Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzisiaj zjedliście?

Polecane posty

Gość gość
Wjeczi Schizofreczi masz dowód o 01:23, że tu piszą dwie osoby z Kowbo. Na kafe odpowiedzi musi dzielić minuta i nic nie zmieniają w tym względzie dwie przeglądarki, bo IP jest to samo :)

Gość gość
brokeninside87 dziś Normalny człowiek bez fetyszu lub zaburzenia ma w d***e co kto zjadł i ile. Kogo chcesz oszukać? Myślisz że nie wiem o twoich kompulsach? Żyj sobie dalej w tym urojonym, schizofrenicznym świecie. Pa x wtrącę się 1/kompulsy nie mają nic wspólnego z zaburzeniami psychotycznymi, raczej afektywnymi 2/nie wiem co w************o się w inspirowaniu się cudzym jadłospisem, ja tak przez wiele lat ułożyłam sobie swoje "pewniaki", żeby wiedzieć, co jeść, żeby było smacznie i zdrowo, a nie uczyć sie zaraz na kucharza M/y //n/a/m/e// i/s// B/e/l/l/e //I/'/m/ /d/an/c/i/n/g// h/e/r/e //e/v/e/r/y// ni/g/h/t //B/y// d/a/y/s //I// s/l/e/e/p //a/n/d// t/h/e/n// I// d/r/e/a/m //o/f// b/e/t/t/er //l/i/f/e X Brokenka co do tej kobiety od wmawiania zaburzeń to się nie przejmuj, bo jest znana jako Wieczorna i ma sprawę na policji. Od roku prześladuje pewną dziewczynę w sieci, pomawia ją o choroby psychiczne (w samej chorobie psychicznej nie ma nic złego, ale ta wariatka zarzuca jej milion jednostek, których tamta nie ma i tak cały czas,) opisuje kazirodcze wizje tej dziewczyny i jej ojca i tak w kółko. Nie chcę podawać nicka tej dziewczyny, którą prześladuje (zaczęło się na kowbojkach), bo stalkerkę to jeszcze bardziej nakręca XD Masakra z nią jest XD

Gość gość
brokeninside87 dziś Normalny człowiek bez fetyszu lub zaburzenia ma w d***e co kto zjadł i ile. Kogo chcesz oszukać? Myślisz że nie wiem o twoich kompulsach? Żyj sobie dalej w tym urojonym, schizofrenicznym świecie. Pa x wtrącę się 1/kompulsy nie mają nic wspólnego z zaburzeniami psychotycznymi, raczej afektywnymi 2/nie wiem co w************o jest w inspirowaniu się cudzym jadłospisem, ja tak przez wiele lat ułożyłam sobie swoje "pewniaki", żeby wiedzieć, co jeść, żeby było smacznie i zdrowo, a nie uczyć sie zaraz na kucharza X Brokenka, dzięki za opinię :) Też tak uważam. Jedno to inspiracja, a drugie to to, że mnie interesują takie losowe szczegóły z życia innych ludzi. Po prostu mnie to ciekawi. Świat składa się z tylu różnorodnych osobowości, każdy ma w sobie coś ciekawego, a życie składa się z małych rytuałów. Co do choroby się zgadzam, ale ten babsztyl to zaburzona stalkerka znana z konkurencyjnego portalu wp.

Gość gość
Nymphette to nieuleczalny przypadek jednak... Nymphette Nymphette Nymphette czy za to pójdę do wjęnzjenia?

Gość gość
gość dziś 1:30 Widzi ktoś jakieś powiązanie z fujara? Jesteś p*****lnieta. Współczuje ci. Masz obsesję na moim punkcie bo znowu mnie zaczepiasz a później udajesz święta. Żal mi cię. Idę stąd bo znowu syfu szukasz, atencyjna, kłodo. X Wieczorno włóż sobie coś między zębiska bo sobie jęzor odgryziesz z tej nienawistnej padaczki XD Nie musi szukać syfu bo syf sam ją znajduje XD Zaś przylazłaś za nią w temat, a potem na nią zrzucasz winę, że syfu szuka XD Kolejny dowód na twoją chorobę psychiczną, którą oczywiście TY komuś wmawiasz XD Ty komuś powiesz, że w schizofrenicznym świecie żyje XD Oderwańcu bez życia poza forum. Która godzina by nie była to ty tu warujesz XD Dramat.

