Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakończyć ten związek?

Polecane posty

Gość gość

Część wszystkim, otóż mam problem. Mam 20 lat, jestem w 7 miesiącu ciąży. Razem z chłopakiem (znamy się 2 lata) on ma 26 lat mieszkamy w wynajętym mieszkaniu w niedużym mieście. Mój problem polega głównie na tym że ja i mój chłopak nie dogadujemy się. Chodzi głównie o pieniądze, ja już nie pracuje a on nie ma rządnej szkoły więc pracuje jako kelner ale w innym mieście. Zarabia 2700 zł a za samo mieszkanie płacimy 1300 zl. On pracuje w Warszawie, mieszka z kolegami w mieszkaniu za które też płaci a w domu jest tylko w weekendy, prosiłam żeby znalazł pracę na miejscu ale on twierdzi że tam zarobi więcej. Mam obawy że on mnie tam zdradza, widujemy się tak rzadko i już w ogóle się nie zbliżamy nie wiem co robić.

Gość gość
a co Ty robilaś przed ciaza??? dlaczego nie pracujesz??? same rzadania od chłopaka a co Ty dajesz od siebie??? to ze zdrada jest załosne. Jestes niedojrzała dziewczyną, zal tylko dziecka

Gość gość
23:29 A ty co robiłaś w szkole, że nie nauczyłaś się porządnie j.polskiego? X Autorko, a może tak wynająć mieszkanie w Warszawie? O ile oczywiście temat nie jest prowokacją.