Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzisiaj zjedliście?

Polecane posty

Gość gość
Bingo. Przewidywalna do zarzygu...

Gość gość
A właściwie jak to rzeczone poranne sranie 🌻

Gość gość
Ale masz rozrywkę. Pjerdolenie o gunwie XD Ja ci nie imputuję jaj i oczekuję tego samego XD A widać że chciałabyś je mieć XD

Gość gość
Nie wiem jak Nimfa ale na cyberkgp kazali dosyłać materiały na bieżąco co właśnie zrobię XD Będziesz mieć przypał tłumacząc się z fekali XD

Gość gość
Heheszki. Ile latek na liczniku? Powyżej 20. To fajny piwniczan z ciebie. Gratulacje! He he. Sp********a życjowa tudziesz dziki wonsz i inny chujmuj.

Gość gość
Fekalii przez dwa i. Upewnij się czy panowie kryminalni nie majo beki z czaniaka pejwniczaka analfabety. Bekson.

Gość gość
Mnie Nimfa nie zwraca uwagi tylko tobie XD Beka akurat XD Lipa że już nie pamiętam o co. Wypraszam sobie czanowanie XD Ty masz za mało umiejętności na czana XD Jak zaatakowała sfrustrowana XD Ho ho XD

Gość gość
gość dziś Heheszki. Ile latek na liczniku? Powyżej 20. To fajny piwniczan z ciebie. Gratulacje! He he. Sp********a życjowa tudziesz dziki wonsz i inny ch*jmuj. X Fajnie ci w domu mówili XD Może dlatego tak siebie nie lubisz i chcesz mieć jądra XD A tu niestety XD Nie tym razem XD

Gość gość
Bekson. Wypjerdalaj prawiku marszczyc fiflaka bo i tak nie z*****asz jeszcze dlugooo. Dłużej niż twój zacny fjut. Bialorycerz broniący randoma z netu ha ha. Samjec beta jak się patrzy. Wznosisz bialorycerstwo na wyższy poziom. Lecisz na BC. Bendo chłopcy mieli ubaw. NARA SAJO

Gość gość
gość dziś Bekson. Wypjerdalaj prawiku marszczyc fiflaka bo i tak nie z*****asz jeszcze dlugooo. Dłużej niż twój zacny fjut. Bialorycerz broniący randoma z netu ha ha. Samjec beta jak się patrzy. Wznosisz bialorycerstwo na wyższy poziom. Lecisz na BC. Bendo chłopcy mieli ubaw. NARA SAJO X Ty odleciałaś z tych emocji XDD Nie spultaj się XD Marna imitacjo MILFa XD Doszłaś XD? Ja tam nie chcę mieć z tym syfiastym aktem nic wspólnego XD A tak jeszcze tym razem to ci bardziej na serio odpowiem. Random nie random. Jest kobietą i ma uczucia. Nie ona zaczyna. Jesteście wredne do niej.Nie brakuje mi jaj żeby zareagować. Sporo mogę zrobić jak ktoś mnie wkurfi.

Gość gość
Co to jest BC? Odwal się od niego.

Gość gość
Haha pjerdol, pjerdol, ja już nie poczytam. Menszczysno przez wielkie Em. Z ciebie taki chłop, jak z niej kobieta. Bialorycerzyk. Jesteś żałosnym przegrywem, co własnie udowadniasz swoimi wpisami. Cierpisz na debilizm. Bez odbioru.

Gość gość
Sporo to ty możesz zrobić, ale kupę. To tak żeby koprofilii stało się zadość. Audios, kupiczaczos! Te kjero niemucio.

Gość gość
Ty tak Wieczorna będziesz pierdzielić w kółko te obraźliwości aż padniesz? Gdzie przeciwniczka Nimfy numer dwa jest, gdy się tak obraża Nimfę i ludzi po jej stronie? Nimfę czy chłopaka po jej stronie to można, ale was już nie? Wy komuś o hipokryzji powiecie...

Gość gość
gość dziś Haha pjerdol, pjerdol, ja już nie poczytam. Menszczysno przez wielkie Em. Z ciebie taki chłop, jak z niej kobieta. Bialorycerzyk. Jesteś żałosnym przegrywem, co własnie udowadniasz swoimi wpisami. Cierpisz na debilizm. Bez odbioru. X Ale zdajesz sobie sprawę z faktu, że tym co piszesz manifestujesz tylko swój problem z kobiecością i męskością? i w ogóle z ludźmi Wieczorna? Twoim zdaniem nikt nie jest kobietą poza tobą XD Laska z dewiacyjnymi fantazjami, słownikiemszewca i pozbawiona cycków. Normalnie mentalny i fizyczny wzór kobiecości XD

Gość gość
gość dziś Haha pjerdol, pjerdol, ja już nie poczytam. Menszczysno przez wielkie Em. Z ciebie taki chłop, jak z niej kobieta. Bialorycerzyk. Jesteś żałosnym przegrywem, co własnie udowadniasz swoimi wpisami. Cierpisz na debilizm. Bez odbioru. Zgłoś gość dziś Sporo to ty możesz zrobić, ale kupę. To tak żeby koprofilii stało się zadość. Audios, kupiczaczos! Te kjero niemucio. X Ty masz naprawdę problem ze sobą "kobieto" :D Kiedyś mi podziękujesz, bo inaczej byś pewnie nigdy nie trafiła na leczenie. I to polerowanie psychicznych zaburzeń marnej jakości żarcikami za wiele tu nie zmieni...W tej sytuacji...

Gość gość
gość dziś Sporo to ty możesz zrobić, ale kupę. To tak żeby koprofilii stało się zadość. Audios, kupiczaczos! Te kjero niemucio. X Wychodzę z tematu XD Żeby baba chłopa obrzydziła to penera musi być XD Cierpisz na peneryzm XD Nara.

Gość gość
Ja od wczoraj nic nie jadłem i nawet glodny nie jestem dieta cud

Gość gość
Nie wiem czy dobrego ale zjadłam rosół. Później kawałek sernika ale było mi niedobrze i go zwróciłam. Więc został rosół.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy dobrego ale zjadłam rosół. Później kawałek sernika ale było mi niedobrze i go zwróciłam. Więc został rosół. X Ojej, a czemu tak? Lepiej się czujesz?