Gość gość
gość dziś Nymphette to nieuleczalny przypadek jednak... Nymphette Nymphette Nymphette czy za to pójdę do wjęnzjenia? X To wina Nymphette, że Lochorno prześladuje ją w całej sieci? XD Serio? Nimfa zadała normalne i pozytywne pytanie, a Wieczorna za nią łazi i zaś wymyśla jej bulimię, schizofrenię itd. Jakby jej dość na kowbojkach nie prześladowała.

Gość gość
Ja waruje a ty wraz ze mna. W czymś jesteś lepsza/lepszy (jeśli jakimś cudem istnieje chłopiec z upośledzeniem umysłowym którzy waruje jak pies za randomem z netu...)? Bujaj torbę. Tyle ode mnie, zaburzona istoto.

Gość gość
brokeninside87 dziś lol, inba na kafe XD X Na kowbo się wszystko zaczęło XD Ta Wieczorna wszędzie chodzi za Nimfą i wmawia jej choroby, wyzywa + jeszcze pomawia o bycie divką, życzy smierci, żeby się unicestwiła itd. Jaja jak to na policji jest faktycznie, ale chyba rzeczywiście, bo to trwa rok i dzień w dzień bez przerwy XD Pogróżki nawet były ze strony tej Wieczornej

Gość gość
gość dziś Ja waruje a ty wraz ze mna. W czymś jesteś lepsza/lepszy (jeśli jakimś cudem istnieje chłopiec z upośledzeniem umysłowym którzy waruje jak pies za randomem z netu...)? Bujaj torbę. Tyle ode mnie, zaburzona istoto. X SAMA. Z. WŁASNEJ. NIEPRZYMUSZONEJ. WOLI. WESZŁAŚ. W. TO. PYTANIE.

Gość gość
gość dziś Ja waruje a ty wraz ze mna. W czymś jesteś lepsza/lepszy (jeśli jakimś cudem istnieje chłopiec z upośledzeniem umysłowym którzy waruje jak pies za randomem z netu...)? Bujaj torbę. Tyle ode mnie, zaburzona istoto. X No i to jest właśnie dowód na twoją schizofrenię (nie obrażając schizofreników, bo u ciebie jedno to choroba, a drugie to zły do cna charakter). Przecież to ty wlazłaś dobrowolnie w to pytanie i zaczęłaś prowokować i pomawiać o zaburzenia psychiczne i inne, więc o co chodzi? I znowu te wulgarne docinki.

Gość gość
To straszne jakim można być wariatem... Przylazla tutaj po to żeby narobić rabanu, uprzedzić moje ruchy i opisać mnie jako psychopatke żeby sobie zaskarbic uwagę jakiejś innej zanurzonej dziewczyny. Jesteś przewidywalna, kobieto. Psychiatra ci potrzebny natychmiast.

Gość gość
kanapki z kiełkami majonezem i serem i ze salami 2 jajka 2 wafle kokosowe 2 klopsy pyry i kapucha koniec

Gość gość
Wieczorna rozwiąż wreszcie te problemy seksualne, bo coś jest z tobą nie tak. Wszystko odnosisz do najgorszych instynktów XD "świecących jaj psa", "bujania wora", "robienia patataj na penisie taty" (cytuję Wieczorną, żeby nie było, że pedofilię rozpowszechniam) i innych. I ty komuś jeszcze wmawiasz zaburzenia czy schizofrenię XD Kończę temat i Nimfie (o ile to Nimfa zadała pytanie) też to radzę. Piszmy o jedzeniu XD

Gość gość
Temat jak temat. Nie był podpisany nickiem. Skąd niby mam wiedzieć że to twoje dzieło? Pogrążasz się i nawet nie widzisz jak bardzo. Tak pragniesz ludzkiej uwagi że nawet wiadra pomyj i nienawiść cię nakręcaja. Musisz być naprawdę samotnym człowiekiem. Zarzucasz mi brak życia i mózgu a jedyne co robisz w necie to szukasz atencji po nocach i prowokujesz żeby znowu się nakręcić i ukazać swoją osobę jako biedna, dobroduszna dziewczynę na którą uwziela się zazdrosna stalkerka. Każdy widzi twoje manipulacje. Ludzie naprawdę nie są idiotkami. BEZ ODBIORU.

