Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie swoim mężom ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Może to brzmi głupio ale mnie to bardzo ciekawi, jakie macie podejście do tematu? Mój mąż to jeden z tych, który nie przepada za zakupami. Nie bywam często na zakupach ale gdy mogę to chętnie kupuje mu jeansy, buty, koszulki itp. Oczywiście jest wtedy przeze mnie zmuszany do przymierzania bo się opiera. Czasem ryzykuje i kupuje "na oko". Wiem, że chciałby sobie kupić skórzaną kurtkę i... Chciałabym mu sprezentowac coś z czego się bardzo ucieszy, myślicie że to dobry pomysł? Czy wy też czasem kupujecie swoim partnerom ubrania itp?

Gość gość
Czasem kupujemy, bo jakby tak zostawić go z tym samopas to tragedia gotowa. Tylko z drugiej strony co raz bardziej mi się nie chce

Gość gość
A ile oni mają lat, ze się nie umieją sami ubrać? Myślałam, że nie wolno wziąć ślubu z przedszkolakiem.

Gość gość
Tak, kupuję mu praktycznie wszystko, od skarpetek po garnitury. Gdyby zostawić go z tym samego, to chodziłby jak przed ślubem - 3 podkoszulki, 1 para spodni, 1 para butów i ta sama kurtka od 10 lat. Ale mój mąż to lubi, czuje się "dopieszczony". (Co nie zmienia faktu, że dalej nie potrafi się ubrać)

Gość gość
Czyli to męska przypadłość :) większość sama się nie ubierze, znaczy ubierze ale tak, że brak słów.

Gość gość
Ubierze się tak, że lepiej, żeby się nie ubierał :)

Gość Marcellaa
no ja kupuje z mężem - ostatnio pomagałam mu wybierać marynarki na noor.pl. Dobrze skrojone, dobre ceny to i zaszaleliśmy!

Gość gość
Mój maż kupuję sobie sam ubrania do pracy bo wie czego chcę i w czym mu dobrze. Ostatnio odkrył bardzo fajny sklep i obkupił się w dwa piękne garnitury, kurtkę i kilka koszul w www.victor-moda.pl.

Gość gość
Żadne z nas nie lubi chodzić na zakupy więc głownie zamawiamy ciuchy przez internet.

Gość Tumilka
ja kupiłam na noor.pl - mają rewelacyjne marynarki - ładnie skrojone, ładnie leżą. i cena nie jest wygórowana, jest mocno rozsądna:)