Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisowce nauczyły mnie nienawiści

Polecane posty

Gość gość

bo muszę zapieprzać na czyjeś dzieci sama zarabiając na najniższe wynagrodzenie

Gość gość
mnie też, nie odzywam się już z rodziną przez te 500+

Gość gość
Trzeba sie bylo uczyc. Nie chcialo sie nosic teczki ,to sie nosi woreczki.

Gość gość
Powiedz to tym co dostaja kase za pieprzenie się, madralo wyżej :O

Gość gość
ja też pokłóciłam się o 500+

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputrrze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email http://lukaszpawlowski.getleads.pl/bezinwestycji-33661/

Gość gość
i ty myślisz, ze my ci uwierzymy, gdzie w naszym kraju uczciwą pracą to można się tylko garba dorobić, w naszym kraju teraz to żyje tylko kłamca, oszust, złodziej i ci rozmnażający się dla 500+

Gość gośćlaluna
Takze pracujecie na pijakow i nierobow bez dzietnych z Mops dostaja niezle sumki,a sicjal w innych krajach na dzieci jest o wiele wyzszy,tylko polacy tak sie zra pomiedzy soba bylam za granica i zal mowic ale polaka nie warto tam znac,wredni jeden drygiego by wygryzl w lyzce wody by utopil,a ci co nie chcą nie musza pracować,to nie jest przymusowe i zeby nie było ja tez płace podatki,nie wiem jakim kosztem,jest taka ustawa,potem ten pis ma wiecej wyborcow,nie tylko wsrod plebsu rowniez w tzw wyzszych sferach,paniusie bogate tez pobieraja500+wystarczy miec dwoje dzieci

Gość gość
haha teraz te rodzinki wprost mówią że nie pracują bo nie muszą oboje rodzice wręcz się tym chełpią a o pójściu do pracy mówią z obrzydzeniem te dzieci raczej do pracy też nie pójdą a będą klepały następne pokolenia dla kasy, teraz te rodzinki dostaja po 4, 5 a nawet 7 tysięcy i nawet nie musza płacić rachunków, czynsz opłaca ops, rachunki ops, mieszkania daje państwo zrobiła nam się nowa elita nie pracująca a raczej szlachta, powinien by jakiś górny pułap tych zasiłków np. do 2 tysięcy i dla osób które pracują i odprowadzają składki, poza tym coraz więcej żebrujących samotnych matek, rencistów i emerytów którzy by przeżyć muszą żebrać bo ceny poszły w górę, inna sprawa że uczy się ludzi żebrać i wyciągać łapy a postawa roszczeniowa jest nagradzana

Gość gość
Napisz jeszcze , ze za to 500+ kupuja samochody, domy jezdza na wczasy zagraniczne .A Ty nie masz i miec nie bedziesz.

Gość gość
Mam bezrobotnego sąsiada pijaka, który dostaje zapomogi i węgiel z Mopsu. Wolę już zapierdalać na obce dzieciaki, niż na takiego żula.

Gość gość
Teraz jeszcze dadza kase dzieciom mackiewicza, bo ch. Chodzic po gorach sie zachcialo biedni to oni nie sa, bo zeby isc na taka wyprawe to trzeba miec majatek na odziewek i sprzet. Znam sieroty w gorszych sytuacjach, a to nawet sieroty nie sa. Zasponsorowali mu akcje ratunkowa ? Szkoda, ze niektore kobiety w szpitalach dzieci traca przez zaniedbania sluzby zdrowia.

Gość gość
do gość dziś -jak chcesz zapieprzać na czyjeś bachory to zapieprzaj ale niech nie zmuszają innych, a myślisz, że te bachory będą później pracować, raczej nie, bo już od urodzenia będą nauczone życia na czyimś garnuszku

Gość gość
Pracujesz za najniższą , wiec nie pisz ,ze Ty zapieprzarz na 500+.

Gość gość
Sorry, ale nie wszyscy to nieroby, mamy 3 dzieci, najmłodszy ma 5, dostaję 500+ na całą trójkę i oboje pracujemy, choć ja dorywczo ale 1000 zawsze jest, mąż zarabia, a ja wspomagam i zajmuję się domem, nie mamy nikogo do pomocy przy dzieciach, niestety tylko idioci uważają, że za 500+ można utrzymać dzieci i wrzucają wszystkich do worka z nierobami. Mi też się nie podoba, że musiałam dokładać się do innych vitro, bo wolałabym dać na dom dziecka, ale nie plułam jadem na wszystko i wszystkich