definicję tej dysfunkcji umysłowej? W PL, jak w całej EU wiek przyzwolenia wynosi mniej niż wiek pełnoletości. Jak masz ukończone 15 lat to możesz uprawiać seks z kim chcesz, nawet jakby ta osoba miała i 90 lat, i nikt, NIKT (tak, zgadza się, nawt rodzic) nie może ci tego zabronić, ponieważ prawo nie przewiduje penalizacji za seks +15, o ile stosunek odbywa się za obustronną i w pełni świadomą zgodą.

Gość gość
Niech ci wszyscy święci oburzeni pójdą do jakiejś większej galerii handlowej w godzinach szczytu i staną pod kiblami. Opad waszych szczęk murowany xD

Gość gość
Faceci lubią młode laski :-) biologia się kłania

Gość gość
Ale o co tu chodzi? Że facet oglada zdjęcia dziewczyn mających 15 lat? Sama spróbuj wejść na fejsbuka albo instagrama i nie natknąć się na wyuzdane fotki wrzucane osobiście przez dziewczyny mające 14-15-16 lat. Tu dla przykładu nagranie przedstawiające sesję fotograficzną Angeliny Jolie w wieku 16 lat (rok 1991) https://m.youtube.com/watch?v=FpdTXQ2bXqQ I CO, KOPARA OPADŁA? :D

Gość gość
Angelina Jolie wymiata! Mistrzyni!

Gość gość
Natura i tyle. Biologii nie oszukasz. :D

Gość gość
No i co w tym dziwnego? xD