Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzisiaj zjedliście?

Polecane posty

Gość gość

Co dzisiaj szamaliście dobrego?

Gość gość
Dlaczego interesuje cię jadłospis obcych ludzi?

Gość gość
Nie wiem. Lubię wiedzieć. Nie umiem tego wyjaśnić. Ciekawi mnie :)

Gość gość
Może obsesyjnie liczysz kalorie i chcesz się pocieszyć, że ktoś zjadł więcej?

Gość gośćlaluna
Na sniadanie jajecznicę,obiad pieczen ze swojska salatka z cukini na ostro,kolacje kanapki z pasztetem,oczywiscie do tego kompocik

Gość gość
gość dziś Może obsesyjnie liczysz kalorie i chcesz się pocieszyć, że ktoś zjadł więcej? xx Jaka teoria spiskowa...Co dzisiaj zjadłaś?

Gość gość
gośćlaluna dziś Na sniadanie jajecznicę,obiad pieczen ze swojska salatka z cukini na ostro,kolacje kanapki z pasztetem,oczywiscie do tego kompocik X Kanapki na bułeczce czy chlebku? Coś do tego? Kompot z czego? Jaka ta sałatka i z czego pieczeń? Dzięki za odp :)

Gość gość
Nie czuję potrzeby dzielenia się z tobą tą wiedzą. Wiedz jednak, że się najadłam u uczynię to dziś z nowu bez wyrzutów sumienia.

Gość gość
gość dziś Nie czuję potrzeby dzielenia się z tobą tą wiedzą. Wiedz jednak, że się najadłam u uczynię to dziś z nowu bez wyrzutów sumienia. X Autorko to Wieczorna z kowbojek XD Ty jesteś jeszcze gorsza bo wstydzisz się napisać, co zjadłaś.

Gość gość
Brawo, Szerloku. Klap, klap, klap... Mam się wstydzić spożywania pokarmu? Mój brzuch jest pełen, a nadal zgrabny. Wystarczy? Won.

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie czuję potrzeby dzielenia się z tobą tą wiedzą. Wiedz jednak, że się najadłam u uczynię to dziś z nowu bez wyrzutów sumienia. X Autorko to Wieczorna z kowbojek XD Ty jesteś jeszcze gorsza bo wstydzisz się napisać, co zjadłaś. xx Najadłaś się swoim standardowym jednym posiłkiem dziennie Wjeczi? U mnie jedzenie jednego posiłku dziennie skończyłoby się wagą rodem z Auschwitz i niedożywieniem + w****ieniem :o

Gość gość
gość dziś Brawo, Szerloku. Klap, klap, klap... Mam się wstydzić spożywania pokarmu? Mój brzuch jest pełen, a nadal zgrabny. Wystarczy? Won. X Na jednym posiłku dziennie to nie sukces. Nic nie da zgrabny brzuch gdy cycki jak miniatury flaczków XD Kowbo się przenoszą na Kafe widzę XD

Gość gość
gość dziś Brawo, Szerloku. Klap, klap, klap... Mam się wstydzić spożywania pokarmu? Mój brzuch jest pełen, a nadal zgrabny. Wystarczy? Won. X Widocznie się wstydzisz, skoro nie chcesz napisać :)

Gość gość
"Nigdy nawet nie byłam na kafeterii" buahahahah XD

Gość gość
Proszę o normalne i szczere odpowiedzi...Wieczorna nawet z tematu o jedzeniu musisz zrobić chlew nienawiści?

Gość ksiuncpsycholog
Mogę napisać co bym chciał zjeść...brzoskwinkę :)

Gość gość
Widzę że do końca świata będziesz podniecać się tamtym wpisem...Jem wtedy gdy czuje głód. Nie narzucam sobie żadnych liczb. Jednego dnia zjem jeden posiłek o takiej kaloryczności że drwal by się najadl do syta, drugiego 8. To tak żebyś zaspokoila swoją bulimiczna ciekawość. Doszłas?

Gość gość
Teraz serio. Wiesz ze masz problemy natury psychicznej związany z odzyskaniem? Obstawiam kompulsywne obzarstwo/bulimie. Może dlatego jesteś taka.

Gość gość
gość dziś Widzę że do końca świata będziesz podniecać się tamtym wpisem...Jem wtedy gdy czuje głód. Nie narzucam sobie żadnych liczb. Jednego dnia zjem jeden posiłek o takiej kaloryczności że drwal by się najadl do syta, drugiego 8. To tak żebyś zaspokoila swoją bulimiczna ciekawość. Doszłas? X Co ty masz z tą bulimią? Rzy(ganie jest obrzydliwe.

