Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

Czy da się z tym żyć, czy powinnam zakopać się w norce w lesie i tam żyć? Mam parę kilo nadwagi, kartoflowatą twarz, małe piersi, płaski tyłek i brzydkie stopy.

Gość gość
Zbieraj na ioperacje biustu, ćwicz doope z mel B, a z twarza cos zrob. makijaz operacje plastyczne.

Gość gość
chcę być w Twojej norce skarbie.

Gość gość
Operacje to kupa forsy. Już taniej norka wyjdzie.

Cycki to nie problem:P.A piękno można skombinować jeżeli masz gruba kasę:P.Proste -musisz obalić rząd i wprowadzić propagandę że jesteś najpiękniejsza:D.

Gość gość
Nie mam grubej kasy. Dobry pomysł z tym zamachem stanu.

Gość gość
Nie pokaże, bo na oiomie wylądujecie. Oprócz tego że brzydka, jestem również stara. A może zamiast norki lepszy kontenerek na odludziu? Da się w tym mieszkać?

Gość gość
I uwielbiam na współczuciu dla mnie zbijac kapitał u facetow?:p tyle nieszczęścia jeszcze cie w życiu spotkało, jesteś taka samotna, poduszkę moczyć łzami w nocy z samotnosci:p Dlaczego nie napiszesz jakim jesteś zwierzchnikiem, jakim człowiekiem przez całe życie byłaś, tylko skupiajsz się na defektach swojej urody, z wyjątkiem wielkiego cyca jak masz? Narzeczony się oddala? Przecież mówiłaś, że jesteś brzydka, zła a on i tak na seks do ciebie będzie wracał, wiec w czym problem?:p

gość dziś Nie pokaże, bo na oiomie wylądujecie. Oprócz tego że brzydka, jestem również stara. A może zamiast norki lepszy kontenerek na odludziu? Da się w tym mieszkać? " A jaka stara jesteś:classic_cool:?Wystarczy że podasz dzień urodzenia:classic_cool:.

Gość gość
gość dziś Czy da się z tym żyć, czy powinnam zakopać się w norce w lesie i tam żyć? Mam parę kilo nadwagi, kartoflowatą twarz, małe piersi, płaski tyłek i brzydkie stopy. X Prawda jest taka, ze i tak znajdziesz sobie fajnego i atrakcyjniejszego mezczyzne niz ty, ktory zaakceptuje cie taka jaka jestes i obdarzy miloscia.