Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAGRYWANIE W MIEJSCU PUBLICZNYMS

Polecane posty

Gość gość

Witam Ostatnio w galerii szła fajna kobitka wysoka fajnie zbudowana w sukience ładnie ubrana i postanowiłem za nią iść i sobie ponagrywać i w pewnym momencie zorientowala się że nagrałem ją pod sukienką a byłem od niej niższy tak z 20/15 cm więc było łatwo nagrać.Zaczalem uciekać ona tak zatrzymała się w połowie drogi.Nastepnego dnia poszedłem do tej samej galerii i zauwazylem ta sama kobietę ubrana w sukienkę i cieniste rajstopy tym razem miałem plan ją przeprosić lecz ta kobieta była taka atrakcyjna że nie mogłem postanowiłem znowu nagrywać jej piękne długie nogi tym razem okazała się zasadzka z tylu szły za mną dwie kobiety tez wysokie Ok.182/180 a przed mną ta kobieta która nagrywalem bardzo wysoka ok.188/190 I dobrze zbudowana.okazalo się że kobiety idące za mną to jej koleżanki i nagle odwraca się ta wysoka przed mną i ja próbuje uciekać lecz zatrzymują mnie te kobiety z tylu A ja jako można powiedzieć szczypior 170 wzrostu i 52 kilo wagi zostałem złapany kobiety wyszły ze mną i kazała mi jedną usuwać filmiki lecz tego nie zrobiłem te kobieta była tak piękną że nie mogłem. Nagle ta najwyższa bardzo zdenerwowana mnie przewróciła no wyższa więc miała przewaga a tym bardziej ja niski I chudzielec A tamta babka masywna bo wyzyla z 8 dych jak nie więcej siadla na mnie i mówi że dzwoni na policję i w tym momencie nie miałem co zrobić 50 kilo vs baba z 80 kilo jak nie więcej Ale podczas gdy rozmawiała przez telefon jakaś ja odepchnalem I zacząłem uciekać I prawdobnie zgubiłem tam dowód I teraz czy za takie coś mogę mieć jakieś problemy czy Nie?

Gość gość
Oczywiście. Dobrze ci tak.

Gość gość
Juz masz problemy. Z mozgiem

Gość gość
A gunwo będzie koleś miał niż problemy. Policja prędzej dowali się do tych kobiet za napaść grupową i naruszenie nietykalności osobistej niż do jakiegoś chudego kolesia z aparatem za nagrywanie nóg. Koleś co rozdawał napotkanym na ulicy kobietom pączki z dodatkiem własnej spermy stanął przed sądem dopiero gdy internauci sami, na własną rękę, go odnaleźli. Policja miała, kolokwialnie mówiąc, wywalone na całą sprawę. :D