Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elaroska

Kabina prysznicowa do małej łazienki

Polecane posty

Gość Elaroska

Tak jak w temacie - szukam ładnej kabiny prysznicowej, ale takiej, która zmieści się w małej łazience i nie będzie zawadzać. Interesuje mnie kwadratowa kabina, chodź nie ograniczam się tylko do jednego rodzaju i chętnie też rozważę inne. Polecicie mi gdzie tanio kupię taką kabinę prysznicową? albo jakiś sklep w którym mi dobrze doradzą?

Gość gość
Ja kupowałam w Castoramie.

Gość Robcika
Poszukaj w Lazienka Plus, ja zamawiałam stamtąd kabinę kwadratową w zeszłym roku. Dobrze się sprawdza w mojej łazience, akurat znalazłam tam taką wysoką bo mąż wysoki (190cm) i nie ma problemu z miejscem (nawet we dwoje :) )

Gość Ewela865
@Robcika - mój mąż też wysoki chłop, prawie 2m, ale się mieści w takiej wysokiej jaką zamawialiśmy przez internet na szczęście :) Lepiej zawsze kupić nieco wyższą niż wzrost, pamiętajcie. W tym sklepie o którym piszesz wybór jest bardzo duży to może niech autorka wątku tam poszuka ;)

Gość Bartosz Jędrzejak
Mieszkanie wykańczałem z Decoroom akurat i dałem namówić się na odpływ liniowy i brodzik wymurowany z płytek. Efekt wizualny jest super i praktyczność użytkowania także.

Gość Luckaja
Na Twoim miejscu poszukałabym w https://www.lazienkaplus.pl/ , największy sklep z wyposażeniem do łazienki, tak więc myślę, że bez trudu znajdziesz jakąś kabinę pasującą do Twojej łazienki. W małej łazience trudno wszystko zaaranżować, sama to wiem, ale przy odrobinie kreatywności wszystko jest możliwe :)

Gość Nell_Sela
Ja kupiłam swoją z łazienka plus i bardzo dobrze wygląda, przystępna cenowo, więc nie narzekam :) tak jak Ci radzą babeczki, poszukaj tam. Ja mam taką owalną, bo kwadratowe jakoś mi się nie podobają, miałam w starym mieszkaniu kwadratową to nie podobała mi się, ale każdy ma swój gust :)

Gość Martyna54
Do małej łazienki myślę, że przyda się z kabina bez brodzika, zaoszczędzisz troszkę miejsca a przy okazji znacznie lepiej będzie się prezentowała w małym pomieszczeniu:)

Gość Marek Panok
@Bartosz Jędrzejak pomysł z płytkami ciekawy, sam myśle o naniesieniu płytek ceramicznych do łazienki a co do kabiny no myślę, że bez brodzika wygląda nieco lepiej:)

Gość Andrzej Radwan
Zdecydowanie. Odpływ liniowy tylko musi być dobrze wykonany wracając do tej zalinkowanej przez Ciebie aranżacji od Decoroom.

Gość Marcin Postek
Mogę o link do tej aranżacji poprosić?