Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed okresem

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat 1 okres dostałam mając 11 lat. Kiedy mam dostać okres to chodzę cała w rozdygotana płacze nie śpie po nocach mam myśli samobójcze to wszystko ze strachu że dostanie okres najgorzej jest kiedy mam iść do pracy. Lecz kiedy go dostaje to boli mnie bardzo brzuch mam zawroty głowy mocno krwawię wymiotuję ciągle chodzę do toalety nic nie jem ani nie pije mam go niegóralny Nie wiem czy ma to coś wspólnego ale mam niedoczynność tarczycy BŁAGAM O POMOC BO TAK DALEJ NIE WYTRZYMAM wstydzę się iść do lekarza a moja mama mówi że to nie potrzebne bo ona też tak miała

Gość gość
Kurwa jaki ciemnogrod. Czego się wstydzić? Lepiej wykitowac niż pójść, typowe.

Gość gość
Słoneczko dasz rade

Gość Cooliberek
Mimo lat to współczuję ci

Gość gość
Niektóre kobiety przeżywają fizycznie okres ciężej niż inne. Ale Ty musisz iść do lekarza. Może da Ci coś na złagodzenie tych objawów. Słyszałam, że niektóre mają bardzo silne bóle, aż muszą chodzić na zwolnienia. Ja za młodu też miałam bolesne miesiączki i strasznie krwawiłam. Kilka proszków musiałam brać a zdarzało mi się i zwalniać ze szkoły. Potem trochę się to zmieniło. Jak nie pójdziesz do lekarza to się zamęczysz. A jeśli temu się nie da załagodzić to chyba możesz z tego tytułu na chorobowe nawet chodzić. Te Twoje nerwy przed okresem też Ci nie pomagają.