Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_ddr

Mam ochotę na obcą żonę...

Polecane posty

Gość gość_ddr
do "A ja niemawidze ludzi którzy biora sie za obce zony!!! " Wreszczie, pierwsze, uczciwe 'zjeby'...

"nie chwal dnia przed zachodem słońca", Koteczku! x nie chcesz znać mojego zdania na temat osób pozbawionych moralności :classic_cool:

odniosłem sie do tego że tu wszyscy a przynajmniej większość siedzi fantazjuje, marzy zamiast wziąć się do roboty i próbować zrealizować. x hahaha no zazdraszamy, daj już spokój, wystarczy :classic_cool:

Gość gość_ddr
do Żenę już pognałem, więc 'wylotowe walizki' mi nie grożą. A za usługę skasjuję aprioryczne, coby właśnie do takich niezręcznych sytuacyj nie doszło :)

Gość Lax
_ddr Zostało tylko życzyć, żebyś i w jej oczach był wart grzechu. :-D Chciałam dodać, że faceci węszący za niedowartościwanymi, niekochanymi mężatkami idą na łatwiznę.

Gość gość
Nie dziwcie się chłopinie. Jest samotny. to wyrywa to co mu się nawinie. ;-)

Gość gość
Skromna Ja:-):-):-) Pieknie go wciagasz a on pięknie wchodzi:-) Co za palant:-):-). Jestem pełna podziwu:-)

Gość gość69
Skromna Ja dziś odniosłem sie do tego że tu wszyscy a przynajmniej większość siedzi fantazjuje, marzy zamiast wziąć się do roboty i próbować zrealizować. x hahaha no zazdraszamy, daj już spokój, wystarczy cool.gif x Zamiast zazdraszczać i onanizować się wpisami polecam wziąć się do działania. Miłego popołudnia

Skromna Ja dziś odniosłem sie do tego że tu wszyscy a przynajmniej większość siedzi fantazjuje, marzy zamiast wziąć się do roboty i próbować zrealizować. x hahaha no zazdraszamy, daj już spokój, wystarczy cool.gif x Zamiast zazdraszczać i onanizować się wpisami polecam wziąć się do działania. Miłego popołudnia xxx działam - zazdraszczam, w przerwach pomiędzy zazdraszczaniem ci posiadania wirtualnie wiekszego niż kolega pracuję :classic_cool:

Skromna Jausmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Pieknie go wciagasz a on pięknie wchodziusmiech.gif Co za palantusmiech.gifusmiech.gif . Jestem pełna podziwuusmiech.gif x :classic_cool:

Gość gość_ddr
No dobrze, proszę Państwa... najświeższe wieści z linii frontu: rozmawiałem niedawno z 'ofiarą'. Celem potwierdzenia jutrzejszych porannych manewrów (coś mi to pachnie terminlogią wojskową, ale toż to cała operacja --- mam nadzieję, że także na rufie delikwentki). OCZYWIŚĆIE POTWIERDZONE, zatem kaffe-relacja będzie na pewno. Zdążyłem zasadzić kilka soczystych komplementów, także takich których bezpośredniość, gdybym je podał, mogłaby co niektórych niedowiarków wprowadzić w sceptycyzm poziomu wyższego niż przeciętny (nazwijmy rzecz wprost: w swoistego charakteru zazdrośc). Mniejsza z tym. Pani ma głos nastolatki i dużą skromność, można odnieść wrażenie, że rozmawia się z młodą i nie całkiem pewną siebie d**encją. Tak się składa, że kwestia wieku też została poruszona, przez nią, ale przylutowałem z grubej rury, że gdybym spotkał na ulicy to nigdy bym nie rozeznał, że ma dorosłe córki. Było jeszcze wiele niuansów, może coś napiszę później...

Gość gość
Czym się zajmujesz?

Gość gość_ddr
No to zwiększamy poziom pikanterii. Rozmawiałem właśnie z mężem. Z męzem pani atrakcyjnej.. Akurat dla niego robię pewną wycenę. Cytat "jak pan rozmiawiał z moją żoną, właściwie: byłą żoną ". To tu mamy czarno na białym. Zatem babeczka jest formalnie samotna, czy coś przygr***ała --- nie wiemy. Tym bardziej widzę, że coś z tego nieprzyzwoitego może być. Jeśli nie od razu, to w krótkim prospekcie.

