Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z klasa nigdy nie zalozy legginsow,getrow..zgadzacie sie?

Polecane posty

Gość gość

Chyba ze w domu jak nikt nie widzi

Gość gość
A jakby szła pobiegać?

Gość gość
Kobiety z klasą chodzą tylko w szpilkach według mnie ☺️

Gość gość
Ha, ha, ha.

Gość gość
Głupoty każda kobieta która dobrze w nich wygląda powinna je ubierać, nawet do kościoła nie tylko do sklepu na kasę :)

Gość gość
Kobieta z klasą nawet na porodówce ma szpilki i balową suknię!

Gość gość
Kobieta z klasą to taka która ubiera się stosownie do okoliczności.

Gość gość
Przecież kobieta z klasą to nie kobieta w szpilkach i sukience. To raczej kobieta która potrafi się znaleźć w każdej sytuacji, oczytana, obeznana, dobra aparycja i uroda mile widziana.

Gość gość
Ńie. Może je założyć na ćwiczenia fizyczne w gronie kobiet. Zwłaszcza do długiej tuniki.

Gość gość
16.39 z Afganistanu jesteś?

Gość gość
Jeżeli kobieta ma ładne nogi to czemu ma ich nie eksponować w legginsach. Nie mówię o takich we zworki tylko w czarnych albo imitujących skórę?

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
Założy. Do mycia okien.

Gość gość
Leginsy wyszły już z mody.

Gość gość
Jaki kretynski temat zalozony przez osóbke o bardzo malym rozumku. W jednym jedynym zdaniu jrst tyle niescislosci, uprzedzen, zacofania i mylenia pojec, ze nawet nie wiadomo jak skomentowac twoja glupote.

Gość gość
6.39 z Afganistanu jesteś? - Nie, przeczytałam sporo książek o klasie i o zasadach dobrego wychowania. Wbrew temu, co większość niedouczonych osób sądzi, osoba z klasa nie ubiera się na sportowo poza sala gimnastyczna etc., nie wietrzy cipki itd. Ja sama nie jestem osoba z klasa, choćby dlatego, ze... nosze kolorowe długie kolczyki do codziennych strojów. gość dziś Jeżeli kobieta ma ładne nogi to czemu ma ich nie eksponować w legginsach. Nie mówię o takich we zworki tylko w czarnych albo imitujących skórę? - Nikt niczego kobietom nie zabrania, tu rozmowa toczy się tylko o klasie.

Gość gość
Tak przy okazji (a zgadzam się z Autorka), dodam tez to, o czym na pewno nie wiecie, przynajmniej niektórzy: Osoba z klasa nie nosi ubrań z sztucznych tworzyw Ani butow pow. 7cm Ani nie używa kolorowego lakieru do paznokci.

Gość gość
no locha z klasą na pewno szczupła kobieta mająca ładne kształty może sobie na nie pozwolić Autorko ile masz nadwagi ?

Gość gość
Ja noszę leginsy tylko po domu. Do biegania też, choć wiadomo, że to inny typ niż zwykłe leginsy.

Gość gość
ja mam ładną dupę nie mam tego problemu 👄

Gość gość
Rozmawiamy o klasie. No szczupła dziewczyna w legginsach będzie wyglądać sexy, ale jednocześnie epatowanie seksualnością jest wulgarne i kobieta z klasa tego nie zrobi. Czy już Wam się nie może podobać szczupła dziewczyna ubrana wdzięcznie i dziewczęco, ale nie epatująca rowkiem między pośladkami, nie klaskajaca warami sromowymi i nie eksponujący sutków?! I nie jestem autorka ;)

Gość gość
Przykładowo Małgośka Rozenek Majdan jest zgrabna atrakcyjna kobieta, wyglądająca sexy jak na swoje lata, na pewno męża pociąga. Ale jednocześnie jest wulgarna i kompletnie pozbawiona klasy (grała w projekcie Lady).

Gość gość
No, Rozenek ma super figurę, ale kiedy ostatnio zobaczyłam jej foty na Pudelku, kiedy miała we włosach zdaje się różowe pompony, padłam. ;)

Gość gość
Bo celebrytki inaczej pojmuja,, kobietę z klasą,, dla nich to może nawet przechadzac się po ulicy w stroju kąpielowym byle by był od Versace

Gość gość
Każdy kto tak pojmuje klasę, jest niedouczony. Ale celebrytka może nie przejmować się otoczeniem. Ja Gosię lubię, ale klasy nie ma :) w ogóle mało kto ma, do głowy mi nikt nie przychodzi obecnie

Gość gość
a ksiezna Kate?

Gość gość
Małgosia Rozenek zarabia gdy jest o niej głośno a czymś musi robić szum wokół swojej osoby.Ja uważam ze kobieta z klasą nie powinna mieć dzieci z różnymi partnerami -dla mnie to patologia

Gość gość
Kobieta z klasą to nauczycielka. A te ubierają się różnie

Gość gość
Założy..jak ma szczupłą wysportowaną figurę i ładnie umięśnione pośladki.

Gość gość
Księżna Kafe pewnie tak, bo dba o to sztab specjalistów, poza tym ja obowiązuje protokół dyplomatyczny. Ale na 100% nie wiem, za mało o niej czytałam :)