Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce tylko sexu

Polecane posty

Gość gość

Hej . Nowo poznamy facet nawet nigdy nie zaprosił na przyslowiowa kawę. Od pierwszego spotkania chce sexu w aucie o niczym innym z nim nie można porozmawiać bo ucina rozmowę. Chciałam poznać lepiej tego faceta i dopiero. Bardzo mi się wizualnie podoba lecz on nie chce iść na kawę czy do kina. Tylko ten sex i to jeszcze w aucie . Jest jakiś ratunek by do niego dotrzeć i zaprzyjaźnić się z nim ? Czy co taki facet ma w głowie. Jestem jeszcze młoda proszę doradzcie. Moze jakiś facet się wypowie.

Gość gość
Jak sam seks Ci nie odpowiada, to zerwij kontakt z typem. Poza tym lepiej tak, niż jakby miał Ci ściemniać.

Gość gość
Tylko że ja chce poznać. Pójść na spacer razem. Porozmawiać. Jak sprawić by chciał coś więcej. Po co mu tylko sex ?

Gość gość
No ale on nie chce iśc z tobą na spacer czy do kina tylko chce cie przelecieć nie rozumiesz tego idiotko?

Gość gość
Provo :D

Gość gość
Nie rozumiem . Nigdy nie miałam takiej sytuacji mam 20 lat . Co mu z tego sexu gdy nawet dobrze się nie znamy

Gość gość
po to żeby opróznić jaja, Tylko. Nie chce rozmawiać, spacerować ani pić kawy, tylko spuścić nadmiar spermy, który jego jądra stale produkują. Na biologii chyba coś o tym mówili, co nie?

Gość Carycka
Widze że autorka zyje w Lalalandzie gdzie faceta da sie ZMIENIC. Nie k...a, faceci sie nie zmieniaja, nigdy. Wiec jak on jasno mowi ze chce sexu, to po kiego h...ja ty chcesz dotrzec do jego wnetrza?

Gość gość
ale ty glupia jestes, chce cie tylko zaliczyc a ty sie ludzisz ze na jakies spacery bedzie z toba chodzil jak nawet nie ukrywa ze chodzi mu tylko o sex.