Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadająca macica 3 msc po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,czy spotkala się któraś z taką przykrą dolegliwoscia? Jestem załamana stanem moich narządów rodnych. Co wam pomogło? Mam 29 lat

Gość gość
Na to to tylko operacja.

Gość gość
Biedna :(

Gość gość
Jesteś pewna że to macica? U mnie wypada pęcherz, ale jest coraz lepiej, ćwiczę Kegla, łykami wiesiołek i nie dźwigam. Karnisz piersią? Mój gin mówi że jak odstawie to będzie wracać do normy.

Gość gość
Nie karmię piersią,do końca nie jestem pewna co to dokładnie jest,ale wcześniej tego nie było a teraz widać jak wystaje kawałek białej tkanki. Wizyta u lekarza w czwartek,więc chyba on będzie wiedział co to.

Gość gość
Nie przejmuj sie, ważne ze dałaś rade urodzić Sn to najlepsze co moze być! Moze usuń calkiem macice, masz juz swój cod to po co Ci ona.

Gość gość
Białej tkanki? Postaraj się lepiej, jak wymyślasz bzdury.

Gość gość
Białe coś pofaldowane nie wiem co to jest

Gość gość
11:08 co za durna rada, może ona chce mieć nadal macice, to tak jakbyś kobiecie z miesniakami poradziła idź i usuń

Gość gość
Biała tkanka? Niemożliwe. Widziała byś raczej szyjkę macicy lub kulistą zmianę tj, przednią lub tylną ścianę macicy.

Gość gość
No nie wiem dziewczyny jak to opisać no jak wcześniej przed porodem było widać to szyjke to teraz jest ona całkowicie w pochwie wystające coś takiego. Nie życzę tego nikomu,więc zbędne komentarze zostawcie dla siebie.Szukam rady,bo do czwartku wariuje,boję się,ze mi to całkiem wyleci na zewnątrz. Nikt mi nie powie,że poród sn jest lepszy...

Gość gość
Jakim cudem przed porodem widziałaś szyjke a teraz jest ona w pochwie? Szyjka zawsze jest w pochwie więc chyba o czymś innym mowisz. Czegoś tu nie rozumiem.

Gość gość
Biedne wy kobitki : (

Gość gość
Po prostu obniżyła ci się macica. Też tak mam i miałam cc. Po prostu tak się dzieje po ciąży, a ja za dużo dzwigałam.

Gość gość
gość dziś Białe coś pofaldowane nie wiem co to jest x Ale w pochwie nie ma żadnej białej tkanki, wszystko jest różowe, albo czerwone. 11:30 dobrze c***isze. Widziałabyś oberwany, lub naciągnięty mięsień. Pisałam ci już, postaraj się bardziej pisząc takie bzdury. Za chwilę się okaże, że to kawałek jakiejś szmaty.

Gość gość
To nie są bzdury,myślisz,że nie miała bym ochotę żartować z takich rzeczy?

Gość gość
14:10 Byłaś z tym u lekarza?robisz coś z tym? Ja jestem załamana :(

Gość gość
Póki co nie. Nie popuszczam, seks taki sam. Póki co problem jest tylko w kosmetyce, jak się rozkracze, a wiadomo, że to tylko przed ginem. Mąż raczej nie ogląda mnie mega rozkraczonej, a jak robi mi minetke jest zbyt zajęty. ;)

Gość gość
Chcialas miec dzieci. Wiedziałas z czym to sie wiaze wiec nie powinas byc zdziwiona