Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny_drań

kobieta z wiekiem traci na wartości

Polecane posty

Gość gość
12.26 Brawo, dobrze napisane!

Gość gość
Według mnie kobieta do pewnego wieku, przyjmijmy że do 25 r. ż. (choć wiadomo, że każda jest inna), kobieta nadal nosi w sobie dziewczęcą naiwność, wdzięk i zwiewność. Potem, a zwłaszcza po 30stce, kobieta nabiera smaku i wytrawności. Staje się bardziej pewna siebie, zwłaszcza seksualności, swojej atrakcyjności, bardziej rozumie mężczyzn, ich oczekiwania i potrzeby. Słowem, taka 30+ jest świetną partnerkę na co dzień i niedoścignioną kochanką. Podpisuję się pod tym jako mężczyzna, który już z niejednego pieca chleb jadł.

Gość gość
Oczywiście że dla mężczyzn liczy się wygląd kobiety, przecież same nagminnie z tego korzystacie, jak jesteś młodą i naprawdę piękna to odrzucasz przeciętnych mężczyzn im więcej urody tym większe macie wymagania bo możecie przebierać w adoratorach. A potem nagle faceci są puści bo lecą na wygląd - zawsze to mówią średnia źli, a piękne dopiero jak uroda przemija. Wiem że to dla was trudne ale niestety mężczyźni starzeją się z roku na rok i z wiekiem wyglądają dobrze, a wy kobiety z roku starzejecie się delikatnie ale po przekroczeniu pewnej granicy procesy postępują szybko. Zależy to od genów - tak samo jak dojrzewanie, niektóre dziewczynki w ciągu roku robią się młodymi kobietami nagle wyskakuje tyłek i piersi a inne powolutku. Tak samo będziecie się starzeć więc przypomnijcie sobie jak to było jak byliście młodziutkie. A co do starzenia się kobiet i mężczyzn widziałem ostatnio zdjęcie bochaterow Top Gun kiedyś i dziś, porównajcie Toma Cruza i jego partnerkę.

Gość gość
prowo , nie karmić trolla

Gość gość
Wystarczy spojrzeć na naszych ojców. Czy oni wyglądają lepiej i mlodziej od matek? No nie!!! Tak samo się starzeją. Dlatego bawią mnie takie tematy. To jest juz nudne. Kiedyś to zrozumiecie Adonisy, gdy na ulicy ktoś wyzwie was od starych dziadów. I tego wam życzę z całego serca.

Gość gość
Oczywiście że dla mężczyzn liczy się wygląd kobiety, przecież same nagminnie z tego korzystacie, jak jesteś młodą i naprawdę piękna to odrzucasz przeciętnych mężczyzn im więcej urody tym większe macie wymagania bo możecie przebierać w adoratorach. xxxxx z tego co widzę to atrakcyjni faceci- przystojni itp tez nie uprawiają pomocy społecznej i nie szukaja lasek ponizej sredniej i nie cierpia pukajać dziewczynę brzydka , pryszczata i zaniedbaną

Gość gość
A co do starzenia się kobiet i mężczyzn widziałem ostatnio zdjęcie bochaterow Top Gun kiedyś i dziś, porównajcie Toma Cruza i jego partnerkę. Tom to wydaje wiecej na pastę do zębów niz cała twoja rodzina zarabia rocznie- facet ma straszliwego piedolca na punkcie wygladu. Widać ze jest bardzo tuningowany, pomijając to , ze jest jednak młodszy od Kelly , która wyglada jak niezadbana kobieta po 60-ce, pewnie mogłaby i miała za co sie zoperować jak Tom, ale może po prostu jej nie zalezy na tym- przezyła brutalny gwałt , którego mało nie przypłaciła zyciem, długo leczyła sie z tego powodu na depresję, piła i objadała się, nie tak dawno znowu ją napadnięto, co przypomniało jej o starej traumie. A w ogóle jest lesbijka i moze jej nie zalezy na bardzo kobiecym wyglądzie. Poza tym to akurat ewenement- sa czasem takie osoby, które późnego wieku zachowuja taki młodzieńczy wyglad co do ogółu, co najwyżej z wiekiem zaczynają sie zasuszać. Ale to przypadek jeden na tysiące, drugi był Michael J. Fox

Gość gość
Poza tym to akurat ewenement- sa czasem takie osoby, które późnego wieku zachowuja taki młodzieńczy wyglad co do ogółu, co najwyżej z wiekiem zaczynają sie zasuszać. Ale to przypadek jeden na tysiące, drugi był Michael J. Fox to było o Tomie

Gość gość
Osobiście nie znam żadnego mężczyzny w podobnym wieku do mojego, który chociaż w minimalnym stopniu mógł mi się pidobać. Widze głownie podstarzałych adonisów ktorzy mogą sobie o mnie pomarzyć.

