Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwicie sie co będą robic wasze dzieci jak będą dorastać?

Polecane posty

Gość gość
Trzeba pozwolic dzieciom dorastac nie zatrzymacie ich zawsze w zlotej klatce

Gość gość
Nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec ze kobiety sa miekkie i za opiekuncze. To glownie one rozpieszczaja dzieci a w domu gdy dziecko cos przeskrobie to magiczna grozba "bo powiem tacie". :D Faceci obiejtywniej potrafia ocenic sytuacje. I tak ja tez jestem miekksza niz moj maz, co poradzic.

Gość gość
zalezy do kobiety. Najwyraźniej tata nie potrafił cię lepiej wychować. W moim domu tatę było łatwiej urobić.

Gość gość
Do tych matek które twierdza, że dzieci nie zachowują się najlepiej - co takiego robią?

Gość gość
Nie boję się. Już nad tym pracuję. Syn ma mieć do mnie zaufanie. Dlatego teraz z uwagą i troską słucham każdej głupotki jaką opowiada. Jak coś zbroi, zawsze mi o tym mówi. Kary nie ma- wspólnie rozwiązujemy problem. Mam nadzieję, że dzięki temu będzie wiedział, że może liczyć na moją pomoc, a nie krytykę.

Gość gość
Tez bardzo martwie sie o swoje dziecko. Tez bylam nieakceptowana przez rowiesnikow przez charakter a od zawsze zwalalam ze za moj wyglad. Czulam sie brzydka, odrazajaca. W liceum doszla do naszej klasy patologiczna dziewczyna i stala sie moja bratnia dusza. Zaczelam unawiac sie z facetami w internecie na seks zeby poczuc sir pozadana i ladna, palic, pic, brac narkotyki, uciekac na wagary. Z rodzicami mialam niesamowie awantury. Cielam sie, chorowalam na depresje. W koncu wymusilam na matce zeby zgodzila sie na moja operacje plastyczna nosa ktora i tak nie doszla do skutku bo chirurg u ktorego mialam ja miec wykonana odwiodl mnie od niej twierdzac ze moj nos idealnie pasuje do mojej twarzy i nawet jakby mial w nim cos zmienic to beda to zmiany mikroskopijne. Duzo czasu uplynelo. Sporo zmienilo sie odkad moj dziadek zachorowal i zmarl na raka trzustki, to bylo moja trauma ktora odwiodla mnie od swiata patologii jaki wciagnal mnie z powodu gniewu i zalu do swiata. Oczywiscie wyrzutkiem jestem nadal ale mam kochanego meza, rodzicow, super tesciowa i synka ktorego noszw pod sercem. Cierpie na fobie spoleczna, nerwice i osobowosc unikajaca, mam psychiatryk na koncie ale przestalam uciekac w pieklo ze zlosci do swiata. Ucieklam w rodzine i zwierzeta ktore sa o niebo lepsze niz ludzie. Tylko modle sie aby moj syn byl taki jak moj maz lub moja matka gdzie moj maz jest milym i asertywnym, lubianym przez wszystkich a matka przebojowa choleryczka.

Gość gość
16:22 mylisz sie. U mnie zawsze bylo " zobaczysz, przyjdzie matka...!" od ojca rencisty :D ojciec godzil sie na wszystko dla sw spokoju a matka rzadzila i stawiala warunki. Dlatego to na matce wymuszalam zgode na operacje plastyczna czy z nia najbardziej wojowalam bo z ojcem moglam miec co chcialam. Ojciec od najmlodszych lat byl wzorem pantofla i lekkoducha- na zakupach to ojciec by kupowal wszystko co chcialam lecz zaraz matka kalkulowala wartosc zapragnionej rzeczy i mi ja odkladala. Obecnie duzo sie zmienilo bo ojciec grubo po 60 stal sie sknera a matka trwoni pieniadze, najbardziej na nas czyli mnie i brata

Gość gość
Same widzicie ze ojciec ktory na duzo pozwala ma latke pantofla, wiec tradycyjnym podzialem jest jednak surowy ojciec i opiekuncza matka ;) Pracuje w szkole i jak sa jakies problemy wychowawcze to w 80% matka slepo broni dziecko, a ojciec obiektywnie ocenia i przewaznie sam mowi ze on to zalatwi, bo zona przewrazliwiona. Na placach zabaw to matki biegaja za dziecmi z serkami owockami i robia z siebie sluzace. Tak bylo i bedzie, ot natura.

Gość gość
Żadna natura, zależy od rodzica. Według mojego taty mogłabym obrabować bank, a i tak broniłby mnie. Zawsze jego na wywiadówki wysyłałam :D