Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu postawić tarota na miłość??

Polecane posty

Gość gość
Owszem nasze relacje trochę się ochlodzily i zastanawiałam się nad rozstanie. Ale kiedy mu powiedziałam o swojej decyzji to zmienił się. Mówił, że boi się, że mnie straci i widzę u niego ta zmianę. Cóż zobaczymy co będzie dalej. Paulina

Gość gość
Sam Irek pozostanie przy rodzinie nie odejdzie lecz możecie żyć obok siebie. Daj mu więcej sexu jemu tego brakuje cały czas ma to w głowie.

Gość gość
Seks ma i to dużo :) mam dość wysokie libido więc jeśli chodzi o łóżko to tego mu na pewno nie brakuje :)

mnie jak moja stawia, to stoi, ale nigdy niemówiła że stawia mi tarota. ...tarot. Czas za robotę się zabrać. Idziemy do pani.

Gość gość
Agnieszka było szczęście byl mężczyzn a lecz Ty idziesz do przodu szukasz nowych możliwości. Aktualnie smutna , kryzys , brak wiary w siebie . Chcesz miłości i tu się pojawia chęć rodziny domu poznasz jakiegoś młodego człowieka wysoko ciemny blondyn szybkie poznanie szybkie maile lecz jak szybko on się zafascynuje tak szybko mu przejdzie Ale jakas mila chwilowa znajomość.

Gość gość
Dobrze zatem sprawdzimy cie. Pytania: Jaka jest moja obecna sytuacja w życiu? Co czeka mnie w przyszłości? Z góry zaznaczę że ważna jest dla mnie odpowiedź także na pierwsze pytanie. Imię to Izabela. Data urodzenia : 16.07.1986

Gość gość
Özgu 041089 kiedy bede w zwiazku? jakiej kobiety szukac?

Gość gość
Monia 21 08 87 Czy pewien facet nadal tęskni? Parę miesięcy temu było tak. Mówił mi ktos o tym jak leżałam w szpitalu i nadal pytał o mnie. Nigdy ze sobą nie byliśmy. Oboje jesteśmy w związkach. Kiedyś zabiegał o mnie. Potem się kontakt urwał. Mieszka parę kilometrów poza moja miejscowością. Zna rodzinę i wogole. Ma dziecko. Czy mogła by Pani choć raz odpowiedzieć na pytanie. Może on kocha skrycie? Czy zainicjuje kontakt?

Gość gość
Dominika coś było coś runelo. Koniec Ty bardzo tego chciałaś lecz ten ktoś chciał tylko namiętności. Czujesz się w sytuacji jakby bez wyjścia nic się nie dzieje jak byś chciała. Jesteś więźniem swoich negatywnych myśli. Tęsknisz. Czekasz. Rozterki sercowe. Chcesz być żona chcesz partnera. Chcesz rodziny . Ale Ty jestes królowa lodu niestety . Zimna na zewnątrz bardzo. Niestety do roku partnera nie widzę. Widzę tylko ciezar jakiś odpocznij od szukania na sile bo jak znajdziesz to tylko na chwilę i znów rozczarowanie . To jeszcze nie ten czas na męża:-)

Gość gość
Ponawiam. Karolina, 21.10.1996 r. Moje pytania - Czy chłopak z którym nie mam kontaktu od około 2,5 roku, wciąż coś do mnie czuje i tęskni za mną? (Nigdy ze sobą nie byliśmy). Czy jest szansa że się do mnie jeszcze odezwie?  Albo chociaż czy pojawi się wkrótce jakaś miłość u mnie?

Gość gość
Mężczyzna 23.08.1991 co u mnie widać

Gość gość
ale co ja mam ze sobą zrobić?mam już dość życia, nie widzę sensu... Dominika

Gość gość
Izabela jest u Ciebie młody mężczyzna w życiu lecz to tylko przygoda , dynamiczny mężczyzna a takze przyjaciel . Ty cierpisz psychicznie. Masz jakiś kryzys czekasz na rozwój jakiś syruacji ten mężczyzn a myślę że odzywa się raz a raz nie . Bo raz płaczesz raz się cieszysz . . W przeszłości jakiś haos w tym życiu uczuciowym. Jakas walka z wiatrakami i przegraną. Masz naprawde wuelki bałagan w uczucuach . Jest nie ma .Jest nie ma . Chces walczyłas przegrała bo za bardzo walczylas. Czekasz na tego co wyżej pisałam ale pojawi się jakis wysoki blondyn po 30 stce pędzący na łeb na szyję jak Ty i ż nim stworzysz relacje. I ??? :-)

Gość gość
Dominika znajdź pasję. Znajomych wychodzi na imprezy baw się. Nie szukaj partnera. Uśmiecham się do ludzi a sam się znajdzie tylko wyjdź z domu wyjdź do ludzu . Badz usmiechieta i życzliwa.

Gość gość
Cześć to znowu hania 14 kwietnia 86 :D ostatnio się nie sprawdziło, zobaczymy dziś :)

Gość gość
Hmm... powiadasz że przygoda u mnie. No to nieźle jak trwa już ponad 8 lat dodatkowo mieszkamy razem więc raczej widujemy się codziennie. Jaki ten tarot wiarygodny. ;)

Gość gość
Ponawiam mężczyzna 23.08.1991

Gość gość
Karolina data i imie chłopaka

Gość gość
Czemu Pani mnie omija? Monia.

Gość gość
Karolina - 21.10.1996 r. , ten chłopak - Adam

Gość gość
tu Karolina ;) to ma być moja data urodzenia czy tego chłopaka? bo napisałam swoją nie myśląc o tym

Gość gość
Bo jak pisalam karta co innego znaczy ta sama gdy się jest w związku a gdy samemu. To na to wychodzi i za że masz bordeline :-D

Gość gość
23.06.1984 Magdena

Gość gość
To co mam w końcu napisać? Ja jestem sama, on też z tego co wiem nikogo nie ma

Gość gość
no i gdzie ta moja wróżba na miłość ? /hanna

Gość gość
Mojej tez brak mężczyzna sam 23.08 91

Gość gość
Witam:)Justyna 23.12.1979 Mariusz 01.07.1975.małżeństwo.jak sie bedzie układać

Gość gość
Chyba pani wróżka już znikła :(

Gość gość
Agnieszka 1990 wszystko sie zgadza tylko tego nowo poznanego z korym pisze sama pogonie bo nie jest w moim typie:) Dziekuje