Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny_drań

kobieta z wiekiem traci na wartości

Polecane posty

Gość zimny_drań

mężczyzna zyskuje

Gość gość
a tak konkretnie zacznijmy od zysków (o pozytywach zawsze lepiej się mówi) co facet zyskuje?

Gość gość
Niestety facet też traci.

Gość gość
Czesto brak włosów i impotencja..

Gość gość
Jeśli facet jest przystojny i dba o siebie to do 50tki będzie atrakcyny i to samo u kobiety, ale jak jest stary i niezbyt urodziwy musiałby mieć ogromne pieniądze by kogoś zainteresować młodszego.

Gość gość
u faceta z wiekiem: - zakola tudzież brak włosów łysienie - problemy w sypialni (wiem wiem są pigułki :P ) - brzuszek piwny - ogólne rozleniwienie- najlepiej kanapa i piwo - brak potrzeb-- eee łazenke 5 lat temu remontowaliśmy :P sflaczenie i zdziwaczenie

Gość gość
A kobieta zyskuje często stan konta a, ze najczęściej żyje dłużej niż facet to jak jest mądra to zdobywa nowe doświadczenia.

Gość gość
zyskuje wiszaca sakwe i braki w uzebieniu..

Gość gość
21.02 dokładnie haha :D wiec to takiego zyskuje autorze?

Gość gość
Facet zyskuje wieńcówke i koźli smród ze starych jaj.

Gość gość
Kobieta z wiekiem traci na wartości , ale za to zyskuje na wadze!

Gość gość
ale te grubsze z wiekiem może tracą na figurze, ale za to maja mniej zmarszczek, poza tym parę kilo więcej- nie otyłość dobrze robi kobietom w pewnym wieku, chude maja tendencje do osteoporozy, a poza tym prawidłowa praca układu hormonalnego wymaga jednak pewnej ilości tłuszczu

Gość gość
Nooo szczera prawda :(

Gość gość
10:20 zależy w kręgu jakich się obracasz co nie?

Gość gość
zależy w jakim kontekście " traci" jeśli o możliwość bycia matką to fakt czas działa na jej niekorzyść

Gość gość
gość dziś Taka zależność to jest w USA, choć ktoś bardzo optymistycznie przedstawił mężczyzn bo tam wszyscy po 30ce wyglądają jak wieloryby. W Polsce jest inaczej a można powiedzieć, że wręcz odwrotnie. Dużo jest szczupłych kobiet, ewentualnie ładnie zaokrąglonych w odpowiednich miejscach a mało jest szczupłych mężczyzn, większość to miski z bojlerem zamiast kaloryfera.

Gość gość
Doprawdy nie wiem gdzie wy się obracacie w moim otoczeniu same zadbane przystojne pachnące przystojniaki :)

Gość gość
10:26 nie czarujmy się :( w każdym kontekście kobieta traci a facet wprost przeciwnie

Gość gość
Autor skończył 50 dawno temu i na siłę musi się dowartościować na babskim forum, żeby nie popełnić samobójstwa. Taka Prawda

Gość gość
w każdym kontekście kobieta traci a facet wprost przeciwnie tylko jak ma forsę, taki budowlaniec albo fizyczny w fabryce j z wiekiem nie zyskuje

Gość gość
Z dużą kasą to i kobieta na starość zyskuje, taka Przetakiewicz, 50 lat a figura nastolatki oraz kupa kasy, gdyby przeciętny 30 latek miał wybierać pomiędzy zapuszczoną i biedną nastolatką a zadbaną bogatą 50ką to którą by wybrał jak myślicie?

Gość gość
Ja zawsze uważałam, że kobieta z wiekiem zyskuje, jest mądrzejsza, zyskuje doświadczenie życiowe, głębię, potrafi doradzić. Wiadomo, ze z mądrym człowiekiem zawsze dobrze pogadać. A sprowadzanie kobiety do ciała, cycków jest zwyczajnie upokarzające. Nie jest fajnie być kawałkiem mięsa. Nie tęsknię za czasami gdy jakieś obleśne wujki się do mnie kleiły. Fuj. Z wiekiem zyskuje sie świadomość i wie się, że najważniejsza jest dusza, charakter, czyny a nie gładkość d**y. Mądry, cieply człowiek jest dla każdego wspaniałym rozmówcą. A czy ktoś na nas "leci" to jest tak naprawdę nieważne. Miłość jest ważna. A jak sie kocha to nieidealne ciało nie przeszkadza. Wręcz ono zyskuje na pięknie, bo wewnątrz jest dusza wspaniałego człowieka. Ale mężczyźni tego nigdy nie zrozumieją. Zrozumieją to nieliczni i tylko ich zdanie jest ważne.

Gość gość
10.49 moja kolezanka ma ciotkę- kobieta 50 lat i szczerze mówiąc brzydka. Nigdy powodzenia nie miała, aż do czasu kiedy zaczęła mieć duże pieniądze (kancelaria adwokacka). Od tego momentu ma ciagle jakichs młodszych adoratorów, którzy ja obsługują i godzą sie na takie traktowanie- masz 100 zł idz wydepiluj klate, bo tak wolę

Gość gość
10:46 nie do końca Nie uzależniam tego od wykonywanego zawodu. Znam niechlujnych i niepozbieranych profesorów i lekarzy. Popatrz na rozpiętość zawodową w programie jeden z dziesięciu.

Gość gość
10:49 (1) Materialista tak zrobi. Normalny wybierze zadbaną 30-latkę.

Gość gość
10.57 nie mówię o byciu niechlujnym, ale o tym ze ciężka praca fizyczna, przebywanie na słońcu, wietrze, mrozie szybko degeneruje wygląd.

Gość gość
10;53 współczuję biednej bogatej cioci :(

Gość gość
nie wiem.Ja mam pecha do tego, ze podrywają mnie młodsi i to nie na seks, jeden 3 rok mi d...truję, ze mnie kocha. Ani ładna nie jestem, teraz mam dobre 10 kg nadwagi, nie stroję się, ogólnie uważam za nieco zaniedbana. A i kasy nie mam.Za to mam 44 lata. Łaża za mną faceci w wieku 34-36 lat, którzy już są po rozwodach , albo skończyli długie związki, panienek chętnych by mieli sporo bez problemu, a tu mi truja ,że tylko ze mną moga pogadac o wszystkim, ze tylko przy mnie czuja spokój, ze mam taki zrównoważony charakter itp pierdoły. wieku 20 lat nie miałam takiego brania jak teraz. A nawet ich nie chcę, chciałabym poznać fajnego 45-latka