Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilator

Polecane posty

Gość gość

Jaki najlepszy?

Przetestowałam wiele spsobów na depilację. Jestem zbyt wrażliwa na wosk czy depilator. Po zakupie standardowego użyłam raz, bo drugi raz nie moglam się zmobilizwoac do zadania sobie bólu. Dwa lata temu kupiłam fotodepilator philipsa, dośc dobrze się do używa i daje dobre efekty. Ja mam ciemne włosy i jasną karnację, więc pewnie dlatego dał radę. Faktycznie efekgt jest na kilka tygodni ale uzyskuje sie go po kilku miesiącach stosowania.

Gość gość
Kobiety jak wy lubicie sobie sprawiać ból, po co to robicie? Ja się gole maszynka raz na tydzień 15min imjest po sprawie, a w zime 5 góra 10 min bo nie depiluje nóg. Ale wad ZMANIPULOWALY te koncerny kosmetyczne, zamiast odkładać sobie kasę albo wydać ja na pyszne jedzenie to msrnujecie ja na ból. Chore. Niektóre z was to uwielbiają być NIEWOLNICAMI MOFY NA KONCRRNIKI KOSMETYCZNE, tylko po co? Wyluzujcie...

Gość gość
Golenie maszynką wystarcza Ci raz na tydzień?

Gość gość
U każdego włosy rosną inaczej, ja np. musiałabym codziennie golić nogi, bo mam ciemne i obfite owłosienie.

Gość Odw nat
Dokładnie raz na tydzień to czasem 6dni, to jest chora moda na depilację, nie dajcie się zmanipulować, szkoda życia na te bzdety, facet jak na wolny czas to pije piwo, więc bierzcie znich przyklad, czyli lezcie odpoczywajcie i pijcie co tam chcecie, nie bądźcie niewolnicami usranej mody

Gość gość
Spoko, jeden lubi chodzić owłosiony, drugi nie.

Gość olla88
Zamiast depilatora polecam zdrowy rozsądek. Ja nie golę się wcale - W lato, kiedy idę na plażę, używam zwykłego trymera i skracam włosy na nogach od kolan w dół. Pachy golę też tylko latem co jakieś 2-3 tygodnie. Jestem brunetką, więc włosy mam dość grube, a skórę łatwo podrażnić. Przez pół roku skóra odpoczywa, i nie pojawiają się, żadne problemy skórne. Uprzedzając głupie komentarze - bikini nie golę nigdy, chłopaka mam, a na plaży nie przeszkadza mi jak troszkę spod stringów wystaje - na południowoeuropejskich plażach nikt na to nie zwraca uwagi. Uważam, że jestem zgrabna i atrakcyjna, 2 razy w tygodniu ćwiczę na siłowni i 1 raz na basenie. Nie dajmy się zwariować - depilator to męczarnia.

Gość Celinka33
Ja byłam ostatnio w klinice Estetica w Krakowie na depilacji laserowej i jestem bardzo zadowolona. W końcu będę miała spokój z goleniem się i niechcianymi zacięciami. Polecam się wam dziewczyny na coś takiego wybrać.