Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sfrustrowana dlatego tu piszę

Polecane posty

Gość gość

bo muszę to z siebie wyrzucić. Mam 30 lat i czuję, że marnowałam przynajmniej kilka lat zycia. Zacznę może od rzeczy materialnych bo wielu uważa właśnie je za najważniejsze. Narazie skonczyłam studia, pracuję w "zawodzie", ale z zarobkami nie ma szału. Nie mam własnego mieszkania, wynajmuje pokój w mieszkaniu mojej koleżanki- ona mieszka w drugim, ale potrzebowała kasy, więc wynajem był jej na rękę. Moi rodzice mieliby na tyle kasy żeby mi kupić mieszkanie, ale szczerze to nie nastawiam sie na to specjalnie mimo, ze mam z nimi dość dobre relacje. No i zycie osobiste- mam toskyczego narzeczonego od roku, który to usilnie chce się ze mną ożenić bo już mu tyka starokawalerski "zegar". Jednak wiem, że nie byłoby to dobrym pomysłem bo to jest taki dość tosyczny człowiek i cięzko z nim wytrzymac na codzień. jedyne pocieszenie i nadzieja w tym, że nadal jestem dość ładna. Ale chyba marne bo jak patrzę na niektóre moje koleżanki, które mają bardziej poukładane zycie to jakoś tak... czuję sie nieudacznikiem życiowym. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
30 lat to niewiele, kopnij w dupę gościa jak cię wkurza,idź na dysko albo do kościoła i tam kogoś poznasz albo zaczepiaj tych facetów co ci się podobają na ulicy. Warunki mieszkaniowe wiele par ma podobne.

Gość gość
Prace masz mieszkać też stara nie jesteś piszesz że ładna żyć nie umierać

Gość gość
tytuł powinien być nie sfrustrowana lecz poy****a :O

Gość gość
00:56- niby dlaczego?

Gość gość
A co sie przejmujesz co ten z 00.56 napisał

Gość gość
P******a, durna, wyobraź sobie, że np nie masz nóg, jesteś niewidoma, a są tacy ludzie i nie p*****la, żałosna jesteś i tyle.

Gość gość
Twoja frustracja wynika z tego,że Twój facet to nie kandydat na męża. Po prostu potrzebujesz zmiany. A sprawy materialne się.będą układać jak będziesz mieć komfort w życiu osobistym.