Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowały na taki dialog.

Polecane posty

Gość gość

Prawdopodobnie zatrułam się czymś i wczoraj pół dnia wymiotowałam. Moja babcia robiła szare kluski,więc poprosiłam chłopaka żeby podjechał po nie. Babcia zapytała się o moje samopoczucie i mówi do mojego chłopaka ,,Skoro wymiotowała tylko rano to zaskoczyła( czyli zaciazyła)". Komentarz mojego chłopaka,,Poczułem jakby ktoś mi tlen odciął". Zawsze mówił, że dzieci chce mieć,a przy ewentualnej wpadce damy sobie radę. A tu taki komentarz...

Gość gość
Pomyślałam ze się zdenerwował Ja tez planuje dzieci a nie byłabym zachwycona ciąża nie planowana

Gość gość
Moze i chce ale jeszcze nie teraz i stad taka jego reakcja.

Gość gość
Pewna jesteś że to zatrucie ?

Gość gość
Tak. Myślimy na urodzinach. Zjadłam jedną potrawę bo nic nie wyglądało za fajnie,mój błąd.

Gość gość
Mój mąż też mówił że chce mieć dziecko. Jak zobaczył usg miał taką minę że dobrze ze to była ciąża biochemiczna. Wpadka to wpadka rzadko który się cieszy

Gość gość
twoja babcia ma komentarze nie na miejscu to po pierwsze, a. reakcja twojego chlopaka jest jak najbardziej zrozumiala, wiekszosc ludzi nie cieszy sie z wpadek a juz na pewno nie facet, przeciez on bedzie musial na to wszystko zasuwac finansowo. Podczas gdy ty bedziesz siedziec w domu i zajmowac sie zakupkami dla dzidziusia, on jako facet bedzie musial latac do roboty. Pomysl, ze jest na odwrot. On siedzi z dzieckiem a ty na to wszystko robisz. Fajnie?

Gość gość
Ja tam się cieszyłam że wpadłam, ale po kilku tygodniach;-)

Gość gość
bo baby z reguly sie ciesza, gorzej z facetami. a z drugiej strony trzeba byc niezlym debilem zeby wpasc. moim zdaniem zreszta wszystkie te wpadki to sa starannie zaplanowane przez kobiety.

Gość gość
Moja babcia ma takie teksty.