Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musisz to przeczytać!!!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ale pod wirtualnym nickiem kryje się osoba czy to nie jest oczywiste x Uzyskasz zatrudnienie na wirtualny nick? Wypłacisz pieniądze z banku? Ile możesz mieć peseli i nazwisk, a ile nickow? Czy zaglądając nick możesz nazwać się piękna kasia i twierdzić, że jesteś ze Śląska, a tak naprawdę jesteś Jan Kowalski z Mazowsza. Bez porównania. Skoro konkretna osoba to dlaczego nikt nie reagował na wyzwiska na danY nick. A niektórzy pomawiali ze swoich nawet nicow i był stalking na innych. Co robili stali użytkownicy? A nic.

Gość gość
Jak ignorować coś co zasrywa gównem całe strony?

Gość gość
gość dziś A tak nawiasem to nie jestem kobietą i nie piszę tu o hejcie tylko o spamerze Krzysiek mały penisku hejtujesz spamujesz wyzywasz zastraszasz i ty jeszcze masz czelność odzywać sie:D

Gość gość
Ale zrozum że to działa jak pseudonim np Jan Kowalski pseudo kafel. I ten Jan ma tu nick kafel a ty mu piszesz ty taki ty owaki a jak wstawi zdjęcie to znowu jazda ty grubasie ty brzydka kupo itd.To nie hejt?Albo do Koliberka Ty Kretynko ty idiotko to nie hejt?

Gość gość
zwyczajnie ignorować mały siurze:P

Gość gość
Ja mam wrażenie, że tutaj już dawno nie ma żadnych mod/erat/oró/w. Stare artykuły wiszą tu ciągle od wielu lat. Czas stoi w miejscu. Właściciele chyba porzucili to forum, zostało kilku użytkowników i hejterzy.

Gość gość
Ty zrozum nie o to chodzi że ktoś komuś coś tylko o spamy blokujące normalne tematy i tyle

Gość gość
Jakby wasza matka przyszła do was i powiedziała synku/córko ktoś mnie w internecie zwyzywał od najgorszych to co byście zrobili?Albo okazało by sie że to wy byliście tymi wyzywającymi bo nie wiedzieliście że wyzywacie własną matkę to do śmiechu by wam było?

Gość gośćpp
Ja p*****le większość tu nie odróżnia spamu od hejtu

Gość gość
Tu jest ogromna fala hejtu,spamu i braku szacunku

Gość gość
gość dziś Jakby wasza matka przyszła do was i powiedziała synku/córko ktoś mnie w internecie zwyzywał od najgorszych to co byście zrobili?Albo okazało by sie że to wy byliście tymi wyzywającymi bo nie wiedzieliście że wyzywacie własną matkę to do śmiechu by wam było? x Powiedziałabym mamo przestań się przejmować i daj sobie spokój z tym miejscem.

Gość gość
popieram i to samo tu widzę szacunku zero,tylko jad,hejt i spam i tak w koło macieju

Gość gość
To chyba ludzie 50+ weszli na forum i nic nie rozumieją. Nick, to nick, bez danych, bez geby, bez imienia i nazwiska, kreacja. To nie jest nikogo wina że to forum stało sie całym światem dla niektórych:O Jalbyscie mieli o czym pisać to byście nie mieli czasu odpowiadać na głupie zaczepki a co za problem wyciągnąć temat ze spamu? Przeczekać atak debila i tyle a nie kolejny dzień z rzedu pitolicie o jednym i tym samym. I wyzywacie pomarańcze, gardzicie nimi, ale jak nie macie z kim pisać to wtedy im odpowiadacie. Zdecydujcie się czego wy chcecie. Czytam inne działy i tam czegos takiego nie ma!

Gość gość
Administracja jak widzisz ma cie w doópie i nikt cie nie szanuje to po co tu siedzisz i płaczesz ?:D:D

Gość gość
To omin ten spam daremny człowieku i już !!! ile razy trzeba ci tłumaczyć ?

Gość gość
Omijaj spam debilko i po problemie. Poczytaj książkę,idź na spacer, porozmawiaj z realnymi ludźmi i inaczej spojrzysz na forum;)

Gość gość
Cooliberek musisz sobie zdawać sprawę z tego, że ktoś może Cię uważać za denerwującą osobę i uważaj, to nie jest hejter. Ty możesz pisać co chcesz i ktoś też ma takie prawo.

Gość gość
Jeszcze żeby ci temat zasrywali spamem to twój płacz byłby uzasadniony:-o

Gość gość
A kasowanie tematu albo zaloguj się na niebiesko i wstaw zdjęcie np duży to zobaczysz co to hejt. A pod danym nickiem kryje się osoba nie maszyna teraz już wiesz

Gość gość
W takim rozumieniu hejtu to koliber sama hejtuje Endriu a napisac komuś że nie jest sie w stanie zrozumieć ani odczytać pełnego błedów postu to od razu hejt?A co do tego spamującego pajaca- tak cieżko to ominać? Czy juz serio nie macie o czym pisać jak tylko o hejcie i spamie?

Gość gość
co za płaczliwa cipka i ty się masz za faceta atrapo mężczyzny :D

Gość gość
Tylko. Wy tu widzicie non stop koliberka. A to nie ona pisze

Gość gość
pod nickiem kryje sie osoba a nie maszyna :D:D:D:P:P:P Tutaj nawet jedna osoba potrafi kryć sie pod kilkoma nickami:P:P:P:P

Gość gość
Jak ominąć 7 stron 300 tematów pod rząd czekam na radę

Gość gość
Jak kiedyś pokazałam tu tyłek to wiadro pomyj żeście na mnie wylali od dziwek mnie zwyzywaliście i to nie jest hejt.!

Gość gość
Petrov to pisze spamer zbolały

Gość gość
A co ma ilość nicków do hejtu. Hejt jest hejtem

Gość gość
Zarejestrujcie się na niebiesko wstawcie fotke i czekajcie to zobaczycie co to hejt