Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny_drań

kobieta z wiekiem traci na wartości

Polecane posty

Gość gość
Murawa dziś Lepiej jest byc facetem jednak,dobrze ze za dobra karme nie zostalem kobieta ani psem za to chamem juz tak:)

Gość gość
Murawa ty chcesz aby tak się nie stało a jak będzie tego nie wiesz. Radze nie patrzeć na ludzi show biznesu i wmawiać sobie, ze z tobą będzie tak samo. Co ja będę język strzępić, czas pokarze ;)

Gość Murawa
Co tu ma szolbiznes do tego,to jest nauka poprostu i tyle,czysta biologia,panowie nie maja menopauzy ktora jest swoistym wylaczeniem organizmu ze strefy mlodosci w statosc od razu....

Gość Murawa
A z psem to taki subtelny zarcik,prodze mnie od chamow nie wyzywac,ja swina jestem,to obraza dla swini chamem ja nazywac,ale chwila cham to po angielsku szynka przeciez!

Gość gość
A z psem to taki subtelny zarcik,prodze mnie od chamow nie wyzywac,ja swina jestem,to obraza dla swini chamem ja nazywac,ale chwila cham to po angielsku szynka przeciez! taki subtelny jak i ty

Gość gość
Ok widzę, ze nie mamy o czym rozmawiać. Opierasz się na jakiś stereotypach i myślisz, ze jesteś mądry ;) Ja ci źle nie życzę ale jeszcze wspomnisz moje słowa ;)

Gość gość
Murawa wczoraj Co tu ma szolbiznes do tego,to jest nauka poprostu i tyle,czysta biologia,panowie nie maja menopauzy ktora jest swoistym wylaczeniem organizmu ze strefy mlodosci w statosc od razu.... x A i owszem panowie mają menopauzę, nazywa się to andropauza. Nie wszyscy mężczyźni odczuwają ją ale wszyscy ją przechodzą.

Gość gość
Autorze,to tak samo jak facet-z wiekiem traci na wartości.Każdy człowiek im starszy tym mniej pociągający.Ja po 12 latach małżeństwa oglądam się za młodymi facetami.Tak samo jak starsi faceci za młodymi dziewczynami.

Gość gość
Co za szowinistyczny tytuł. A co według autora jest wartością kobiety, że z wiekiem ją traci?

Gość gość
A ja zauważyłam że dla niektórych /facetów/najważniejszy jest pesel-co dla mnie jest niezrozumiałe:).wyglądam na co najmniej 10lat młodsza:)pewnie z uwagi na fakt diety i sportu który uprawiam od 20paru lat...podrywa mnie gość,czasami nawet starszy i gdy tylko mowie ze jestem rocznik 81 czar pryska :)zdarzyło mi się to wiele razy:)więc to nie jest poparte tylko 1przykładem.dlatego też uważam że facetom zależy tylko na tym by ewentualnie pocieszyć się-moja kochanka żona kobieta ma np,27lat:)już nie ważne jak wygląda

Gość gość
Nie wiem po co dorabiać filozofię i kombinować że jest inaczej. Mężczyźni mają większa wartość w wieku 30+ bo już się często czegoś dorobili jeżeli nic nie mieli tzw start od zera. Nabrali pewności siebie, zwiększyła im się inteligencja emocjonalna, poprawili co się dało na siłowni :D Taki Męczyna wie że bez problemu może mieć młodszą kobietę bo i czemu nie? Wcześniej się nim nie interesowały... Może zabrzmi to źle ale ja jestem takim Mężczyzną. Moja Kobieta jest 8 lat młodsza ode mnie a z racji tego że nie jestem zniszczony przez alkohol i papierosy to wyglądam jak jej rówieśnik ;) Dogadujemy się świetnie nie widzę powodu dla którego miał bym interesować się równolatkami które miały mnie gdzieś jak byłem młodszy ;) Nie spotkałem do tej pory odwrotnie funkcjonujących związków. Słyszałem tylko o tzw Kobietach "Cougar" Zadbane starsze Kobiety agresywnie polujących na młodych przystojnych Mężczyzn w celach raczej se/ksu/alnych niż do związku ;)

Gość gość
Tak jak ty jesteś w związku z 3 lata starsza wdowa tak inny mężczyzna może być w zwiazku ze starszą kobieta, ktora ciebie odrzucila Jakubku:p

Gość gość
Gościu z 11:08. Widocznie nie miałeś nic do zaoferowania jak byłeś młodszy. Ja swojego aktualnego meza poznałam po liceum - byliśmy rownolatkami i jesteśmy ze sobą 24 lata.

Gość gość
kobieta traci wygląd i rozum

Gość gość
Tylko ta która się sprzedaje

Gość gość
Gość 21:34. No nie mów, że 20 parolatka ma większy rozum niż kobieta po 30 - to chyba jakiś żart. Wygląd- nie każda kobieta traci wygląd. Za to niby mężczyźni to tacy mądrzy i przystojni zwiekiem się robią?- myślą że młode kobiety lecą na nich bo co sa racy fajni? A wygląd- część panów chodzi w permanentnej ciąży (i nigdy nie urodzą).

Gość gość
Wczoraj byłam na spotkaniu towarzyskim 6 par 50+ . Faceci z brzuchami z marynarkami powieszonymi na oparciach krzeseł, podwinięte rękawy koszul jak na budowie. Ożywiają sie na dźwięk głupich kawałów i przy napełnianiu kieliszków. Owszem, grzeczni dla kobiet ale ogólnie jacyś leniwi. Kobiety: w przyciasnych kieckach, słabo ukrytych brzuszkach, głośnie , męczące fotkami w telefonie( wakacje, dzieci, wnuki, kominek w salonie ). Niby miło i na stole wszystko. Ludzie nie jesteśmy atrakcyjni po 50 , mamy kasę ale jesteśmy po prostu nudni.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
wszyscy tracimy

Gość gość
Na mojej ulicy mieszkają same wdowy - długoletnie wdowy. Więc pewnie lepiej tracić na wartości i żyć niż w pełni wartości odejść do lepszego świata :)

Gość gość
na wartości może tracić euro, dolar, ale nie człowiek.