Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ddr

Mam ochotę na obcą żonę...

Polecane posty

Gość gość
O, jesteś, Autorze! Cóż za miłe zaskoczenie! Już myślałam, że, z jakichś powodów, zrezygnowałeś z dalszego prowadzenia tego tematu, mimo, iż, jak widzę, sporo komentarzy przybyło. Dziękuję za Twoją odpowiedź. Tak mnie natchnęło na te pytania o miłość (czyli - o zupełne przeciwieństwo całości Twojego tematu), czytając powyższe "instrukcje", skierowane do jednego z Komentujących. Może wygląda to brzydko, że się "wcięłam" w rozmowę, ale postanowiłam rzucić wszystko na jedną kartę i zapytać. Zresztą, to już kolejny raz, kiedy się "wcięłam" w ciąg wątku; taka już moja natura, wybacz, hehehe. Autorze, tak zupełnie poważnie, to mam nadzieję, i życzę Ci tego naprawdę szczerze - że znajdziesz kiedyś kobietę, tę Jedyną, dzięki której zaprzestaniesz już kradzieży innych jabłek z odległych sadów. Masz ciekawe podejście do życia, związków, więc tylko patrzeć, jak to jedno, jedyne Jabłko będzie przez Ciebie kosztowane przez długi, długi czas. Porzucenie, jak pisałeś, bardzo boli i wyzwala z człowieku różne myśli, często pr

Gość gość
prowadzące do głupich zachowań, ale, na dłuższą metę, układanie takich łamigłówek jest męczące i prowadzi donikąd. Rozumiem, że kieruje Tobą urażona męska duma (a uwierz, że kobieca potrafi być nie gorsza...), karmienie rany, która powstała w Twoim sercu, ale życzę Ci, byś znalazł to, czego szukasz, w ramionach kobiety, która da Ci na nowo szczęście. Może sypię tutaj melancholią, zamulam kompletnie, ale - skoro odeszłam od tematu, to chciałam go jakoś w tym kierunku potoczyć, dokończyć. Autorze (wybacz, że nie posługuję się Twoim nickiem, ale w każdej chwili ktoś może spróbować się pod Ciebie podszyć i zepsuć cały temat oraz dalszą komunikację z prawdziwym Autorem, czyli Tobą), miło, że nadal tu jesteś. Odkąd tylko dodałam swój wpis, z ciekawością zaglądałam na Twój temat, jaką to też odpowiedź uzyskam. Cieszę się, że ją otrzymałam, choć bałam się, że możesz wyśmiać to pytanie, jak i "zakręt", w którym znalazł się ten topik. Autorze, raz jeszcze - życzę Ci tego Jedynego Jabłka; zasługujesz na nie. Pozdrawiam.

Gość gość
obca zona zawsze jest fajna:)

Gość gość
Hmmm, mowa o jabłkach, a widzę, że "coś" schrupało dalszą część mojej wypowiedzi...

Gość gość
O, jednak jest! Matko, jak ta Kafeteria czasem zamula!

Gość gość
Tylko nie popuść z wrażenia. Wygląda na to, że bardzo pasowałoby Ci taki ktoś w Twoim życiu, tylko Maleńka to jest f8. Nie zapominaj, że taka miłość do literek też w finale ma wpisaną porażkę. Trzeba było dać się tematowi rozwinąć, a nie tak go na początku zastopować. Baby są głupie, korzystaj autorze. :-D