Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu postawić tarota na miłość??

Polecane posty

Gość gość

Hej uczę się tarota . Komu postawić? Chce sprawdzić swoją intuicję na ile procent trafna ???

Gość gość
W takim razie mi postaw. Powiedz mi jaka jest moja obecna sytuacja uczuciowa, wtedy będę mogła zweryfikować. Mam na imię Magdalena

Gość gość
Trzeba podać imie i datę

Gość gość
Paulina 16.09.1990

Gość gość
Przemysław spiknij się z Pauliną

Gość gość
ok, to Magdalena, 240690

Gość gość
Paulina to fajna dziewczyna :) Przemek atakuj :classic_cool:

Gość gość
A ja jestem mężatką.

Gość gość
Przemysław była jakaś kobieta Ale się to skończyło. Widać odrodzenie jakieś randki Ale bardziej zabawa . Szczęście w miłości lecz nie stała partnerka . Różne partnerki randki spotkania . Czeka Cię związek i szczęśliwa miłość Ale jakby ciut dalej niż rok . Koniec roku lub następny. :-)

Gość gość
Nie szkodzi ;) Mąż nie bedzie miał nic przeciwko :classic_cool:

Gość gość
21 08 87 Sfera uczuć. Czy jest ktoś kto myśli? Bądź coś za jakiś czas się wydarzy? Czy ktoś kocha potajemnie? Pozdrawiam

Gość gość
Magda u Ciebie chęć posiadania miłości. Chęć posiadania własnego domu . Zadowolenie satysfakcja . Pokazują mi się kochankowie czyli jakiś związek jest a bardziej romans bo Ty widzisz szansę na miłość Ale jest jeszcze ktoś trzeci mimo całego szczęścia. Bardziej bym powiedziała że to nie związek a relacja f**k frend miło sympatycznie lecz to nie związek:-) Ale widzę też zakończenie tego do pół roku . Będziesz walczyła o swoje lecz niestety w związek ta relacja się nie przerodzi. Będziesz czuła że to sytuacja bez wyjścia.

Gość gość
Podawanie imie datę i też info czy jesteście wolni czy w związku bo te same karty w różnych sytuacjach znaczą co innego :-) jak w związku to data i imie partnera też.

Gość gość
I co Magda???

Gość gość
ja tez poprosze Dominika 17.8.89

Gość gość
Pytanie ?

Gość gość
O kurczę, masz rację :) bardzo chciałabym już ustabilizować swoje życie i mieć prawdziwy, własny dom i rodzinę. W relacji żadnej nie jestem, ale byłam jakiś czas temu, rozpadła się a ja walcze o nią, bo faktycznie widziałam szansę na powrót i miłość, chociaż coraz częściej czuję, że jednak nic z tego nie będzie :( czy jest ktoś trzeci, hmm nie wydaje mi się, facet jest sam ale chyba juz mnie nie chce :) A czy w takim razie moglabyś mi powiedzieć kiedy poznam kogoś nowego, chociaż na jakiś romans czy ciekawą znajomość? I kiedy w końcu spotkam partnera na całe życie? Pozdrawiam, Magda

Gość gość
Paulina 16.09.1990 Irek 08.01.1992 Małżeństwo

Gość gość
Wiesz to wystarczy że sypia ż kimś i wychodzi ktoś 3ci

Gość gość
Magda . Wychodzi mi tutaj jakieś odrodzenie czekasz na cos więc właśnie może na tego ex będzie krok do przodu jakaś namietnisc spotkanie nawet zbliżenie. Niestety do roku widzę cały czas ten romans czekanie. Marzenia. A Ty w karcie pustelnika czyli sama. Dalej niż rok będą jacyś faceci szukanie kogoś nowego Ale nic stałego. Za duzo marzysz. To jeszcze nie ten czas na związek nowy.

Gość gość
No chyba jednak nie :)

Gość gość
ja tez poprosze Dominika 17.8.89 - pytanie o milość, jestem sama. czy poznam kogos na stałe? chce miec meza i dzieci, czy bedzie mi to dane? gdzie szukac?

Gość gość
Daj jego datę i imie zobaczymy co on do Ciebie czuje jeszcze ?

Gość gość
Ponawiam pytanie. Data ur 21 08 87 Jestem kobietą. . Co widać w sferze uczuczelni. Był ktosm jakiś czas temu zakochany, ale czy dalej?

Gość gość
Irek 08.01.1992

Gość gość
Wolę tu nie podawać jego danych... tak czy siak dziękuję :) jeszcze co do tej 3 osoby, to podejrzewałam go jakiś czas temu o romans z kimś, więc może to wyszło w kartach, byłam starsznie zazdrosna o to, ale okazało się ze sama sobie to ubzdurałam :)

Gość gość
Paulina i Irek . Irek realizuje swoje cele mimo trudności zewnętrznych czyli jakby Ciebie. Myśli by odejść szukać nowej drogi jest smutny w tej relacji nie spełnia się. Ty jestes ta strona co daje pomaga. Niestety ale widzę tu jakiś romans pana i straszna szarpanine uczuć. Złamane serce . Sytuacja bez wyjścia. Uwięzieni w sytuacji . Związek przyjacielski bardziej . Jesteście bo jesteście bo macie ślub wspólny dom . Stagnacja. Powinno tego dawno nie być trwa bo jest rodzina . Przykro mi

Gość gość
Również bardzo proszę o pomoc :) Karolina, 21.10.1996 r. Moje pytania - Czy chłopak z którym nie mam kontaktu od około 2,5 roku, wciąż coś do mnie czuje i tęskni za mną? (Nigdy ze sobą nie byliśmy). Czy jest szansa że się do mnie jeszcze odezwie? Albo chociaż czy pojawi się wkrótce jakaś miłość u mnie? Dziękuję za odpowiedź z góry :)

Gość gość
Agnieszka 10.06.1990

Gość gość
Dostałaś szansę. Karolinka odezwałem się do ciebie teraz ale kocham Monie, jestem szczęśliwy z nią, niestety poszukaj sobie szczęścia.