Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki telewizor kupic do 2000 zł.

Polecane posty

Gość gość

Jaki telewizor bez zadnych dodatkowych bajerow w stylu internet itp., polecacie kupic w cenie do 2000 zł.

Gość monika927
Myślę, że do takiej kwoty, jeśli nie zależy Ci na żadnych bajerach to kupisz naprawdę dobry telewizor LG, Philips, lub coś tego pokroju. Polecam zajrzeć do sklepu maxelektro.pl, kupowałam tam ostatnio sprzęt RTV i mają bardzo atrakcyjne ceny: http://www.maxelektro.pl/rtv/ Często też można trafić na promocje, więc warto zaglądać regularnie.

Gość gość
Zobacz na stronie www.Ferguson.pl gdzie zamawiamy sprzęt rtv do domu, zawsze fachowo nam doradzają i pomagają podczas wyboru, do tego mają niższe ceny.

Aktualnie, styczeń luty to dobra pora na zakup TV, bowiem sporo dużych sklepów wietrzy magazyny, a RTV (i AGD) podlega niezłym przeceną. W tym momencie można poniżej 2 tys złotych kupić np Samsunga UE55NU7172 z 4K i HDR. 

Gość hush

W tej chwili raczej ciężko uniknąć tego typu “bajerów”, zwłaszcza jak masz taki dobry budżet. Mogę Ci polecić tego samsunga

Gość iga

my skusiliśmy się w media expert na LG za 1999zl, 55cali 😄 w naszym mieszkanku wydaje się ogromnyyyy