Gość gość
no ja dzis byłam u okulisty w przychodni i mogłam sobie pooglądać co najmniej 15 panów w wieku 50do 70. Same trupy, stare, zniszczone, koslawe, łyse, brzuchate.

Gość szry
50 do 70? a niby ktora z pan w tym wieku zachowuje choc odrobine kobieca figure? 1%? mniej? jak juz o takim wieku gadamy, to wiecej problemow jest ze zdrowiem jako takim, gdzie tam znalezc czas dbac jeszcze o figure, troche moze wiecej realnosci w tych "spostrzegawczych" atakach. i pogadac z obiema plciami na podobnym poziomie, ciekawie i z glebszym sensem pewnie by sie dalo. wiec te "zalety" starszych pan wczesniej wspominane jako malo podkreslane, sa tyle samo warte co zalety starszych panow. i nie sadze, zeby z autorka tego typu "spostrzezen" mozna bylo ciekawie pogadac. za duzo jadu. jak sie jeszcze bawi w domorosla pseudopsychologie to wolalbym ogluchnac.

Gość gość
16.02 straszny bełkot. Pisz ty po polsku i pełnymi zdaniami, a nie wyrzucasz jakieś niezborne myśli. Galopada myśli to objaw zaburzeń psychicznych

Gość gość
16:07 polecam kontynuowac edukacje, lub podjac ja od nowa, szczegolnie radzilbym zwrocic uwage na umiejetnosc czytania, jako takiego. czytanie ze zrozumieniem powinno pojawic sie naturalnie, z biegiem czasu, przy odpowiedniej ilosci cwiczen. i prosze przestac tlumaczyc swoje lenistwo jako czyjes przywary, to zwykla bezczelnosc.

Gość gość
znowu ten twój pseudointelektualny bełkot, brandzlujesz się przy pisaniu tego, czy jak?

Gość gość
czemu KTOKOLWIEK mialby sie do ciebie upodabniac?

Gość gość
stare kobiety to stare kobiety - grube,zasuszone, z worami pod oczyma, w dodatku widac nieustanne wk.....enie na ich twarzach - taką kobietę po 30tce poznaję na kilometr,własnie po cechach wymienionych powyżej.

Gość gość
nie można być jednocześnie grubym i zasuszonym idioto

Gość gość
A jak wycenić wartość kobiety ?

Gość gość
gość wczoraj Ja takich jak ty palantow po 30ce poznaje z daleka ;)

Gość gość
Traci jeżeli siebie samą zatraca i sprzeniewierza

Gość gość
Nasz prezydent i jego zona oboje są w tym samym wieku czyli 45 lat. Gdzie widać ta przewagę Dudy nad zona?

Gość Murawa
Panowie starzeją się jak wino,panie jak mleko...co widać po 40 latkach.....

Gość gość
Murawa niestety prawda :(

Gość Murawa
Lepiej jest byc facetem jednak,dobrze ze za dobra karme nie zostalem kobieta ani psem....

Gość gość
Oj Murawa po 40ce wszyscy sie sypią. Po 50ce tylko nieliczne jednostki wyglądają dobrze a po 60ce to już naprawdę wyjątki. Pewnie jesteś jeszcze młody ale dopiero za jakies 30 lat przekonasz sie jak jest.

Gość Murawa
38 latek,ale za mlodu w cholere sportu,inni pili imprezowali ja cwiczylem,co prawda picie nadrobilem pozniej ale oprocz lysiny na sylwetke nie narzekam,a panie niektore w tym wieku ...okropne...

Gość gość
Niestety jako kobieta muszę się zgodzić. Jeszcze wyglądam całkiem dobrze ale coraz gorzej

Gość Murawa
Ach te wybory...powiedzmy ze za mlodu sie zahartowalem,picie nadrobilem ale imprez tych co na nich nie bylem troche mi brak ,a w tym wieku to imprezy sie oglada tylko w telewizji,wiec i tak zle i tak zle,jak neo u architekta...

Gość gość
Poczekaj Murawa tak z 7 lat. Jak byłam w twoim wieku to tez rewelacyjnie wyglądałam, jeszcze zaraz po 40 było super ale w okolicach 45 -50 zaczynają dziec się rożne dziwne rzeczy. Sam zobaczysz.

Gość Murawa
No wlasnie to sie nie stanie,schylek bedzie stopniowy ,mysle ze sie sypne dopiero ok 60,u pan zas jest skokowo,do powiedzmy 35ok,do 4o jako tako a pozniej jazda w dol bez trzymanki to jest ta glowna roznica miedzy plciami