Gość gość_ddr
do Lax (coś jest nieprzyzwitego w Twojej ksywce), dzięki za wsparcie, bo chyba mało która kobieta mi tutaj kibicuje. Jeśli chodzi o "pójście na łatwiznę": w tym wypadku w sumie na to liczę, nie bedę kręcił. Na codzień raczej 'świruję' do 20, 25-latek. Niemalże kosz za koszem, zadziwia mnie to. Chyba wystrachane jakieś to...

Gość gość_ddr
Lax! Dodam, że 'pani ładna' nie sprawia wrażenia kobiety zahuknej i niedowartościowanej. Teraz już wiem, że muszę jechać 'po bandzie', co zresztą bezczelnie poczynię. Przemyślałem sobie kilka scenariuszy rozmowy i co kłopotliwsze sytuacje/pytania/okoliczności. To wedle zasady, że 'jeśli zawalasz planowanie, to planujesz zawalić"... a nie planuję :p

Gość gość_ddr
do A może od lepiej od razu dam reklamę z adresem loklu, hmm? Coby kafetrianki przybyły na podbój serca mego zatwardziałego ;) Panie! (Pani!). Glupich to jeszcze nie sieją.

Gość gość
20-25 łatki nie są wystrachane.Na co im stary dziad , sliniacy się na ich widok. Zero klasy i żenada, stare dziadziska udające donzuanow są oblesne :-(

Gość Lax
_ddr Nie mam pewności, czy kibicuję Tobie, czy też bohaterom Twojej opowieści, ale nie to jest przecież istotne. Przyjemnie się czyta, to wystarczy. Rozegraj to po mistrzowsku, to przecież łatwy kąsek. :-p

Gość gość_ddr
do Normalnie bym nie pisał, ale może się ktoś coś douczy... Zapewniam Cię, że w miarę sensowny (zarabiający), o nienagannej kulturze, zadbany facet koło 40-tki (nie piszę o sobie, biorę znajomych), dobrze ubrany, intrygująco pachnący moży być zadziwiająco dla młodych kobiet atrakcyjny. Ich (tych kobiet) równolatkowie wyglądają przy nim jak w krótkich spodenkach z piaskownicy wyciągnięci jego (faceta) młodsi bracia co to raczej --- jeśli chodzi o 'robienie babek' ---mogą zrobić piaskową, a nie dojrzałą cielesną, wprowadzając ją pod niebiosa rozkoszy. Tu już się kłania doświadczenie, ale to zupełnie inna bajka. Właściwie rzeczywistość. Do mężczyzn: czasem jest tak, że babeczki mają taki 'zrypany program', że nawet jak im się facet podoba, to odruchowo mówią 'nie'. Trzeba w takim wypadku się przez to przebić i będzie... [no,... co może być to wiecie]. Sursum corda!

Gość gość_ddr
do Lax Można traktować to jako baśń, jednak jest to najczystszej postaci 'reality-show'. Być może dlatego czyta się dobrze z ww. powodu. Chciałbym to rozegrać jak piszesz. Potencjalnie rzeczywiście szarada nie wygląda na skomplikowaną, ale tak czy inaczej już jestem spięty...

Gość gość_ddr
do , @Endriu Domyslny Czasem tak, ale nie bawię się w bezpłatne porady poza tym co czasem mogę napisać na 'kaffe'.

Gość gość
Na codzień raczej 'świruję' do 20, 25-latek. Niemalże kosz za koszem, zadziwia mnie to. Chyba wystrachane jakieś to... xxx Kochanienki dla 20-latek jesteś za stary :-) Mam nadzieje, ze ta dojrzała kobieta przejrzy twoje matactwa chłoptasiu. :-)

Gość Skromna Ja
Hahahaha Endriu 10/10 :D

Można traktować to jako baśń, jednak jest to najczystszej postaci 'reality-show'. x No szacun, to teraz napisz czmu ten reality show na kafe ma służyć...reklama kiepska - spaliłes na początku brakiem moralności a potem tymi niezainteresowanymi 20latkami więc jak jest ? :classic_cool: provo się rozkręca :classic_cool:

Hahahaha Puchaczu mówiłam że warto :D Masz rozmach Endriu :D tylko proszę nie pisz do mnie "koteczku" bo jak widać zamierzonego rezultatu ten zabieg nie przyniósł :D

Gość gość_ddr
do @Endriu Domyslny Pierwej myślałem, że żarty sobie nieco ze mnie robisz, ale kilka dobrych słów jednak dalej napisałeś. Spoko kolo z Ciebie, nie nabijasz się. W drodze wyjątku --- służe radą poza kaffe.