Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są puste skoro uważają że facet który zarabia niedużo jest gorszy i nie

Polecane posty

Gość gość

Kobiety są puste skoro uważają że facet który zarabia niedużo jest gorszy i nie nadaje sie na męża. głupie puste suki! gdzie sa te porządne dziewczyny? gdzie sie podziałyście?

Gość gość
Ameryki nie odkryłeś...,tak jest od zawsze,one tak mają i nic na to nie poradzisz:(

Gość gość
nie martw się, to że nie zarabiasz dużo nie znaczy że jesteś złym kandydatem na męża. mądra kobieta (czyli ta właściwa) na pewno Cię znajdzie i nie zostawi przez to że nie zarabiasz dużo

Gość gość
wiem ze nie odkrylem Ameryki ale dlaczego te dzisiejsze panienki sa takie zepsute i puste bez uczuc. mam ochote rzucic sie z mostu

Gość gość
Znajdz bezrobotną, doceni, ze zarabiasz COKOLWIEK i bedziecie szczesliwi, upojeni miłością. Serio.

Gość gość
Moja kumpela nie pracuje szuka roboty jej facet zarabia 1300 na reke i jakos Go nie zostawila wiec nie wkladaj wszystkich kobiet do jednego worka

Gość gość
Nie wezmę faceta który zarabia mniej ode mnie. Nie będę utrzymać dziada.

Gość gość
do autora: nawet tak nie myśl! masz żyć! nie wolno ci odbierać sobie życia przez to że jakieś puste panienki cię nie doceniają! ja nie mam faceta (z wyboru) ale gdybym miała wybierać między tym który zarabia dużo a tym który zarabia mniej, mało to wybrałabym tego który zarabia mniej bo faceci którzy zarabiają dużo to cwaniaczki, inni znowu to d****arze! faceci którzy dużo zarabiają maja panienki na boku bo mają wzięcie bo te dzisiejsze puste paniusie lecą na kase! za nic w świecie nie chcialabym miec faceta który jest bogaty!

Gość gość
20:46 glupia materialistyczna szmata z ciebie! d***** lecąca na kase! ja wole zeby facet zarabial niedużo (mniej ode mnie) bo ja zarabiam "dużo" za granicą (bo 7500 tys miesiecznie na polskie) jakby facet zarabial wiecej ode mnie to czulabym sie z tym zle! to ja musze byc "górą" i zarabiac lepiej od niego!

Gość gość
Ha ha ha jak lecąca na kasę skoro mam swoją :D 7.5 tys to dużo ?! I to jeszcze za granicą? Śmieszna jesteś. Chcesz być góra i leczyć kompleksy ,ja tego nie potrzebuje DZIWKO

Gość gość
w d***e ci sie poprzewracalo z tego dobrobytu. skoro taka bogata jestes ze dla ciebie 7500zl to male zarobki to co tu robisz? kafeteria nie jest dla ludzi takich jak ty

Gość gość
No w Polsce 7.5tys to jeszcze ujdzie ale za granicą? To śmieszna kwota. Niecałe 2tys euro :o Każdy może wejść na forum i na nim pisać :)

Gość magdaa_787
a powiedzcie co jesli kobieta ma tak ze nie chce zeby facet zarabial duzo bo boi sie ze bedzie ja zdradzal z innymi bo jak facet ma kase to wiadomo ze panienki leca na niego. czy ze na jest cos nie tak w takim razie? da sie to leczyc jakos?????

Gość magdaa_787
moze ja jestem wariatka? ;( ;( mam tak od zawsze. poznalam kilku facetów którzy zarabiali dobrze jako kierowcy m.in. TIRa za granica z jednym nawet bylam w zwiazku ale zaraz z nim zerwalam bo przeszkadzalo mi to ze on zarabia duzo

Gość magdaa_787
faceci z kasa to d****arze, nic nie warci a na pewno nie nadający sie na mężów! takie jest moje zdanie

Gość gość
faceci chcą zarabiać dużo po to by panienki na nich leciały ! by mieć zawsze wzięcie

Gość magdaa_787
faceci chcą zarabiać dużo po to by panienki na nich leciały ! by mieć zawsze wzięcie

Gość gość
Co znaczy zarabac duzo??? byc prezesem firmy? Jesli facet zarabia np 5 czy 7 tys to też zarabia duzo moim zdaniem a tyle spokojnie zarabiaja fachowcy tacy jak hydraulik czy budowlaniec. Facet który ma 2 tys zarabia mało i skoro tyle zarabia znaczy ze jest niezaradny. Ja jako kobieta zarabiam 3,5 tyś a jestem świeżo po studiach. Później w małzenstwie ja mam zarabiac np 5 tys a facet 2 tys? Dziwnie bym sie czula

Gość gość
ja chce zeby mój przyszly facet nie zarabial duzo bo mam niestety zaborczy charakter (chcialabym zamknąć faceta w domu, nie az tak dosłownie ale chcialabym zeby poświęcił się domowi i rodzinie a nie zeby pieniądze przesłaniały mu świat) a ja mogłabym go nawet utrzymywac. Boże czy ja znajde kiedykolwiek takiego faceta? :(

Gość gość
A ja lubię jak facet dużo zarabia. Sama na swoje zarobki nie narzekam. Brak pieniędzy rodzi wiele problemów.

Gość gość
Bzdury jesteś za brzydki albo startujesz do wyższej niż sam ligii. Pewnie ma takich gołodupców jak ty na peczki wiec niczym sie nie wyrozniasz chlopie. Jakbys mial wyglad modela to ta twoja ksiezniczka nawet jakbys nie mial grosza przy duszy to latalaby sama. I nie zwalaj swojej brzydoty/przecietnosci i niepowodzen na brak kasy.