Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj znów mnie czeka spotkanie z moim żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony sie cieszę, a z drugiej znów zostawi po sobie niepewnosc i niepokoj

Gość gość
Bo po kazdym spotkaniu nie wiem czy on sie jeszcze odezwie :( Choc tra to juz dlugo. Możecie mnie skrytykować, tak sie musialam wyzalic. Boje sie czesto, ze nasz romans sie skonczy, najgorsze ,ze juz sie rozwijal z dobra strone i znow sie cofnął do tego co bylo. juz bylismy sobie bardzo bliscy emocjonalnie

Gość gość
uciekaj dziewczyno!!

Gość gość
Jeżeli to nie jest prowokacja i piszesz to co myślisz. To nie nadajesz się do romansowania z zonatym, wlaczylas uczucia. Do takiego romansu nadają się kobiety, które podobnie jak facet traktują schadzki instrumentalnie, czyli po to by rozładować napięcie seksualne. Żeby się zabawić odreagować i iść dalej. ile masz lat?

Gość gość
W ogole ostatnio nasze spotkania wyglądają tak samo. Już chyba z ponad miesiąc nie wyszlismy do restauracji, choc moze tez z mojej winy bo o tym nie mowilam ze chcialabym pojsc, ale on tez moglby sie domyslic. Pewnie przyjdzie do mnie wieczorem, bedzie seks, oczywiscie przed tym czekają mnie jakies 2 godziny szykowania sie bo lubie wygladać przy nim perfekcyjnie, a pozniej bedziemy lezec przed tv, rozmawiac i sie przytulac, po czym okolo 23 on powie " przepraszam kochanie, musze isc, nie lubie tego momentu ale muszę" i pójdzie :O Potem znow go tydzien nie będę widziała bo dzieli nas 50 km,a ja do niego niemoge przyjechac z wiadomych wzgledow

Gość gość
14:48- 26 lat. No niestety wlaczylam uczucia, ale on też sie włączał na pewien czas, np. kilku miesięcy i teraz znow sie zachowuje jakby chodzilo tylko o seks. A rok temu np. powiedział, że mnie kocha. Tylko ja żaluje, ze powiedzialam mu wtedy, ze nie powinnismy sobie mowoic takich deklaracji i... juz od tej pory tak mi nie powiedział :O

Gość gość
a gdzie on pracuje?

Gość gość
14:55-a co to ma za znaczenie, poza tym to dość specyficzny zawod, wiec boje sie pisać bo jeszcze by ktoś skojarzyl, a swiat jest maly, takze nie będe pisała szczegółów o nim

Gość gość
Mi tez mówił,ze mnie kocha ha ha.Slowa,słowa...Dupczy,tyle.

Gość gość
Dziewczyno po co sie w to pchasz? Jestem pewna, ze czujesz podświadomie ze nic z tego nie będzie. Przelam sie i zakończ to.