Gość gość
Dzisiaj zjadłam WSZYSTKO

Gość gość
gość dziś Widzę że do końca świata będziesz podniecać się tamtym wpisem...Jem wtedy gdy czuje głód. Nie narzucam sobie żadnych liczb. Jednego dnia zjem jeden posiłek o takiej kaloryczności że drwal by się najadl do syta, drugiego 8. To tak żebyś zaspokoila swoją bulimiczna ciekawość. Doszłas? X Sądząc po twoich wpisach to Ty dochodzisz od kopulacji pedofilskiej i zoofilskiej Wieczorno XD Ona pisała że nie ma bulimii bo się boi wymiotować przecież XD Rzygi też cię jarają? XD Ja pjerdolę.

Gość gość
A co ty masz z tym ciągłym pytaniem obcych ludzi o to co zjedli i czy ty dużo zjadlas? Jak na dłoni widać problem. To twój fetysz jakiś?

Gość gość
gość dziś Teraz serio. Wiesz ze masz problemy natury psychicznej związany z odzyskaniem? Obstawiam kompulsywne obzarstwo/bulimie. Może dlatego jesteś taka. X Hahahaha. Te twoje nietrafione pseudodiagnozy. Kocham :* Jakbym miała zacząć diagnozować ciebie, to by mi papieru nie starczyło. Niestety tutaj wchodzą w grę dewiacje, więc...Może darujmy sobie w temacie o jedzeniu.

Gość gośćlaluna
Do01,16 komoocik z agrestu,pieczen z indyka,chlebek zytni ciemny,pasztet z krolika,a salatka taka ze sloika,z cukini i mnostwo ziol w tej salatce oraz pieprzu i chili

Gość gość
brokeninside87 dziś kanapkę z ciemnego chleba z serem, szynką, sałatą i boczniakiem banana batonik dobra kaloria kokos i kawa miseczkę zupy ogórkowej jabłko kanapkę z ciemnego chleba z masłem i miodem makaron z serem i szpinaczkiem ok. 5 krążków ryżowych picie: espresso, kawa z mlekiem ryżowym, herbata zielona (teraz mam drugą), herbatka tekaanne magic moments i dużo wody dobrowianki 4 marchwie M/y //n/a/m/e// i/s// B/e/l/l/e//I/'/m/ /d/an/c/i/n/g// h/e/r/e//e/v/e/r/y// ni/g/h/t//B/y// d/a/y/s //I// s/l/e/e/p//a/n/d// t/h/e/n// I// d/r/e/a/m//o/f// b/e/t/t/er //l/i/f/e edytowano dziś X Broken, dzięki za fajną i ciekawą odpowiedź :) To jest konkret :) Ten batonik fajny?

Gość gość
Dziwnym trafem chodzą za tobą jak cien twoi obroncy z kowbo. Doprawdy interesujące. Normalny człowiek bez fetyszu lub zaburzenia ma w d***e co kto zjadł i ile. Kogo chcesz oszukać? Myślisz że nie wiem o twoich kompulsach? Żyj sobie dalej w tym urojonym, schizofrenicznym świecie. Pa

Gość gość
gość dziś A co ty masz z tym ciągłym pytaniem obcych ludzi o to co zjedli i czy ty dużo zjadlas? Jak na dłoni widać problem. To twój fetysz jakiś? X Tobie się wszystko z fujarą kojarzy? Wykolejona jesteś jakaś XD Żebyś nie była taka chora to może nawet byłoby fajne. Lepszy taki fetysz niż jaja psa czy konikowanie z tatą XD Takiego łba jak ty to w całym necie nie ma XD Do cyrku XD

Gość gość
gość dziś Dziwnym trafem chodzą za tobą jak cien twoi obroncy z kowbo. Doprawdy interesujące. Normalny człowiek bez fetyszu lub zaburzenia ma w d***e co kto zjadł i ile. Kogo chcesz oszukać? Myślisz że nie wiem o twoich kompulsach? Żyj sobie dalej w tym urojonym, schizofrenicznym świecie. Pa X Uwielbiam to twoje szukanie we mnie własnych zaburzeń :d To nie ja mam manię prześladowczą i fantazje pedo i zoofilskie. Chodzą, bo jest temat na kowbo. Sporo osób siedzi tutaj i tutaj. Jesteś najlepszym przykładem. Masz jakieś jeszcze schizofreniczne urojenia do obalenia?

Gość gośćlaluna
Jedzenie powinno sprawiac przyjemnosc,czasem wezme z piwnicy kilka sloikow,nie kupuje w sklepach,nawet kethup sama robie z wlasnej hodowli pomidorkow,dzemik z cukini lub z dyni do omlecika,albo leczo

Gość gość
1:30 Widzi ktoś jakieś powiązanie z fujara? Jesteś p*****lnieta. Współczuje ci. Masz obsesję na moim punkcie bo znowu mnie zaczepiasz a później udajesz święta. Żal mi cię. Idę stąd bo znowu syfu szukasz, atencyjna, kłodo.