Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara panna ma pytanie do innych starych panien

Polecane posty

Gość gość
Ale tutaj tez sie bedziesz pojawial? Bo czasami latwiej mi wejsc tutaj, zreszta pisze jeszcze w innym temacie

Gość gość
wole tam, moge pokazac swoje foto, ocenilabys tak szczerze?

Gość gość
A skad jestes?

Gość gość
wroclaw,a ty?

Gość gość
Krakow

Gość gość
Jest ktoś z Kielc?

Gość gość
Jakbym o sobie czytała... niewykorzystane szanse, może zbyt małe czasami zaangażowanie, niepewność...może takie wychowanie...mam co prawda jednego chętnego, ale osobowość tego człowieka naprawdę nie powala delikatnie mówiąc... Jest ktoś z Białego?

Gość gość
gość dziś -ile masz lat?

Gość gość
35 więc sporo...

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
oświata

Gość gość
A co dokladnie??

Gość gość
oo czego uczysz?

Gość gość
szkoła, nie chcę tutaj pisać o sobie... mój mail to esperanza_82@wp.pl

Gość gość
To nie jest tak, że mężczyzn jest mniej, w przedziale wiekowym gdy szuka się męża. W przedziale wiekowym chyba nawet do 40 lat jest ich więcej,przecież zawsze więcej mężczyzn się rodziło i rodzi. Dopiero po tym czasie ilość kobiet i mężczyzn jest porównywalna, a potem (nie pamiętam dokładnie od którego roku życia) mężczyźni zaczynają szybko umierać i dlatego statystycznie jest ich mniej. Na mojej ulicy mieszkają same wdowy i tymi wdowami są od dawna. Po prostu w jakimś środowisku nie ma wolnych mężczyzn. Ja znam kilku kawalerów po 40, a kobiet wolnych w porównywalnym wieku tylko 3 (razem ze mną).

Gość gość
znowu nauczycielka stara panna

Gość gość
A ja 24 i nigdy faceta . Jacyś się kręcili ale przyciągam samych nienormalnych. Już teraz nawet nie mam koleżanek bo wszystkie które się ze mną trzymaly maja mezow i dzieci nawet na miasto już nie wychodzę bo co same pary i ja jedna żałosne. Czasem widzę jak się az za mną oglądają bo lubię dobrze wyglądać i tyle. A żaden nie zrobi jakiegoś konkretnego kroku w moja stronę

Gość gość
Żeby wszystkie mężatki wyglądały jak taka jedna stara panna, gdyby były mądre jak ona, zabawne, inteligentne i trochę zwariowane to świat byłby piekniejsxy a mężowie szczęśliwi:)

Gość gość
21.07 bo są zakompleksieni, odważni są zonaci, ale oni mnie nie interesują.

Gość gość
Juz chyba nawet nikogo nie poznam nawet już nie wiem czy mi się chce bo co jakbym poznała doszłoby do czegoś a ja co bym powiedziała .. Sort mam 24 lata i nigdy nie spalam z facetem boze ..zenada. Wole oszczędzić sobie wstydu. Na imprezie tez nikt ze mną nie tańczy bobco słyszę od koleżanek ,,ty za dobrze tańczysz nikt ci nie dorowna masz za ładna d**e az się slinia"

Gość gość
Witaj w klubie, ja tez mam 24 i tez nigdy niczego...mam jednak nadzieje ze sie w koncu cos odmieni :P mam podobnie jak Ty, tez podobam sie, ale zaden kroku nie zrobi w moja strone. Mialam jednego chlopaka i to juz dawno temu, potem jakies propozycje jednego numerku od znajomych facetow, te znajomosci oczywiscie szybko zakonczylam... no, nie mamy latwo, trzeba przyznac.

Gość gość
Brednie z tymi nauczycielkami starymi pannami. Znam z 5 koleżanek, które uczą w szkołach i wszystkie jakoś mają mężów, trzy z nich nawet już dwójki dzieci się dorobiły. Ale znam jedną samotną dentystkę i jedną samotną babkę po liceum, bez wyższego wykształcenia.

Gość gość
21:27 to makabryczne jest.co nie? A najgorsze ze nie wiem co jest we mnie nie tak . Wolałabym być brzydka gruba , z małymi cyckami . Może wtedy któryś by mnie chciał .i tylko w rodzinie słyszę kiedy ty się z kimś zwiążesz już nawet myśleli ze jestem lesbijka. Doszło do tego ze czasem wymyślam ze ide na randkę tylko po to żeby tak wszyscy myśleli i włóczę się po mieście...

Gość gość
21:37 no, jest koszmarne :( jak mnie nieraz kolezanki sparowane pytaly, to klamalam, ze sie z kims spotykam... a naprawde dbam o siebie i lubie dobrze wygladac, wydaje mi sie ze zgrywam zdystansowana za bardzo i to ich odstrasza troche. Pracuje nad soba, wciaz nie trace nadziei ale takie czekanie dobija :O ale dziewictwem sie nie przejmuj, oni wbrew pozorom sie ciesza z tego. Nam sie tylko tak wydaje, ze to wstyd. Jak faceta spotkamy takiego, ktory o nas powaznie pomysli, to powinien byc zachwycony :)

Gość gość
No mam nadzieje . Bo nie mogę tego zrozumieć . Ja zwariuje jak pies sama w tym domu siedzę . Oby to szybko się zmieniło. A jak traciłyście dziewictwo to ,,pościel do prania"?

Gość Argen
„Po prostu w jakimś środowisku nie ma wolnych mężczyzn.” x I vice versa.

Gość gość
Chetnie poznam stara panne. Jest jakas chetna na poznawanie?

Gość gość
A 24 latka to stara panna?

Gość gość
Tak 24 to już za dużo

Gość gość
Haha jaki nedzny podszyw :D staropanienstwo sie zaczyna od 35 roku zycia. Co do poscieli, nie wiem. Bywa i taka, i taka :):)