Gość gość
gość dziś To straszne jakim można być wariatem... Przylazla tutaj po to żeby narobić rabanu, uprzedzić moje ruchy i opisać mnie jako psychopatke żeby sobie zaskarbic uwagę jakiejś innej zanurzonej dziewczyny. Jesteś przewidywalna, kobieto. Psychiatra ci potrzebny natychmiast. X Hahahahaha. Wieczorna ty naprawdę jesteś chora. Powtórzę się. To, że innych (głównie mnie) ciągle wyzywasz od wariatów i schizofreników to czysta projekcja twoich własnych problemów. Przerażasz mnie. "Przyszłam tutaj, by uprzedzić twoje ruchy" :d ? Czyli coś ci każe mnie gnębić i prześladować? A ja cię prowokuję tym, że żyję i nawet bez podpisywania się zadałam pytanie, co dzisiaj dobrego jedli forumowicze? xDD Jeśli nie panujesz nad zaczepianiem mnie, to oddaj się dobrowolnie na leczenie. Sąd na pewno weźmie to pod uwagę. Wzięłaś w diabły moje liberalne spojrzenie na internet. To jedyne, co ci się udało.

Gość gość
ość dziś Temat jak temat. Nie był podpisany nickiem. Skąd niby mam wiedzieć że to twoje dzieło? Pogrążasz się i nawet nie widzisz jak bardzo. Tak pragniesz ludzkiej uwagi że nawet wiadra pomyj i nienawiść cię nakręcaja. Musisz być naprawdę samotnym człowiekiem. Zarzucasz mi brak życia i mózgu a jedyne co robisz w necie to szukasz atencji po nocach i prowokujesz żeby znowu się nakręcić i ukazać swoją osobę jako biedna, dobroduszna dziewczynę na którą uwziela się zazdrosna stalkerka. Każdy widzi twoje manipulacje. Ludzie naprawdę nie są idiotkami. BEZ ODBIORU. X Ale jakie manipulacje XD? Nimfa cię zmuszała, żebyś szukała profili z divkami o tych samych loginach i przedstawiała jako jej własne? Nimfa cię zmuszała, żebyś wchodziła we wszystkie jej tematy zarówno na kowbo jak i tutaj XD (ja pjerdolę)...Nimfa cię zmusza, żebyś ją prześladowała, życzyła śmierci i wyzywała od chorych psychicznie? Nie rżnij głupa. Od początku piłaś do niej i to widzę nawet ja jako osoba..powiedzmy z boku, bo jakoś w konflikcie też jestem XD Nie ma co ukrywać XD

Gość gość
brokeninside87 dziś było zmienić nicki XD X Ona mnie szuka wszędzie...Po moich i nie moich xD Zmienionych i niezmienionych...Serio takiego przypadku to nie ma. Ale tak czy siak dzięki za jadłospis. Co to za baton? Brzmi super :) Żeby było sprawiedliwie: ja dzisiaj pospałam w dzień, więc od 17 zjadłam sałatkę Cezara (kurczaczek w przyprawach, sałata rzymska, grzaneczki, sos majonezo-jakiśtam - mama robiła, więc nie wiem xD ), kawałek ciasta bakaliowo-marchewkowego z toppingiem z Philadelphii (dobre, polecam) i kawałek pizzy cztery sery. Niezdrowo dzisiaj, za mało warzyw i owoców, ale coś jeszcze dorzucę może, bo w niedziele i tak jestem przestawiona :) No i kawka była, a mam jeszcze na biurku Colę Zero (za dużo oglądania amerykańskich seriali ;) )

Gość gość
brokeninside87 dziś było zmienić nicki XD M/y //n/a/m/e// i/s// B/e/l/l/e //I/'/m/ /d/an/c/i/n/g// h/e/r/e //e/v/e/r/y// ni/g/h/t //B/y// d/a/y/s //I// s/l/e/e/p //a/n/d// t/h/e/n// I// d/r/e/a/m //o/f// b/e/t/t/er //l/i/f/e X Ona mnie szuka wszędzie...Po moich i nie moich xD Zmienionych i niezmienionych...Serio takiego przypadku to nie ma. Ale tak czy siak dzięki za jadłospis. Co to za baton? Brzmi super usmiech.gif Żeby było sprawiedliwie: ja dzisiaj pospałam w dzień, więc od 17 zjadłam sałatkę Cezara (kurczaczek w przyprawach, sałata rzymska, grzaneczki, sos majonezo-jakiśtam - mama robiła, więc nie wiem xD ), kawałek ciasta bakaliowo-marchewkowego z toppingiem z Philadelphii (dobre, polecam) i kawałek pizzy cztery sery. Niezdrowo dzisiaj, za mało warzyw i owoców, ale coś jeszcze dorzucę może, bo w niedziele i tak jestem przestawiona usmiech.gif No i kawka była, a mam jeszcze na biurku Colę Zero (za dużo oglądania amerykańskich seriali :D ) (źle mi się dodało wcześniej :) )

