Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaŻonaElona

Co dzisiaj zjedliście? Co dzisiaj piliście?

Polecane posty

Gość gość
"Wszyscy po sobie jeździmy", "Bywa ostro"...To brzmi jak opis najgorszej patologii, której tak histerycznie bronisz i przedstawiasz jako wzor rodziny Wieczorna XD . Może dlatego w każdym widzisz spaczenie bo w swoim gniezdzie nie umiesz zobaczyc. Już wiadomo czemu gnebisz innych XD Skoro tak sie tam w tej twojej rodzinie wyżywasz jak na ringu XD to po co ci stalking w sieci? Czy może po tobie po prostu jeżdżą a ty jestes tak pomiatana i wsciekla, ze tu sie wyzywasz?

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Hahahha xD najgłupsze co w życiu słyszałem. Nie ma czegoś takiego jak maximum zdolności umysłowej. Co więcej, po ty colach lite i kawah to ten cały elonik może co najwyżej sraczki dostać. Nawet zbędnego miumum nie osiągnie. Przestańcie, proszę was. X Oczywiście, że jest coś takiego, jak maksimum możliwości umysłowych. Nawet na testy IQ proszą, by przychodzić wyspanym :) Wydolność umysłu do pewnego stopnia zależy od diety, pobudzenia (na to wpływa kofeina właśnie), obecnego poziomu neuroprzekaźników (choćby acetylocholina - neuroprzekaźnik odpowiedzialny za zapamiętywanie). Co do dziennego spożycia przez Muska kofeiny, bazuję na jego własnych słowach :D Kiedyś sporo o takich ludziach i ich codziennych zwyczajach czytałam, bo mnie to interesuje :) Masz linka, specjalnie dla Ciebie odkopuję :) Źródło mocno wiarygodne - sam Business Insider :) http://www.businessinsider.com/elon-musk-caffeine-fix-diet-coke-coffee-2017-6?IR=T Osiem puszek Coli :D 🖐️ Nie doceniłam Go xDD Z pozdrowieniami. Przyszła Żona Elona xDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
01:17, no cóż, teraz wszystko jasne...Ale może trzymajmy się tematu, pozytywnych emocji i Elona :) xD

Gość PrzyszłaŻonaElona
edit: on wypija osiem puszek coli zero i dwie kawy xdddd

Gość PrzyszłaŻonaElona
Ale on jest serio świetny xDD

Gość gość
Elonetko...

Gość PrzyszłaŻonaElona
What's up, honey xD?

Gość PrzyszłaŻonaElona
Elonetka fajny nick w sumie xD Ale wolę PŻE xD Idę obejrzeć start tej rakiety i spać xDD