Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Mam 24 lata i nigdy nie uprawiałam seksu

Polecane posty

Gość Aged24

Cierpię na genofobię, więc nigdy nie uprawiałam seksu i nie widzę sposobu na wyleczenie genofobii. Co na to powiecie? Ile tracę, nie zaznawszy nigdy w życiu zbliżenia fizycznego?

Gość gość
A czemu się tego boisz?

Gość Aged24
Boję się wszystkiego, co z tym związane-bólu, wpadki, nagości. I według religii to grzech.

Gość gość
Wg religii seks to grzech? Jakiej?

Gość gość
to ja chyba tez to mam tylko nie znalam nazwy. strach przed wpadka zalatwia wszystko.

Gość gość
Znając życie Twoi rodzice, babcie itd. mówili Ci, że to co jest między nogami jest "be" i utkwiło Ci to w psychice. Nawet nie wiedzą jaką Ci wyrządzili krzywdę. Teraz musisz znaleźć kogoś, kto Cię z tego wyleczy.

Gość Aged24
Tak, u mnie w rodzinie seks był tematem zakazanym. Nie chodzi nawet o sam seks, ale doszłam do wniosku, że nie jestem w stanie zbudować relacji z mężczyzną. A robie się coraz starsza. Jestem strasznie zmartwiona z tego powodu.

Gość gość
Ja mam 30 i nigdy nie uprawiałam seksu. Boję się bólu. A jak spotykałam się z facetem i miało go czegoś dojść, to nie było opcji - mam tez pochwicę. Umrę jako dziewica.

Gość gość
Autorko, masz maila? Popisałbym z Tobą prywatnie na te tematy. Chyba po prostu potrzebujesz faceta który Cię pokocha, będzie wyrozumiały i stopniowo Cię w to wprowadzi.