Gość gość
gość dziś kanapki z kiełkami majonezem i serem i ze salami 2 jajka 2 wafle kokosowe 2 klopsy pyry i kapucha koniec X Jakie to wafelki kokosowe? Takie familijne? :) Malutko, fajny jadłospis i punkt za kiełki :)

Gość gość
brokeninside87 dziś Ten batonik fajny? x usmiech.gif tak, ale drogi na ciągłe żarcie go, bo 3 zł, a to taki mały batonik. bez cukru, bez niepotrzebnych dodatków z rossmanna. ja kupuję z kokosem, kawą, jabłko cynamon i śliwkausmiech.gif M/y //n/a/m/e// i/s// B/e/l/l/e //I/'/m/ /d/an/c/i/n/g// h/e/r/e //e/v/e/r/y// ni/g/h/t //B/y// d/a/y/s //I// s/l/e/e/p //a/n/d// t/h/e/n// I// d/r/e/a/m //o/f// b/e/t/t/er //l/i/f/e X Przegapiłam w tym ferworze kłótni twoją wypowiedź :) Zaraz zgoogluję :)

Gość gość
gośćlaluna dziś Do01,16 komoocik z agrestu,pieczen z indyka,chlebek zytni ciemny,pasztet z krolika,a salatka taka ze sloika,z cukini i mnostwo ziol w tej salatce oraz pieprzu i chili X Spoko ta sałatka :) Jak z indyka to apetyczna, bo osobiście nie przepadam za wieprzowiną, a z kolei białe mięso jest fajne, takie lekkie :)

Gość gość
Jak ty się takiej stalkerki dorobiłaś dziewczyno?

Gość gość
Nimfa XD Alert XD Wieczorna zaś pije do osoby, która napisała, że szkoda że umierają niewinne dzieci a tacy źli ludzie mają się dobrze XD W tym temacie o lekarzach XD Chyba myśli że to ty albo ja XD Zaś lgnie do ciebie spętaniec

Gość gość
gość dziś Nimfa XD Alert XD Wieczorna zaś pije do osoby, która napisała, że szkoda że umierają niewinne dzieci a tacy źli ludzie mają się dobrze XD W tym temacie o lekarzach XD Chyba myśli że to ty albo ja XD Zaś lgnie do ciebie spętaniec X Tak jak ktoś napisał na kowbo :o Dopóki się łap nie....to będzie uprawiała wesołą twórczość :o

Gość gość
Nie ma jak nadinterpetacja cudzych słów i przerabianie ich według własnego widzimisię. Nic nie może przecież wieczi trwać.

Gość gość
Na pierwsze sniadanie sok z marchewek i burakow - szklanka, na drugie sniadanie 2 jaja na miekko i chleb graham 2 pomidory, poźniej zupa ogorkowa z duza iloscia warzyw i miesem, potem ziemniaki , buraczki na goraco i mieso duszone z warzywami.... na kolacje nie bylam zbyt glodna wiec twarozek ze szczypiorkiem i wedzona makrela

Gość gość
02:37 Nie rżnij głupa Wieczorna. W tamtym pytaniu jasno prowokowałaś i piłaś do obrońców Nimfy i nie widzisz w tym nic złego, za to ty czujesz się sprowokowana nawet pytaniem niezwiązanym z tobą... Jesteś demonicznym bytem niskiego rzędu (i to nie ma nic wspólnego z ezoteryką). Emocjonalnie żerujesz na innych. Podobno wychodziłaś na zawsze z tego tematu XD

Gość gość
gość dziś Na pierwsze sniadanie sok z marchewek i burakow - szklanka, na drugie sniadanie 2 jaja na miekko i chleb graham 2 pomidory, poźniej zupa ogorkowa z duza iloscia warzyw i miesem, potem ziemniaki , buraczki na goraco i mieso duszone z warzywami.... na kolacje nie bylam zbyt glodna wiec twarozek ze szczypiorkiem i wedzona makrela X Wow, piękny jadłospis :) Podziwiam. Sama chciałabym umieć dłuższy czas utrzymać taki poziom czystości diety :) Właśnie nie tyle dla figury (bo z tym na szczęście jako takim nie ma problemu, a też schudnąć to można na snickersach, jeśli się wliczy w bilans - pytanie jakim kosztem zdrowotnym), natomiast właśnie dla zdrowia. Ładna dietka :)

Gość gość
Nie zwykłam rznac głupców. Gwoli ścisłości. Urzekasz mnie jak poranne sranie...

Gość gość
I znowu fekalne porównania XD Jak nie pedofilia/rzygofilia/kazirodztwo/zoofilia, to koprofilia XD Ja wysiadam XD