Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich dziewczyn marzących o romansie z dojrzałym

Polecane posty

Gość gość
eee no co Ty?? przywitał by muczeniem i niewybrednym komplementem w stylu Lindy : "to Ty stara dupa jesteś"

Gość gość
Twój wypłynął już wcześniej. Kpiłaś sobie ze mnie! Nie jestem naiwny, tylko chcę korzystać z życia póki je mam wbrew tym wszystkim bigotom i plotkarzom. Czytam to forum i wiem, że są tutaj młode kobiety lubiące dojrzałych, więc postanowiłem spróbować. A Mariusz Szczygieł jest znany.

Gość gość
Jestem poetą, filozofem, smakoszem życia. Która zechce mnie poznać bliżej, dowie się więcej.

Gość gość
Haha , powiem Wam , że też się śmieję do łez. Dawno nie było tu takiego macho

Gość gość
Szczygieł może jest znany ale nie w tym przedziale wiekowym :P

Gość gość
Jest kilka lat młodszy ode mnie i nikt mu nie powie, że jest obleśny.

Gość gość
Mam Wartburga, ale chwilowo jest niesprawny, czekam na częsci z NRD. Mogę podjechać drugim autem, Dełu Tiko, jak żona wróci z pracy, jest na nią zarejestrowany więc nawet jak wjedziemy w coś to nic nie szkodzi, bo to i tak jej - niech ma za swoje.

Gość gość
Szczygieł ma 51 lat. Parę lat tzn ile??

Gość gość
oj tam Szczygieł , mi sie kojarzy z Na Każdy temat, Antologią polskiej szkoły reportażu XX w. i miłością do Czech. inteligentyn dowcipny ale nie moje gusta jesli chodzi o wyglad

Gość gość
Przecież autor był miły jedynie w poście z tematu, od razu wyszło z niego chamstwo i nadwrażliwość.

Gość gość
Dokładnie trzy, czyli 54. To tyle co nic.

Gość gość
autor przemyślał swój anons dlatego tam był miły 6 sekund w krzyżowym ogniu pytań i poległ

Gość gość
dojrzały to jest 45 a nie 54

Gość och ziuta
ja mam 40 a na samą myśl o 50 latku mam odruchy wymiotne...trzęsąca się galareta która już nie może więcej jak 10 minut utrzymać go na baczność więc szuka remedium na swojego mięczaka

Gość ania 1995
i jeszcze powiedział na mnie krowo i debilu. A ja już miała mokro. Foch

Gość gość
54 czyli szukasz minimum dwie dekady młodszej do romansu a poza uniesieniami swojego charakteru co jej zaproponujesz?

Gość gość
Mam kulę i oto co widzę. Facet zbliża się do 60tki, przeraza go starosc, zanik wigoru, cherlawość i pragnie zawrócić czas przy ekscesach z młodą i pełną życia dziewczyną. Pożreć cześć jej energii. Pragnie poczuć ze jeszcze coś może, że może się podobać i jeszcze nie wypadł z rynku. To typ który nie pogodzi się z upływem czasu i nawet jak dopadnie młódkę to za jakiś czas wymieni ją na jeszcze młodszą jeśli tylko mu się uda. Trochę mi go nawet żal ale to za mało by aprobować takie żałosne zachowanie.

Gość gość
Nie buntuj przeciwko mnie innych. Byłaś dla mnie niemiła, to i ja odpłaciłem się pięknym za nadobne. Nie zamierzam więcej z tobą rozmawiać.

Gość gość
Nie wiem dlaczego komukolwiek jest żal, że ktoś chce korzystać z życia. Lepsze to niż udawanie cnotliwego.

Gość gość
ale trzeba przyznać, że humor potrafi poprawić :) :)

Gość gość
Przecież to prowokacja.

Gość gość
moj tatus po 50 umawia sie z kobietami na orale, anale i tresury. a z panami na anale. czuje oddech starosci na plecach i chce zasmakowac w gó.wnie :D

Gość gość
gość 22:09 to podszyw. Mam własny samochód będący skrzyżowaniem Punto z Jaguarem.

Gość gość
Tu naprawdę nikt nikogo nie musi buntować, autor pograza się sam. Korzystanie z życia hmm miły synonim zdrady, obłudy i zgnicia.

Gość gość
gwoli wyjaśnienia tu nikt nie buntuje tu jest forum sam się pogrążyłeś nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy masz kilka wiosen na karku a impulsywności się nie wyzbyłeś chcesz boginie sexu a jesteś stary i nie masz nawet bajery wiadomo że w Twoim wieku na jakieś uniesienia seksualne to kobieta nie ma na co liczyć ale ty nie jesteś nawet erotomanem gawędziarzem brak zasobu słów może nie wiem sam odpowiedz zresztą po prezentacji spróbuj może no nie wiem w senatorium????

Gość gość
Boże..tak czytam i czytam i mam przed oczyma zawziętego, starego uparciucha nadwrażliwca. Stara z Tobą nie wytrzyma, a co dopiero młoda haha.

Gość gość
ale jaja hahahaha

Gość gość
Najbardziej przerażająco brzmi tekst " nie zamierzam więcej z tobą rozmawiać". Haha stary, przewrażliwiony pierdziel haha.

Gość gość
och ziuta Masz dziwne doświadczenia ze starszymi mężczyznami. Mam 56 lat - szczupły, wysportowany (maraton biegam 4,5 godz). Przez ponad 5 lat byłem w związku z 25 lat młodszą dziewczyną. Pewnie, ze najlepsze lata mam za sobą ale daję radę :)