Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opuszczeni kochanki, kochankowie

Polecane posty

Gość gość
tak, jestesmy z jednego miasta.

Gość gość
a dlzcego mam sie najpeirw rozwiesc? bo ty tak chcesz?

Gość gość
Wiele wyjasnia. Ja mam troche do przejechania :) Ale dla niej zawsze warto... :)

Gość gość
poznalismy sie juz na tyle / pare lat razem / ze pewnie to w koncu zrobimy. mozesz byc spokojna :) nie bede sie rozwidzic od razu jak go poznałam bo ty tak na forum napisalas :)...takze zyje jak chce bo zycie mam jedno, a to czy ty mnie nazwiesz k***a lata mi kolo d**y

Gość gość
no na pewno mi łatwiej bo mieszkamy 10 km od siebie.ciesze sie, ze mam człowieka który jest zawsze kiedy go potrzebuje

Gość gość
bo tak przyzwoici ludzie robią z zasadami ale tanie kursy jak ty ich nie mają

Gość gość
tak tak, wszyscy przyzwoici ;) oj kobieto kobieto...

Gość gość
A skad wiem ze wiele jest takich par? bo obserwje zycie- skoro tego nie widzisz to jest bardzo mloda albo po prostu bezdennie glupia x bezdennie głupia to jestes ty skoro ci się wydaje ze jak ktoś sobie pożartuje i pośmieje się z kolegą/kolezanką to od razu sypiaj ze sobą

Gość gość
*takie kurw/y trzeba przecież sobie zostawić otwartą furtke

Gość gość
Moja przyjaciolka tez moze na mnie liczyc... Zawsze :) Spotykacie sie w hotelu, w domu?

Gość gość
jak taki mąż niedobry to nie wiem czemu się dawno nie rozwiodłaś :D nie rozumiem takich ludzi potem jeszcze od siebie szacunku wymagają

Gość gość
eh tak tak, bo ja stwierdizlam na podstawie zartów i usmiechow ze ktos sie zdradza ;) zrobcie sobie maly rekonesans wsrod znajomych dalszych i bliższych , chociaz na bank to juz wiecie, ale przeciez na forum sie nie przyznacie ze tak wlasnie jest ze ludzie udaja szczesliwe zwiazki malzenstwa. Guzik prawda i dobrze o tym wiecie

Gość gość
wcale nie wymagam szacunku , zwłaszcza od ciebie :) nic mnie nie obchodzisz to o jakim szacunku mowisz. moje zycie moja sprawa. Spotykamy sie w pracy, poza praca, w domu, u znajomych itp.

Gość gość
do takich jak ty to mam szacunek zerowy ale chodziło mi ze takie jak ty wymagają szacunku potem od facetów. Takie jak ty sobie życia nie ułożą bo karma wraca, będziesz może kiedyś z tym kochankiem a on potem sobie inną znajdzie. Skoro wszyscy zdradzają to nie wiem po co ci mąż i stały partner, bzykaj się z kim popadnie albo idź na prostytutke bo masz predyspozycje

Gość gość
Po co obrazanie? Temat Cie denerwuje? Nie udzielaj sie. Proste... Mnie nie zjedziesz? Tylko kobiety mozna zjechac?

Gość gość
o tobie facet mam identyczne zdanie ze się rzygać chce jak się was czyta, jeszcze coś o uczuciu miłośc***iszecie :D jak nie wiecie to jest chyba wam się z pożądaniem myli. Nie wymagajcie wierności i szacunku od partnerów bo takich osób się nie szanuje i z nimi życia nie układa na stałe

Gość gość
nie wymagam szacunku - ja ten szacunke mam. badz spokojna:) a skad wiesz, ze takie kobiety wymagaja szacunku od facetów? z wlasnego doswiadczenia?aaaa nieee - na pewno nie- bo ty swieta jestes- takze kolezanko kierunek zakon ;). Karma wraca? ale dlaczego tylko do mnie ma wrocic? a do kochanka mojego nie?tego juz nie dostrzegasz - ale to akurat typowe dla osob takich jak ty. A co do bycia prostytutka to co mam szuka pracy w tym zawodzie skoro według ciebie juz w nim jestem- zdcyduj sie niunia co piszesz

Gość gość
morde obic? to chyba tobie. ja go nie zmuszam by zdradzal swoja stara . zreszta niech przyjdzie to sobie pogadamy o mezulku. niech jemu ryj pierze bo ja jej milosci wiernosci do konca zycia nie przysiegalam to sory niech w********a. poza tym niech sie zastanowi dlaczego kochany mezus jej c*pki nie chce bzykac x x Uważaj tępa ku/rwo jak jego żona przyjdzie do ciebie i z dzi/wką będzie gadać o swoim mężu. Pie/rd/ol/nie cię k***o w ryj na ulicy i pójdzie dalej a ty się ściero krwią zalejesz. :D

Gość gość
tak tak, same szczelsiwe mezatki:) mysłabyb kto...oszukujcie sie dalej :)

Gość gość
do 14:31 - naprawde zal mi cie. musisz pomyslec o leczeniu ... taaa juz sie boję strasznie, zwłaszcza ze siega mi do pasa takze na pewno mi wleje :)

Gość gość
gość dziś do 14:31 - naprawde zal mi cie. musisz pomyslec o leczeniu ... taaa juz sie boję strasznie, zwłaszcza ze siega mi do pasa takze na pewno mi wleje x x No to ja się wcale nie dziwię, że własny mąż ciebie zdradza i nawet dotknąć nie chce jak ty jesteś szpetny wielkolud - babochłop. :D A o żonatym który by ciebie roochał to możesz sobie tylko pomarzyć :D:D więc sama zacznij się leczyć jak masz chorą wyobraźnię. :D

Gość gość
hahhaha no to sie usmialam :) jestem babochłop i marze o tym by mnie zonaty ****** :) oj dzieci dzieci :)

Gość gość
Dziecko to jesteś ty do tego szpetne i z chorą wyobraźnią. Twoja stara powinna ciebie w psychiatryku zamknąć na reszt życia. :D